| ||||||||||
Articole: pag 22
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |Ingrediente: Muşchi de porc 750 g, ulei 150 g, ceapă 100 g, făină 30 g, ciuperci 300 g, vin 100 ml, smântână 200 g, piper, sare. Cum se prepară: Muşchiul se taie felii... | Mijloace de ocrotire a bolnavului mintal Ocrotind bolnavul mintal, legile R.S-R. prevăd unele măsuri ce întăresc legătura cu psihiatria, care ar trebui să ducă la o colaborare şi o înţelegere desăvârşită în... |
Ingrediente : Carne de miel 750 g, ulei 125 g, ceapă 150 g, roşii 750 g, făină 40 g, mărar 1 leg, piper, sare. Mod de preparare : Carnea de miel se curăţă de pieliţe... | Macaroane cu sunca si sos tomat Se prepara la fel ca in reteta precedenta, in loc de umplutura de carne adaugandu-se 200 g sunca taiata in patratele mici si prajita putin. |
Marmelada se poate prepara din mai multe fructe combinate sau dintr-un singur fel de fructe (mere, pere, prune, caise, visine etc). Se adauga la 1 kg de fructe curatate 300—400 g... | Ingrediente: Mazăre verde 1,5 kg, unt 100 g, făină 50 g, ceapă 100 g, zahăr 20 g, smantană 250 g, mărar verde 1 leg, sare. Mod de preparare: Se curăţă mazărea, se... |
Ingrediente: Muşchi de porc 750 g, ulei 100 g, făină 50 g, smântână 500 g, supă de oase 400 ml, ouă 3 buc, lămâie 100 g, piper, sare. Cum se prepară: Muşchiul de... | Se prepara la fel ca musacaua de cartofi.Se pot intercala insa, intre feliile de telina, felii de cartofi si felii de rosii. Se coace in cuptor pana se rumeneste frumos. Se serveste... |
Misterul catunului numit Valea Mortii Intr-o zonă muntoasă din prefectura Myazaki (partea centrală a insulei japoneze Kjushu) există un cătun numit „Valea morţii". Numele acesta nu este legat de vreo legendă... | Masline umplute: Ingrediente: Măsline 600 g, telemea de oaie 100 g, unt 100 g, boia de ardei dulce 2 g. Mod de preparare: Măslinele se ţin mai multe ore în apă caldă... |
Machiajul persoanelor care poarta permanent ochelari Cand avem unele deficiente de vedere şi purtăm ochelari nu este oportun un machiaj violent, care apare şi mai evident reflectat prin lentilele care măresc suprafaţa ochiului. Produsele... | Marturiile istoricilor asupra etnogenezei romanilor In operele cronicarilor medievali şi istoricilor moderni, românii sunt consideraţi cei mai vechi locuitori al spaţiului carpato-dunăreano-pontic -Anonymus - notarul anonim... |
Meryl Streep, actrita cu cele mai multe nominalizari la Oscar din toate timpurile „Indiferent de ce s-ar întampla în continuare, ceea ce am făcut pînă acum va rămane", spune inepuizabila Meryl Streep, poate cea mai bine cotată actriţă a momentului. Ultima... | Ingrediente: Lapte 1 l, amidon 70 g, ulei 200 g, gălbenuşuri de ou 3 buc, lămâie 200 g, sare. Cum se prepara: Se pun la fiert 850 ml lapte cu puţină sare. In 150 mi de... |
Mastile naturale ne ajuta pielea Măştile de plante, fructe şi legume sunt la îndemana noastră şi hrănesc tenul. Gălbenuşul de ou, prin conţinutul lui mare de colesterol, în combinaţie cu branza de vacă... | Moralizarea fiintei, o sarcina a educatiei O caracteristică a omului şi umanităţii o constituie moralitatea. Moralizarea fiinţei este una dintre sarcinile educaţiei dintotdeauna. Obiectivele educaţiei morale se situează... |
Ingrediente : Macaroane 500 g, ficat de porc 400 g, unt 125 g, ceapă 100 g, ouă 4 buc, pesmet 25 g, caşcaval 150 g, roşii 600 g, făină 50 g, smantană 200 g, zahăr 10 g,... | Marinata de crap sau alte specii de peste Ingrediente: 7 kg crap sau alte feluri de peşte, 100 ml ulei, 1 morcov, 2 cepe, 1 ţelină, 50 g bulion, 100 ml oţet, 1 lingură făină, 1-2 foi dafin, boabe de piper, sare, ... |
Masti pentru frumusetea mainilor noastre Se topeşte parafina solidă şi se răceşte la o temperatură suportabilă pe piele, ungandu-se cu o pensula fiecare deget şi în intreaga mană. Se înfăşoară cu un prosop cald... | Mijloacele anticonceptionale sunt de mai multe feluri: mecanice, chimice, biologice, chirurgicale, radiologice. Mijloacele mecanice au drept scop sa impiedice patrunderea spermatozoizilor... |
Ingrediente : Carne de miel 750 g, ulei 125 g, ceapă 150 g, făină 40 g, bulion de tomate 25 g, roşii 300 g, verdeaţă 1 leg, fasole verde 1,5 Kg, sare. Mod de preparare ... | Ingrediente: Praz 1 kg, ulei 100 g, măsline 150 g, făină 25 g, bulion do tomate 50 g, oţet 9° 20 ml, sare. Mod de preparare: Se curăţă prazul, se taie bucăţi şi... |
Carnea de mistret se prepara la fel ca si carnea de porc, numai ca se scoate soriciul, care nu se foloseste la gatit, iar carnea se tine cateva zile in bait. | Ingrediente Pentru 6 porţii: 500 g morcovi, 500 g mazăre, 100 g unt, sare, zahăr. Mod de preparare Se taie morcovii felii, sferturi mici, sau se dau prin răzătoarea mare... |


















