FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 504
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Tabu.ro - 'cel mai curajos site de femei'

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Tabu.ro - 'cel mai curajos site de femei'

 Q:   Intreaba despre Tabu.ro - 'cel mai curajos site de femei'       
Tabu.ro - 'cel mai curajos site de femei' Femeia.ro este un site dedicat exclusiv femeilor, in care sunt prezentate diverse informatii utile acestora.

Este revista cu cea mai mare notorietate dintre toate publicatiile glossy. Continut editorial puternic, un melange inteligent de fashion, informatii culturale si reportaje si anchete despre viata femeii din Romania. Adevarurile care se soptesc pe la colturi, dar care cel mai adesea, nu sunt rostite public. Informatie pretioasa, rara, care nu se gaseste in celelalte reviste, in editie limitata marca Tabu.

Realizatorii acestui site, prin intermediul acestui site, doreau sa fie prima sursa de informatii pentru femeile care sunt in centrul atentie pentru ca au cele mai cool subiecte de discutie, pentru ca sunt pline de viata, se imbraca sic, dar stiu sa-si faca timp sa se uite la cei din jur ca sa le fie alaturi la nevoie. Acestia si-au propus sa prezinte toate aspectele subiectelor considerate tabu, respectand inteligenta si puterea de evaluare a cititoarelor site-ului, in alegerile pe care vor sa le faca.

Tabu.ro este proprietatea S.C Catavencu S.A., societate editoare a revistei TABU, reprezentata cu puteri depline in fata tertilor prin SC F5 WEBCORP SRL (Societatea sau Operatorul), care este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 12005.

Scopul permis pentru utilizarea site-ului este obtinerea de informatii. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa. Pentru a obtine acces la site si la serviciile si informatiile puse la dispozitie prin intermediul acestuia trebuie sa obtineti acces la World Wide Web, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii Internet, platind orice taxa asociata cu acest acces.

In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces. Societatea S.C Catavencu S.A. nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta.

Prin termenul "utilizator" al site-ului se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa site-ul Tabu.ro

By FW Editor


Tag-uri: femei, revista, siteCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 13 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :