FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 492
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Trista copilarie a actritei Sasha Grey

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Trista copilarie a actritei Sasha Grey

 Q:   Intreaba despre Trista copilarie a actritei Sasha Grey       
Marina Ann Hantizs sau mai bine cunoscuta sub numele de Sasha Grey, s-a nascut pe 14 martie 1988 in North Highlands, California si a venit pe lume intr-o familie modesta, chiar saraca am putea spune. Mama sa nu avea un loc de munca stabil iar tatal sau era mecanic.

De la varsta de 5 ani ea a crescut in orasul Sacramento, deoarece parintii sai au divortat si de atunci, Sasha a inceput sa duca o viata mai mult decat saraca, iar simplele activitati din copilarie, precum vizionarea de filme cu prietenii ei sau a merge la cumparaturi sa fie de neconceput. Cu toate acestea, Sasha Grey a ajuns sa fie pasionata de actorie si ea a inceput sa ia lectii inca din adolescenta.

Sasha a crescut cu mama sa care in anul 2000 s-a recasatorit, insa tanara nu se simtea bine cu tatal sau vitreg in prea jma, motiv pentru care la varsta de 16 ani ea si-a informat mama ca pleaca de acasa pentru a-si incepe o noua viata.
Dupa terminarea liceului, Sasha Grey s-a mutat de acasa de la mama sa si de la tatal sau vitreg si a lucrat intr-un restaurant timp de un an, ceea ce avea sa-i schimbe mentalitatea despre viata si oameni.

In urma experientei acumulata din mai multe cursuri particulare de arta si datorita propriei stradanii, Sasha Grey a fost recomandata regizorului francez Jean-Luc Godard. Acesta i-a dat un rol intr-un film adaptat dupa unul din romanele lui Hunter S. Thompson. De asemenea, Sasha Grey a mai aparut si intr-un videoclip al cantaretului David Bowie.

Acest eveniment din viata sa a fost unul de mare bucurie deoarece se vedea clar ca ea pasea intr-o noua sfera a existentei sale, total diferita de ceea ce traise pana atunci alaturi de mama sa.

By FW Editor


Tag-uri: actritaCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 21 February '11


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :