FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 19

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: [<<] < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 > [>>]
Tocana de pasare III

Tocana de pasare III

Ingrediente : Carne de pasăre 1 kg, ceapă 500 g, ulei 150 g, bulion de tomate 50 g, ouă 2 buc, făină 200 g, smântână 200 g, piper, sare. Mod de preparare : Pasărea...

Tarte umplute cu ciuperci

Tarte umplute cu ciuperci

Ingrediente: 250 g făină, 100 g unt, 1 ou, 50 g smantană, sare. Umplutura de ciuperci: 500 g ciuperci, 2 ouă, sare, 100 g unt, 50 g făină, 150 ml lapte, 30 g caşcaval...

Tort de miere II

Tort de miere II

Ingrediente: Făină 500 g, miere 250 g, zahăr 250 g, nuci 250 g, ouă 3 buc, praf de copt 1 . plic, coajă rasă de lămaie 60 g, scorţişoară 1 g. Crema: zahăr 100 g, nuci...

Transfer de marketing sau certa valoare?

Transfer de marketing sau certa valoare?

La momentul sosirii lui Ji-Sung Park la Manchester United, in anul 2005, gurile carcotasilor au inceput sa speculeze unele lucruri despre micutul mijlocas coreean. Se credea, la acea...

Tocana cu carne de vaca - din Oltenia

Tocana cu carne de vaca - din Oltenia

Ingreriente: Carne de vacă 750 g, praz 1 kg, ulei 200 g, cârnaţi olteneşti 100 g, cartofi 1 kg, ardei graşi 300 g, roşii 1 kg, verdeaţă 2 leg, boia de ardei dulce 1 g, sare. Cum...

Telina a la grec

Telina a la grec

Ingrediente: 600 g ţelină, 200 g ceapă, 300 g arpagic, 150 g mazăre, 2 legături verdeaţă, 100 ml ulei, 1 lingură făină, 100 g măsline, piper, sare şi sare de lămaie...

Tort de piscoturi si portocale

Tort de piscoturi si portocale

Ingrediente: Ouă 8 buc, zahăr 400 g, vin 200 ml, coniac 50 ml, pişcoturi 600 g, portocale (6 buc) 1,2 kg. gelatină 30 g, frişca bătută 1 kg, ciocolată 20 g. Mod de preparare...

Tartine cu ochiuri

Tartine cu ochiuri

Ingrediente: 3 chifle, 6 ouă, unt sau ulei pentru prăjit chifle. Mod de preparare: Chiflele se taie în două, se prăjesc puţin şi se ţin la cald pană se prăjesc...

Tort de ciocolata I

Tort de ciocolata I

Ingrediente: Ouă 6 buc, zahăr 300 g, ciocolată 100 g, făină 200 g. Crema: nuci 200 g, zahăr 200 g, zahăr vanilat 1 plic, gălbenuşuri 4 buc, coniac 25 ml, unt 200 g, lămaie...

Tartine cu branza de vaci

Tartine cu branza de vaci

Ingrediente: 12 felii de franzelă, 250 g branză de vaci, 1-2 linguri de smantană, 100 g unt, 1 ceapă mică, 1 lingură de mărar sau pătrunjel verde tocate mărunt, sare, ...

Tort diplomat  II

Tort diplomat II

Se prepara la fel ca in reteta precedenta ,dar in forma lunga (forma de chec) si se decoreaza cu mai multa frisca batuta.

Trasi Pe Sfoara

Trasi Pe Sfoara

Pentru diriga si profii care se intrebau ce am facut in vacanta am avut un raspun simplu: am fost ocupat! De ce nu am citit? Sa vedem... ocupat cu ecologia, am lucrat pentru niste site-uri...

Tort de portocale

Tort de portocale

Ingrediente: Făină 300 g, zahăr 300 g, unt 300 g, ouă 6 buc, portocală 200 g, praf de copt 1 plic, zahăr vanilat 1 plic, sare. Crema: alune 200 g, smantană 100 g, zahăr 150...

Tort cu ness

Tort cu ness

Ingrediente: Unt 300 g, zahăr pudră 300 g, făină 300 g, ouă 6 buc, lămaie 100 g, praf de copt 1 plic, zahăr vanilat 1 plic, sare. Crema: zahăr 250 g, ness 2 linguriţe, apă...

Tartine in culori

Tartine in culori

Ingrediente: Franzelă sau chifle, 2 ouă fierte, 10 măsline, 1 gogoşar roşu sau ardei gras roşu, 60 g unt sau maioneză. Mod de preparare: Franzela se taie în felii...

Tort de castane

Tort de castane

Ingrediente: Ouă 8 buc, piure de castane 200 g, făină 50 g, zahăr 350 g, unt 200 g, zahăr vanilat 1 plic. Crema: zahăr 200 g, piure de castane 150 g, unt 200 g, coniac 50 ml...

Tochitura Baraganeasca

Tochitura Baraganeasca

Ingrediente : Carne de porc 400 g, ficat de porc 200 g, ulei 50 g, brânză de oi 150 g, usturoi 20 g, sare. Mod de preparare : Carnea se taie bucăţi de 25-30 g şi se pune...

Telina cu sos de smantana

Telina cu sos de smantana

Ingrediente: Ţelină 1.5 kg, unt 50 g, făină 50 g, lapte 200 ml, smântână 300 g, piper, sare. Mod de preparare: Se curăţă ţelina, se spală, se taie cuburi, se fierbe...

Tocana cu carne de miel

Tocana cu carne de miel

Ingrediente : Carne de miel 750 g, ulei 125 g, ceapă 200 g, roşii 300 g, cartofi 600 g, ciuperci 200 g, cimbru 1/2 fir, usturoi 20 g, făină 20 g, verdeaţă 2 leg, piper, sare. Mod...

Tort cu frisca

Tort cu frisca

Ingrediente: Ouă 6 buc, zahăr 120 g, făină 180 g. Crema: frişca bătută 900 g, gelatină 50 g, zahăr 200 g, ouă 2 buc, lapte 200 ml, cacao 50 g, gem 50 g, zahăr vanilat...

Tort din foi cu fructe II

Tort din foi cu fructe II

Se prepara la fel ca in reteta precedenta insa in crema cu care se umple tortul se adauga fructele confiate sau proaspete taiate cu cutitul marunt. Pentru ornat, in loc de frisca...

Taitei cu branza de vaci

Taitei cu branza de vaci

Ingrediente: Făină 500 g, ouă 2 buc, branză de vaci 600 g, unt 100 g, zahăr 100 g, sare. Mod de preparare: Din făină, ouă, apă şi puţină sare se prepară o cocă...

Tarta cu mac

Tarta cu mac

Ingrediente: Făină 1 kg, unt 600 g, zahăr tos 250 g, ouă 6 buc, gem de căpşuni 100 g, praf de copt 2 plicuri. Umplutura: mac 1 kg, pesmet 300 g, zahăr tos 400 g, coajă de...

Trebuie mereu sa ne autoanalizam

Trebuie mereu sa ne autoanalizam

A-ţi autoanaliza faptele şi acţiunile este cea mai înţeleaptă prevedere, după cum cunoaşterea de sine este începutul îndreptării şi al propriei perfecţionări. Pornirile...


Page: [<<] < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 > [>>]