| ||||||||||
Articole: pag 15
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |Tabu.ro - 'cel mai curajos site de femei' Femeia.ro este un site dedicat exclusiv femeilor, in care sunt prezentate diverse informatii utile acestora. Este revista cu cea mai mare notorietate dintre toate publicatiile... | III. cupluri cu conflictualitate manifestă, continuă, cu tensiune moderată. Au o evoluţie instabilă, cu tendinţă la deteriorarea esenţei relaţiei conjugale, dar cu menţinerea... |
Ingrediente : Carne de berbec 750 g, ceapă 300 g, ulei 150 g, cartofi 1,5 kg, roşii 400 g, cimbru 1/2 fir, smântână 300 g, verdeaţă 2 leg, sare. Mod... | Timpul si copiii - cele doua variabile ale casatoriei Abordand evoluţia cuplului familial din perspectivă psihosocială, în cadrul unei cercetări concrete, specialistii au urmărit dinamica modelelor interacţionale de tip cooperant... |
Ingrediente: Făină 310 g, unt 310 g, zahăr 150 g, nuci 150 g, vanilie 1/2 baton. Crema: nuci 240 g, lapte 150 ml, zahăr; 150 g, unt 200 g, lămaie 100 g. Mod de preparare... | Trebuie sa stim cand si cum sa administram medicamentele Momentul administrării este unul din factorii importanţi care condiţionează promptitudinea şi intensitatea efectului medicamentului, ca şi reacţiile adverse imediate sau în... |
Tocana cu carne de vaca - din Moldova Ingreriente: Carne de vacă 750 g, ceapă 500 g, ulei 200 g, făină 50 g, bulion de tomate 100 g, usturoi 20 g, vin 100 ml, piper, sare. Cum se prepară: Carnea de vacă se... | Tocana cu carne de vaca si porc - din Bucovina Ingreriente: Carne de vacă 400 g, carne de porc 350 g, ceapă 750 g, ulei 200 g, bulion de tomate 150 g, costiţă afumată 100 g, ardei graşi 200 g, usturoi 20 g, verdeaţă 2... |
Tarte cu orez si gem de caise sau dulceata Se pregatesc tarte coapte dupa indicatiile date in reteta "Aluat pentru tarte dulci" si cand sunt reci se pune in fiecare tarta cate o lingurita de gem sau de dulceata, dupa care se... | Tulburări în metabolismul fosfaţilor Litiaza fostatică se întalneşte în 13—20% din grupa litiazelor urinare. Originea fosforului în organism este alimentară (paine, lapte, cereale, fructe şi zarzavaturi) şi endogenă.... |
Taxele Introduse De Radu Mazare Din anul 2000 Radu Mazare este primar al orasului Constanta, si a initiat mai multe taxe, cu scopul de a ceste veniturile bugetului de stat. Cea mai cunoscuta si controversata dintre... | Aduce viata, aduce moarte, fericire si tristete. Se opreste dupa bunul plac, alearga dupa propria voie, inchide si deschide priviri si inimi. E cand arogant, cand iubitor, cand iarta... |
Trebuie mereu sa ne ascultam interlocutorul Comunicarea verbală nu înseamnă numai vorbire ci şi ascultare. Liderul militar (comandantul) trebuie să deprindă şi arta de a asculta, care constă în a şti când să vorbească... | Terapia de sustinere postdivort-partea 2 Preocupat de impasul sexual, ca şi de răcirea afectivă erescandă a soţiei, de imposibilitatea de a comunica şi acţiona împreună spre a remedia situaţia, de înrăutăţirea... |
Tulburarile echilibrului termic Hipertermia simplă, şocul caloric şi insolaţia apar în cazul în care complexul de factori climatici acţionează asupra organismului într-o combinaţie care face să nu mai poată... | Tarte cu capsune si cu frisca batuta Tartele se pregatesc la fel ca in reteta precedenta, cu deosebirea ca la urma, inainte de a fi servite, peste umplutura de crema sau numai de fructe se pune cu spritul frisca batuta... |
Se întalnesc însă, adesea, tulburări de somn la majoritatea persoanelor prea obosite sau solicitate nervos. Aceste tulburări sunt de diferite grade şi duc la slăbirea organismului... | Tartine practice cu diferite paste Ingrediente: Paine, unt, branza telemea, boia, bulion de rosii, zeama de sfecla rosie, masline Mod de preparare: Aceste tartine se prepara din felii de paine tăiate cat mai... |
Se prepara la fel ca tartele cu capsune, cu deosebirea ca in loc de capsune se folosesc caise, care se aleg nu prea rascoapte. Caisele se spala, se taie in doua, li se scot samburii... | Ingrediente: Cartofi 2 kg, făină 100 g, ouă 2 buc, ulei 100 g, smântână 300 g, sare. Mod de preparare: Cartofii se spală, se curăţă, se dau pe răzătoare, se adaugă... |
Tort cu branza de vaci si frisca Ingrediente: Făină 300 g, zahăr tos 100 g, unt 150 g, gălbenuşuri 4 buc, praf ae copt 1 plic. Umplutura: branză de vaci proaspătă 700 g, lapte 200 ml, făină 150 g, albuşuri... | Tatii si fiicele lor la fel de faimoase Se spune că aşchia nu sare departe de trunchi. Acest proverb se aplică nu numai oamenilor obişnuiţi, dar şi vedetelor pe care le vedem mereu la televizor şi în reviste. Există... |
Ingrediente: Miere 250 g, zahăr tos 225 g, făină 500 g, ouă 3 buc, unt 80 g, scorţişoară 5 g, cuişoare 1/2 g, praf de copt 1 plic. Crema: nuci 250 g, zahăr pudră 200 g... | Tocana speciala cu carne de porc Ingrediente : Carne de porc 250 g, ficat de porc 250 g, carnaţi afumaţi 200 g, slănină afumată 50 g, ceapă 750 g, ulei 200 g, bulion de tomate 50 g, boia de ardei dulce 2 g... |


















