|
Articole: pag 13
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |![]() Timidul sau cel care ar prefera sa treaca neobservat Trebuie sa fii prudent, dar nu timid.(Voltaire) Este usor de recunoscut: în general, timidul roseste din nimic si face tot posibilul sa treaca neobservat. în orice situatie... | ![]() Tulburatoarea Viata A Lui Vincent Van Gogh In Anglia, Vincent Van Gogh a lucrat ca profesor suplinitor unde a realizat primele sale schite. In preajma Craciunului, el s-a intors acasa si a inceput sa lucreze intr-o librarie... |
![]() Tocanita de cartofi cu ciuperci Ingrediente 1 kg cartofi, 300 g ciuperci, 200 ml ulei, 300 g ceapă, 30 g bulion de roşii, 1 legătură de pătrunjel, piper, sare. Mod de prepapare Se curăţă... | ![]() Ingrediente: Fasole alba, ceapa, radacina de patrunjel, foi de dafin, usturoi, castraveciori murati. Mod de preparare: Se pun la fiert 150 g fasole albă şi după ce... |
![]() Traieste, ai toata lumea la picioare. Poate ca nu ai totul, dart ii poti avea pe toti. Nu te conforma cu regulile pe care le respecta ceilalti, ci incearca sa observi regulile care... | ![]() Tratamente de inlaturarea a celulitei La ora actuală, televiziunile şi publicaţiile de orice fel, mai ales cele destinate femeilor ne bombardează cu fel şi fel de reclame la produse minune sau tratamente... |
![]() Trebuie sa avem o grija deosebita de pielea gatului Multe femei pierd din vedere faptul că pielea gatului este expusă în mod deosebit fenomenului de îmbătrînire, ca şi pielea mîinilor şi se mulţumesc cu... | ![]() Ingrediente: Făină 500 g, ouă 2 buc, zahăr pudră 300 g, nuci 300 g, zahăr vanilat 1 plic, coajă rasă de lămaie 40 g, unt 100 g, sare. Mod de preparare... |
![]() Tocanita din maruntaie de pasare Ingrediente 500-600 g măruntaie de pasăre, 300 g ceapă, 100 g untură, 30 g usturoi, 100 ml vin, 1 legătură de verdeaţă, 50 g bulion. Mod de preparare Ceapa... | ![]() Trebuie sa respiram un aer curat Aerul respirat trebuie să nu conţină mai mult de 0,1 % bioxid de carbon, să nu conţină gaze organice rău mirositoare, să nu conţină de loc oxid de carbon... |
![]() Auriu, verde si mov! Aceste sunt culorile vedeta ale sezonului. Insa aceste culori au si multe secrete. Poti sa-ti pui ochii in evidenta daca folosesti pe pleoape jocurile de umbre... | ![]() IV - cupluri cu conflictualitate manifestă, intermitentă, cu tensiune moderată; nu au fost relevate în cazul subiecţilor noştri cu tulburări psihice, ele fiind... |
![]() Ingrediente 2 ouă, 300 g făină şi apă călduţă cat cuprinde. Mod de prepapare Se frămantă o cocă tare, din făină, ouă şi apă... | ![]() Liderii din categoria celor tiranici suferă de un complex de inferioritate, deoarece au o educaţie limitată, cu toate că sunt blindaţi de diplome. Au mania de a participa... |
![]() Tarte cu capsune, zmeura sau cu fragi Aluatul se prepara dupa reteta "Aluat pentru tarte dulci". Tartele se pot coace cu 1—2 zile inainte de intrebuintare, dar se umplu doar cu 2—3 ore inainte de servire,... | ![]() Tochitura cu cartofi taranesti Ingrediente : Carne de porc 500 g, costiţă afumată 100 g, cartofi 2 kg, ceapă 300 g, untură sau ulei 50 g, usturoi 30 g, sare. Mod de preparare : Carnea de porc... |
![]() Toba gelatinoasa - fara invelis Ingrediente 1 kg carne de la capatana, 500 g carne slaba de porc, urechi, 1 picior de porc, 60 g gelatina, 1 ceapa, 1 capatana de usturoi, cateva boabe de piper ,1 frunza de dafin... | ![]() VIII. cupluri cu conflictualitate submanifestă, intermitentă, cu tensiune scăzută; sunt cupluri ce evoluează rapid si stabil către asimilare interpersonală, în... |
![]() Ingrediente : Carne de berbec 750 g, ceapă 1,2 kg, ulei 250 g, boia de ardei dulce 2 g, bulion de tomate 100 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare. Mod de preparare : Carnea... | ![]() Tocana romaneasca cu carne de porc Ingrediente : Carne de porc 750 g, ceapă 750 g, ulei 200 g, bulion de tomate 25 g, ardei graşi 250 g, roşii 1 kg, usturoi 20 g, verdeaţă 2 leg, vin 100 ml, piper... |
![]() Blatul se prepara dupa reteta "Blat Alb". Pentru crema: 300 g unt, 250 g zahar pudra, 250 ml lapte, 60 g faina, 2-3 lamai. Mod de preparare Se pune untul moale intr-un castron... | ![]() Trasaturile generale ale societatii romanesti in secolele XIV-XV Societatea feudală romanească este o parte a intregului lumii medievale, care are şi unele trăsături particulare: -proprietatea funciară este foarte diferenţiată;... |
![]() Se prepara la fel ca "Medalionul de muschi de vaca sau de porc" si tot de forma rotunda, pe fiecare medalion punandu-se cate un ou preparat ochi. Se serveste cu diferite garnituri si... | ![]() Starurile, adica toate acele vedete pe care le vedem in reviste si la televizor sunt mai ales faimoase pentru frumusetea lor fara cusur, perfecta chiar. Insa trebuie stiut ca si ele... |