FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 23

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: [<<] < 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 > [>>]
Michael, Farewell!

Michael, Farewell!

Michael Jackson a murit pe data de 26 iunie (dupa-amiaza zilei de 25 iunie in Statele Unite - ora 14.26), la UCLA Medical Center din Los Angeles. Michael a suferit un stop cardiac. Reactiile...

Mostenirea lui Odobescu

Mostenirea lui Odobescu

Tudor Vianu "A fost un muntean, un om al generaţiei de la 1848. A spus-o el însuşi de mai multe ori. Pentru că prin limita finală a vieţii lui s-a apropiat mai...

Marele geto-dac Burebista

Marele geto-dac Burebista

„Feriţi-ne, zei cefeşti, ca, prinţi un dezastfj care i-ar pune în mişcare pe daci şi pe geţi, Roma să cadâfl iar eu să mai răman teafăr..."...

Mancare de praz cu masline II

Mancare de praz cu masline II

Ingrediente: Praz 1 kg, ulei 100 g, măsline 150 g, făină 25 g, bulion do tomate 50 g, oţet 9° 20 ml, sare. Mod de preparare: Se curăţă prazul, se taie...

Mijloace de ocrotire a bolnavului mintal

Mijloace de ocrotire a bolnavului mintal

Ocrotind bolnavul mintal, legile R.S-R. prevăd unele măsuri ce întăresc legătura cu psihiatria, care ar trebui să ducă la o colaborare şi o înţelegere...

Musaca de varza alba

Musaca de varza alba

Ingrediente 1-2 capatani de varza indesata, 500 g carne de porc, 2-3 cepe, 150 g untura, 2-3 oua, 1 lingura de bulion, cateva rosii, sare, piper, 100 g faina, 100 g pesmet, 100...

Machiaj in tendintele toamna-iarna

Machiaj in tendintele toamna-iarna

Sezonul acesta este unul al feminitatii si feminizarii. Delicatetea, zambetul, tinuta fireasca, toate redefinesc universul femeii moderne, contemporane. In machiajul sezonului toamna-iarna...

Mazare cu friganele

Mazare cu friganele

Ingrediente: Mazăre proaspătă 1 kg, unt 50 g, zahăr tos 40 g, ulei 100 g, franzelă 300 g, lapte 300 ml, mar 2 buc, mărar verde 1 leg, sare. Mod de preparare...

Masti pentru ten uscat

Masti pentru ten uscat

- 1 gălbenuş de ou, un varf de cuţit de miere de albine, 1 linguriţă de branză de vacă. - 1 linguriţă de miere de albine se mestecă repede cu puţină...

Mancare de pui cu mazare

Mancare de pui cu mazare

Ingrediente : Pui 1 kg, mazăre fină (conservă) 800 g, unt 150 g, ceapă 100 g, făină 50 g, bulion de tomate 50 g, roşii 400 g, mărar verde 2 leg, zahăr...

Manipularea prin vorbe dulci

Manipularea prin vorbe dulci

Cel ajuns într-o funcţie de conducere nu trebuie să se lase îmbătat de laude şi linguşiri, de vorbe şoptite la ureche de către intriganţi şi turnători....

Miel cu mazare

Miel cu mazare

Ingrediente : Carne de miel 750 g, ulei 150 g, ceapă l50 g, mazăre (conservă) 700 g, făină 30 g, roşii 300 g, verdeaţă (mărar) 2 leg, sare. Mod de preparare...

Mancaruri din legume conservate prin sterilizare

Mancaruri din legume conservate prin sterilizare

Aceste conserve sunt apreciate intr-o gospodarie deoarece fiind gata, pregatite nu mai necesita timp pentru prelucrare si se pot servi la mese, asa cum sunt. Ele se pot consuma...

Mancare de praz cu masline I

Mancare de praz cu masline I

Ingrediente: Praz 1,5 kg, ceapă 300 g, ulei 175 g, bulion de tomate 50 g, măsline 200 g, oţet 9° 20 ml, piper, sare. Mod de preparare: Se curăţă prazul...

Miel cu patrunjel si marar

Miel cu patrunjel si marar

Ingrediente 1 kg carne de miel, 4 legaturi de patrunjel, 4 legaturi marar, 2 linguri grasime, sare, piper. Mod de preparare Se spala carnea, se taie in bucati potrivit de mari...

Mancare de spanac

Mancare de spanac

Ingrediente 1 kg spanac, 200 g ceapă, 100 ml ulei, 50 g bulion de roşii, 300 g roşii, 30 g usturoi, sare, oţet, piper. Mod de preparare Spanacul se pregăteşte...

Maica Tereza - ingerul pamantean al dezmostenitilor

Maica Tereza - ingerul pamantean al dezmostenitilor

Pentru crestini, Maica Tereza este o aducere aminte a faptului ca numai fiind uniti cu Hristos putem aduce roade in viata noastra cat si in slujirea celorlalti. , repeta foarte...

Muschi de vaca umplut

Muschi de vaca umplut

Ingrediente 1 muschi de vaca, 200 g carne de porc, 200 g franzela, 2-3 cepe, 100 g untura, 1-2 oua, 1 legatura de verdeata, sare, piper, 500 g sos tomat subtire, 100 g smantana. Mod...

Mancare de morcovi II

Mancare de morcovi II

Ingrediente Pentru 6 porţii: 800 g morcovi, 100 ml ulei, 50. g făină, 30 g zahăr, sare, 1 legătură de pătrunjel verde. Mod de preparare Morcovii sau...

Musaca de dovlecei

Musaca de dovlecei

Se pregateste la fel ca musacaua de cartofi, folosindu-se in locul cartofilor dovlecei tineri, fara seminte.

Marmelada de caise

Marmelada de caise

Cantitatile si procedeul de preparare sunt aceleasi ca in reteta "Marmelada de mere, de pere sau de prune". Trebuie mentionat insa ca se folosesc caise bine coapte. Daca fructele...

Muschi de vaca umplut cu ficat

Muschi de vaca umplut cu ficat

Se prepara la fel ca in reteta precedenta, carnea de porc anlocuindu-se cu 300 g de ficat de porc.

Masculinitate si feminitate supra si subdimensionate in cuplu - partea 2

Masculinitate si feminitate supra si subdimensionate in cuplu - partea 2

Reproşuri explicite sau implicite, aşteptări „legitime" dezvăluite sau disimulate, mici frustraţii care amplifică dorinţa de a adopta cat mai bine rolul,...

Miel cu spanac

Miel cu spanac

Ingrediente : Carne de miel 750 g, ulei 125 g, ceapă 150 g, bulion de tomate 50 g, făină 50 g, spanac 1,5 kg, lămaie 100 g, piper, sare. Mod de preparare : Carnea...


Page: [<<] < 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 > [>>]