FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 23

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: [<<] < 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 > [>>]
Musaca de varza alba

Musaca de varza alba

Ingrediente 1-2 capatani de varza indesata, 500 g carne de porc, 2-3 cepe, 150 g untura, 2-3 oua, 1 lingura de bulion, cateva rosii, sare, piper, 100 g faina, 100 g pesmet, 100...

Mancare de praz cu masline II

Mancare de praz cu masline II

Ingrediente: Praz 1 kg, ulei 100 g, măsline 150 g, făină 25 g, bulion do tomate 50 g, oţet 9° 20 ml, sare. Mod de preparare: Se curăţă prazul, se taie bucăţi şi...

Machiaj in tendintele toamna-iarna

Machiaj in tendintele toamna-iarna

Sezonul acesta este unul al feminitatii si feminizarii. Delicatetea, zambetul, tinuta fireasca, toate redefinesc universul femeii moderne, contemporane. In machiajul sezonului toamna-iarna...

Miel cu fasole verde

Miel cu fasole verde

Ingrediente : Carne de miel 750 g, ulei 125 g, ceapă 150 g, făină 40 g, bulion de tomate 25 g, roşii 300 g, verdeaţă 1 leg, fasole verde 1,5 Kg, sare. Mod de preparare ...

Masti pentru ten uscat

Masti pentru ten uscat

- 1 gălbenuş de ou, un varf de cuţit de miere de albine, 1 linguriţă de branză de vacă. - 1 linguriţă de miere de albine se mestecă repede cu puţină drojdie de bere (cat...

Michael, Farewell!

Michael, Farewell!

Michael Jackson a murit pe data de 26 iunie (dupa-amiaza zilei de 25 iunie in Statele Unite - ora 14.26), la UCLA Medical Center din Los Angeles. Michael a suferit un stop cardiac. Reactiile...

Morcovi cu mazare sote

Morcovi cu mazare sote

Ingrediente Pentru 6 porţii: 500 g morcovi, 500 g mazăre, 100 g unt, sare, zahăr. Mod de preparare Se taie morcovii felii, sferturi mici, sau se dau prin răzătoarea mare...

Miel cu mazare

Miel cu mazare

Ingrediente : Carne de miel 750 g, ulei 150 g, ceapă l50 g, mazăre (conservă) 700 g, făină 30 g, roşii 300 g, verdeaţă (mărar) 2 leg, sare. Mod de preparare : Carnea...

Mancare de praz cu masline I

Mancare de praz cu masline I

Ingrediente: Praz 1,5 kg, ceapă 300 g, ulei 175 g, bulion de tomate 50 g, măsline 200 g, oţet 9° 20 ml, piper, sare. Mod de preparare: Se curăţă prazul, se taie în...

Miel cu patrunjel si marar

Miel cu patrunjel si marar

Ingrediente 1 kg carne de miel, 4 legaturi de patrunjel, 4 legaturi marar, 2 linguri grasime, sare, piper. Mod de preparare Se spala carnea, se taie in bucati potrivit de mari...

Mastile minerale si vegetale

Mastile minerale si vegetale

În tratamentul cosmetic pe care ni-l facem singure sau la un atelier cosmetic, se include şi masca ce trebuie să fie aplicată pe obraz şi pe gat. Măştile pot fi: minerale, vegetale...

Mancaruri din legume conservate prin sterilizare

Mancaruri din legume conservate prin sterilizare

Aceste conserve sunt apreciate intr-o gospodarie deoarece fiind gata, pregatite nu mai necesita timp pentru prelucrare si se pot servi la mese, asa cum sunt. Ele se pot consuma...

Mazare cu friganele

Mazare cu friganele

Ingrediente: Mazăre proaspătă 1 kg, unt 50 g, zahăr tos 40 g, ulei 100 g, franzelă 300 g, lapte 300 ml, mar 2 buc, mărar verde 1 leg, sare. Mod de preparare: Mazărea...

Marturiile istoricilor asupra etnogenezei romanilor

Marturiile istoricilor asupra etnogenezei romanilor

In operele cronicarilor medievali şi istoricilor moderni, românii sunt consideraţi cei mai vechi locuitori al spaţiului carpato-dunăreano-pontic -Anonymus - notarul anonim...

Mancare de spanac

Mancare de spanac

Ingrediente 1 kg spanac, 200 g ceapă, 100 ml ulei, 50 g bulion de roşii, 300 g roşii, 30 g usturoi, sare, oţet, piper. Mod de preparare Spanacul se pregăteşte la...

Maica Tereza - ingerul pamantean al dezmostenitilor

Maica Tereza - ingerul pamantean al dezmostenitilor

Pentru crestini, Maica Tereza este o aducere aminte a faptului ca numai fiind uniti cu Hristos putem aduce roade in viata noastra cat si in slujirea celorlalti. , repeta foarte...

Mere in foitaj

Mere in foitaj

Se folosesc aceleasi componenete si cantitati ca la reteta "Foitaj de baza"; in plus sunt necesare mere, zahar tos, zahar vanilat si scortisoara. Se aleg mere mai mici, se curata...

Musaca de vinete

Musaca de vinete

Ingrediente 300 g carne macra de vaca, 200 g carne de porc, 150 g untura, 2-3 cepe, 1,5 kg vinete, 300 g rosii, 2-3 oua, 100 g smantana, 50 g cascaval, 1 legatura verdeata, 50 ,g...

Muschi de vaca umplut

Muschi de vaca umplut

Ingrediente 1 muschi de vaca, 200 g carne de porc, 200 g franzela, 2-3 cepe, 100 g untura, 1-2 oua, 1 legatura de verdeata, sare, piper, 500 g sos tomat subtire, 100 g smantana. Mod...

Muschi de vaca umplut cu ficat

Muschi de vaca umplut cu ficat

Se prepara la fel ca in reteta precedenta, carnea de porc anlocuindu-se cu 300 g de ficat de porc.

Musaca de dovlecei

Musaca de dovlecei

Se pregateste la fel ca musacaua de cartofi, folosindu-se in locul cartofilor dovlecei tineri, fara seminte.

Masculinitate si feminitate supra si subdimensionate in cuplu - partea 2

Masculinitate si feminitate supra si subdimensionate in cuplu - partea 2

Reproşuri explicite sau implicite, aşteptări „legitime" dezvăluite sau disimulate, mici frustraţii care amplifică dorinţa de a adopta cat mai bine rolul, gratificaţii reciproce...

Mancare de morcovi II

Mancare de morcovi II

Ingrediente Pentru 6 porţii: 800 g morcovi, 100 ml ulei, 50. g făină, 30 g zahăr, sare, 1 legătură de pătrunjel verde. Mod de preparare Morcovii sau carotele se curăţă...

Macaroane cu branza

Macaroane cu branza

Ingrediente : Macaroane 500 g, branză telemea 200 g, unt 75 g, sare. Mod de preparare : Macaroanele se rup în două şi se pun la fiert în apă cloco­tită cu sare. Se...


Page: [<<] < 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 > [>>]