| ||||||||||
Articole: pag 18
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |Tort de nuci cu crema de cafea Ingrediente: Ouă 10 buc, zahăr 200 g, nuci 300 g, făină 200 g, vin 75 ml. Crema: zahăr 150 g, făină 150 g, lapte 100 ml, cafea 100 ml, unt 210 g, lămaie... | Tratamentul balneofizic in statiune Tratamentul complex balneofizical este prescris fiecărui pacient, în funcţie de boală, de forma clinică a acesteia, de stadiul evolutiv, de varstă, de rezistenţa... |
Trăsăturile generale ale regimului politic roman in perioada 1878-1914 - sistemul vieţii politice a avut la bază un sistem democratic; democratizarea a avut un ritm lent căci limitele problemei agrare din 1864 au dat naştere unor grave probleme... | Ingrediente: Făină 500 g, miez de nucă 400 g, zahăr 400 g, coajă rasă de lăimaie 30 g, zahăr vanilat 1 plic, sare Mod de preparare: Din făină... |
Tarte cu bezea si dulceata sau gem Ingrediente Aluat pentru tarte: 400 g faina, 100 g unt, 80 g zahar, 1-2 galbenusuri, 2-3 linguri de smantana sau lapte, 1 varf de cutit praf de copt sau bicarbonat, sare, 1 lingurita... | Tocatura din carne combinata cu miez de paine Aceasta tocatura se foloseste la prepararea chiftelelor, perisoarelor, musacalelor, parjoalelor, muschiului tocat, coltunasilor, placintelor etc. Tocatura difera de cea preparata... |
VI. cupluri cu conflictualitate submanifestă, continuă, cu tensiune scăzută; -frecventă printre normali, acest tip de conflictualitate favorizează efortul de acomodare... | Ingrediente: Făină,350 g, miere 150 g, zahăr 200 g, unt 150 g, gălbenuşuri 3 buc, praf de copt 1 plic. Crema: albuşuri 3 buc, marmeladă de caise 100 g, zahăr... |
Trebuie sa fim mereu primitori cu oaspetii nostri Timpul nu ne permite să facem dese primiri, cu toată plăcerea pe care o avem de a sărbători anumite evenimente, sau pur şi simplu ca să fim împreună cu rudele... | Ingrediente: Cartofi 2 kg, făină 100 g, ouă 2 buc, ulei 100 g, sare. Mod de preparare: Cartofii se spală, se curăţă, se dau pe răzătoare, se adaugă... |
Ingrediente: Făină 500 g, miere 250 g, zahăr 250 g, nuci 250 g, ouă 3 buc, praf de copt 1 . plic, coajă rasă de lămaie 60 g, scorţişoară 1 g. Crema... | Ingrediente: Franzela, unt, cascaval, rosii, masline, gogosar. Mod de preparare: Feliile de franzelă se ung cu unt, peste care se pune caşcaval ras, iar deasupra, în... |
Trucuri pentru tricotatul reusit Eşantionul. Este foarte important, ajută la calcularea numărului de ochiuri şi randuri necesare pentru mărimea obiectului de tricotat. Permite să se compare, să... | Boris Rosing, om de ştiinţă rus, a fost primul care a transmis în direct o imagine, în anul 1907. Rosing a reuşit să transmită imagini statice de curbe geometrice... |
Ingrediente: Unt 280 g, zahăr 290 g, cacao 50 g, ouă 12 buc, nuci 280 g, pesmet alb 50 g, făină 50 g, Crema: ouă 6 buc, zahăr pudră 200 g, nuci 150 g, unt 200... | Ingrediente: Cartofi 2 kg, ouă 4 buc, făină 100 g, caşcaval 100 g, ulei 125 g, zahăr pudră 75 g, smantană 300 g, sare. Mod de preparare: Cartofii se curăţă... |
Se prepara blatul dupa reteta "Blat Alb", in a carui compozitie se mai adauga coaja de portocala rasa si o lingura de suc de lamaie. Dupa ce blatul s-a copt si s-a racit complet... | Ingrediente 1 kg carne de porc, 1 kg slanina de pe burta, 500 g sorici, 500 g sange, 1 limba de porc, 300 g ficat, 1 ureche, 3-4 oua fierte tari, sare, piper pisat, ienibahar, ... |
Ingrediente: Nuci 250 g, zahăr tos 250 g, apă 150 ml. cacao 50 g, ouă 8 buc, coniac 25 ml, zahăr vanilat 1 plic. Crema: zahăr tos 180 g, apă 50 ml, cacao 50 g,... | Tarte cu zmeura si cu frisca fcatuta Se prepara la fel ca in reteta anterioara, in loc de capsune punandu-se la urma zmeura. |
Trandafirii Roz Rezista Mai Mult Azi e o zi absurda. Tot ce credeam ca se va termina cat mai repede a continuat sa ne impinga de pe culmile viselor. O sa incep rapid, neavand dispozitia necesara unei ample descrieri. Vroiam... | Ingrediente: Făină 200 g, zahăr 150 g, ouă 7 buc. Siropul: zahăr 100 g, apă 150 ml, apă de flori 20 ml. Crema: zahăr 220 g, unt 240 g, ouă 2 buc, lapte... |
Tarte din aluat fraged cu sarlota Tartele se prepara ca in reteta "Aluat pentru tarte dulci". Pentru sarlota: 250 g zahar, 100 ml lapte, 3 galbenusuri, 500 g frisca, 300 g fructe confiate, 30 ml rom, 1 pachetel... | Ingrediente: Zahăr 200 g, ouă 4 buc. albuşuri 4 buc, migdale 150 g, pesmet alb 50 g. Ccrema: unt 250 g, gălbenuşuri 4 buc, cafea solubilă 10 g, zahăr 200 g,... |


















