FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 18

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: [<<] < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 > [>>]
Tort de miere I

Tort de miere I

Ingrediente: Făină,350 g, miere 150 g, zahăr 200 g, unt 150 g, gălbenuşuri 3 buc, praf de copt 1 plic. Crema: albuşuri 3 buc, marmeladă de caise 100 g, zahăr 100 g, nuci...

Tort de ciocolata II

Tort de ciocolata II

Ingrediente: Unt 280 g, zahăr 290 g, cacao 50 g, ouă 12 buc, nuci 280 g, pesmet alb 50 g, făină 50 g, Crema: ouă 6 buc, zahăr pudră 200 g, nuci 150 g, unt 200 g, cacao 20...

Tocatura din carne combinata cu miez de paine

Tocatura din carne combinata cu miez de paine

Aceasta tocatura se foloseste la prepararea chiftelelor, perisoarelor, musacalelor, parjoalelor, muschiului tocat, coltunasilor, placintelor etc. Tocatura difera de cea preparata...

Tara din care provenim ne poate influenta in procesul nostru de comunicare si socializare

Tara din care provenim ne poate influenta in procesul nostru de comunicare si socializare

Putem semnala unele diferenţe aparte, atât în ceea ce îl priveşte pe conferenţiar, cât şi auditoriul. Anglo-saxonii în general Un conferenţiar anglo-saxon acordă o foarte...

Tarte cu bezea si dulceata sau gem

Tarte cu bezea si dulceata sau gem

Ingrediente Aluat pentru tarte: 400 g faina, 100 g unt, 80 g zahar, 1-2 galbenusuri, 2-3 linguri de smantana sau lapte, 1 varf de cutit praf de copt sau bicarbonat, sare, 1 lingurita...

Tarte cu zmeura si cu frisca fcatuta

Tarte cu zmeura si cu frisca fcatuta

Se prepara la fel ca in reteta anterioara, in loc de capsune punandu-se la urma zmeura.

Tort de portocale I

Tort de portocale I

Se prepara blatul dupa reteta "Blat Alb", in a carui compozitie se mai adauga coaja de portocala rasa si o lingura de suc de lamaie. Dupa ce blatul s-a copt si s-a racit complet...

Trăsăturile generale ale regimului politic roman in perioada 1878-1914

Trăsăturile generale ale regimului politic roman in perioada 1878-1914

- sistemul vieţii politice a avut la bază un sistem democratic; democratizarea a avut un ritm lent căci limitele problemei agrare din 1864 au dat naştere unor grave probleme sociale; -...

Tipologii de cupluri conflictuale - cupluri cu conflictualitate submanifesta, continua, cu tensiune scazuta

Tipologii de cupluri conflictuale - cupluri cu conflictualitate submanifesta, continua, cu tensiune scazuta

VI. cupluri cu conflictualitate submanifestă, continuă, cu tensiune scăzută; -frecventă printre normali, acest tip de conflictualitate favorizează efortul de acomodare reciprocă...

Tratamentul balneofizic in statiune

Tratamentul balneofizic in statiune

Tratamentul complex balneofizical este prescris fiecărui pacient, în funcţie de boală, de forma clinică a acesteia, de stadiul evolutiv, de varstă, de rezistenţa organismului...

Televiziunea

Televiziunea

Boris Rosing, om de ştiinţă rus, a fost primul care a transmis în direct o imagine, în anul 1907. Rosing a reuşit să transmită imagini statice de curbe geometrice, dar tehnica...

Trucuri pentru  tricotatul reusit

Trucuri pentru tricotatul reusit

Eşantionul. Este foarte important, ajută la calcularea numărului de ochiuri şi randuri necesare pentru mărimea obiectului de tricotat. Permite să se compare, să se urmărească...

Tort de ciocolata III

Tort de ciocolata III

Ingrediente: Nuci 250 g, zahăr tos 250 g, apă 150 ml. cacao 50 g, ouă 8 buc, coniac 25 ml, zahăr vanilat 1 plic. Crema: zahăr tos 180 g, apă 50 ml, cacao 50 g, unt 200 g, zahăr...

Trebuie sa fim mereu primitori cu oaspetii nostri

Trebuie sa fim mereu primitori cu oaspetii nostri

Timpul nu ne permite să facem dese primiri, cu toată plăcerea pe care o avem de a sărbători anumite evenimente, sau pur şi simplu ca să fim împreună cu rudele sau prietenii...

Turte cu nuca

Turte cu nuca

Ingrediente: Făină 500 g, miez de nucă 400 g, zahăr 400 g, coajă rasă de lăimaie 30 g, zahăr vanilat 1 plic, sare Mod de preparare: Din făină, apă şi puţină sare...

Tartine cu cascaval ras

Tartine cu cascaval ras

Ingrediente: Franzela, unt, cascaval, rosii, masline, gogosar. Mod de preparare: Feliile de franzelă se ung cu unt, peste care se pune caşcaval ras, iar deasupra, în mijloc...

Tarte din aluat fraged cu sarlota

Tarte din aluat fraged cu sarlota

Tartele se prepara ca in reteta "Aluat pentru tarte dulci". Pentru sarlota: 250 g zahar, 100 ml lapte, 3 galbenusuri, 500 g frisca, 300 g fructe confiate, 30 ml rom, 1 pachetel...

Toci la minut

Toci la minut

Ingrediente: Cartofi 2 kg, făină 100 g, ouă 2 buc, ulei 100 g, sare. Mod de preparare: Cartofii se spală, se curăţă, se dau pe răzătoare, se adaugă făina, ouăle...

Tort de migdale

Tort de migdale

Ingrediente: Zahăr 200 g, ouă 4 buc. albuşuri 4 buc, migdale 150 g, pesmet alb 50 g. Ccrema: unt 250 g, gălbenuşuri 4 buc, cafea solubilă 10 g, zahăr 200 g, coniac 25 ml....

Toba mozaicata

Toba mozaicata

Ingrediente 1 kg carne de porc, 1 kg slanina de pe burta, 500 g sorici, 500 g sange, 1 limba de porc, 300 g ficat, 1 ureche, 3-4 oua fierte tari, sare, piper pisat, ienibahar, ...

Tort de castane II

Tort de castane II

Ingrediente: Făină 200 g, zahăr 150 g, ouă 7 buc. Siropul: zahăr 100 g, apă 150 ml, apă de flori 20 ml. Crema: zahăr 220 g, unt 240 g, ouă 2 buc, lapte 50 ml, piure de castane...

Trandafirii Roz Rezista Mai Mult

Trandafirii Roz Rezista Mai Mult

Azi e o zi absurda. Tot ce credeam ca se va termina cat mai repede a continuat sa ne impinga de pe culmile viselor. O sa incep rapid, neavand dispozitia necesara unei ample descrieri. Vroiam...

Transplantul de organe si protezele

Transplantul de organe si protezele

Prima menţiune despre un membru artificial a fost făcută de către grecul Herodot. Acesta povestea despre un bărbat, Hegesistratus, care fusese condamnat la moarte în anul 484...

Toci dulce

Toci dulce

Ingrediente: Cartofi 2 kg, ouă 4 buc, făină 100 g, caşcaval 100 g, ulei 125 g, zahăr pudră 75 g, smantană 300 g, sare. Mod de preparare: Cartofii se curăţă de coajă...


Page: [<<] < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 > [>>]