FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 14

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: [<<] < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 > [>>]
Tocanita de cartofi cu ciuperci

Tocanita de cartofi cu ciuperci

Ingrediente 1 kg cartofi, 300 g ciuperci, 200 ml ulei, 300 g ceapă, 30 g bulion de roşii, 1 legătură de pătrunjel, piper, sare. Mod de prepapare Se curăţă cartofii...

Turnedo

Turnedo

Se prepara la fel ca "Medalionul de muschi de vaca sau de porc" si tot de forma rotunda, pe fiecare medalion punandu-se cate un ou preparat ochi. Se serveste cu diferite garnituri si...

Trasaturile generale ale societatii romanesti in secolele XIV-XV

Trasaturile generale ale societatii romanesti in secolele XIV-XV

Societatea feudală romanească este o parte a intregului lumii medievale, care are şi unele trăsături particulare: -proprietatea funciară este foarte diferenţiată; se împarte...

Trebuie sa stim sa fim adevarate femei

Trebuie sa stim sa fim adevarate femei

Ne este greu să ne îmbrăcăm cu o rochie civilizată de casă şi ni se pare mai comod să umblăm toată ziua cu o cămaşă de noapte şi-n papuci, cu un halat ponosit, nefardate...

Tratamente faciale la minut

Tratamente faciale la minut

Starurile, adica toate acele vedete pe care le vedem in reviste si la televizor sunt mai ales faimoase pentru frumusetea lor fara cusur, perfecta chiar. Insa trebuie stiut ca si ele...

Tort din foi cu fructe I

Tort din foi cu fructe I

Ingrediente Pentru foi de blat: 4 oua, 150 g zahar, 80 g faina, coaja de lamaie rasa. Crema dupa dorinta (una din creme poate fi de cafea sau de cacao). Pentru sirop: 700...

Tort Moca

Tort Moca

Ingrediente: Făină 200 g, zahăr 200 g, cafea solubilă (Ness) 10 g (2 linguriţe), ouă 6 buc, zahăr vanilat 2 plicuri, unt 25 g. Crema: zahăr 125 g, ouă 3 buc, cafea concentrată...

Trebuie sa fim feminine in orice situatie

Trebuie sa fim feminine in orice situatie

Este natural să fim frumoase cand suntem tinere! Pielea ne este proaspătă, tenul delicat şi transparent reflectă toate stările noastre sufleteşti, fiind cand palid, cand roz...

Tulburarile echilibrului termic

Tulburarile echilibrului termic

Hipertermia simplă, şocul caloric şi insolaţia apar în cazul în care complexul de factori climatici acţionează asupra organismului într-o combinaţie care face să nu mai poată...

Tort de nuci cu crema de ciocolata

Tort de nuci cu crema de ciocolata

Se prepara blatul de nuci (v. reteta "Blat de cacao cu nuci"), se taie orizontal in 2 sau 3 straturi, care se insiropeaza si se ung cu crema de ciocolata . Apoi straturile de tort se...

Tort diplomat I

Tort diplomat I

Ingrediente Pentru compozitia de sarlota: 250 g zahar, 5 oua, 1/4 L lapte, 30 g gelatina, 30 g cacao, 600 g frisca batuta, 1 lingura rom, 1 plic zahar vanilat, 50-60 g coaja...

Tarte cu crema de vanilie si cu struguri

Tarte cu crema de vanilie si cu struguri

Tartele se prepara ca in reteta "Aluat pentru tarte dulci", folosindu-se aceleasi componente si cantitati, dar in loc de capsune se foloseste 1 kg de struguri (Ceasla cu bobul bine...

Tartine practice cu diferite paste

Tartine practice cu diferite paste

Ingrediente: Paine, unt, branza telemea, boia, bulion de rosii, zeama de sfecla rosie, masline Mod de preparare: Aceste tartine se prepara din felii de paine tăiate cat mai...

Tartine cu varza sotata

Tartine cu varza sotata

Ingrediente: 6 chifle, 100 ml ulei, 100 g ceapă, 1 kg varză dulce sau 800 g varză murată, 1 roşie, piper, sare. Mod de preparare: Varza dulce se pune la fiert cu...

Tocana cu carne de vaca si porc - din Bucovina

Tocana cu carne de vaca si porc - din Bucovina

Ingreriente: Carne de vacă 400 g, carne de porc 350 g, ceapă 750 g, ulei 200 g, bulion de tomate 150 g, costiţă afumată 100 g, ardei graşi 200 g, usturoi 20 g, verdeaţă 2...

Terapia maritala

Terapia maritala

În sensul cel mai larg se vorbeşte astăzi de terapii familiale şi terapii maritale. Terapia maritală (V. Iadock) este desemnată să modifice din punct de vedere psihologic interacţiunea...

Turnedo cu conopida

Turnedo cu conopida

Ingreriente: Muşchi de vacă 750 ,g, franzelă 250 g, margarină 125 g, conopidă 750 g, lămâie 75 g, unt 75 g, făină 50 g, lapte 350 ml, caşcaval 100 g, sare. Cum se prepară...

Tochitura Moldovaneasca

Tochitura Moldovaneasca

Ingrediente : Carne de porc 300 g, carnaţi de porc afumaţi 200 g, ficat de porc 200 g, costiţă afumată 100 g, caş proaspăt de oi 200 g, usturoi 15 g, sare. Mod de preparare...

Tort linzer

Tort linzer

Ingrediente: Făină 310 g, unt 310 g, zahăr 150 g, nuci 150 g, vanilie 1/2 baton. Crema: nuci 240 g, lapte 150 ml, zahăr; 150 g, unt 200 g, lămaie 100 g. Mod de preparare...

Trebuie sa stim cum sa mergem

Trebuie sa stim cum sa mergem

Vom păşi pe varfuri, uşor. Obiceiul de a călca pe tocuri este bărbătesc si zdruncină corpul. Se va evita mişcarea lascivă, sau mersul care zdruncină bustul. Coloana vertebrală...

Tort Maria

Tort Maria

Ingrediente: Făină 280 g, unt 210 g, zahăr 110 g, nuci 110 g, zahăr vanilat 1 plic. Crema: zahăr 500 g, mere 500 g, nuci 140 g, fructe confiate 140 g. Mod de preparare: Din...

Tulburări în metabolismul fosfaţilor

Tulburări în metabolismul fosfaţilor

Litiaza fostatică se întalneşte în 13—20% din grupa litiazelor urinare. Originea fosforului în organism este alimentară (paine, lapte, cereale, fructe şi zarzavaturi) şi endogenă....

Tocana cu carne de berbec I

Tocana cu carne de berbec I

Ingrediente : Carne de berbec 750 g, ceapă 300 g, ulei 150 g, cartofi 1,5 kg, roşii 400 g, cimbru 1/2 fir, smântână 300 g, verdeaţă 2 leg, sare. Mod...

Tratamentul afectiunilor copilului in statiuni

Tratamentul afectiunilor copilului in statiuni

Patologia copilului, diferită de aceea a adultului, precum şi particularităţile deosebite de evoluţie a unei maladii la copil (hiperreactivitate, perioade de creştere etc.), determină...


Page: [<<] < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 > [>>]