FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 22

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: [<<] < 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 > [>>]
Masline umplute

Masline umplute

Masline umplute: Ingrediente: Măsline 600 g, telemea de oaie 100 g, unt 100 g, boia de ardei dulce 2 g. Mod de preparare: Măslinele se ţin mai multe ore în apă...

Muschi de porc a la grec

Muschi de porc a la grec

Ingrediente: Muşchi de porc 750 g, ulei 100 g, făină 50 g, smântână 500 g, supă de oase 400 ml, ouă 3 buc, lămâie 100 g, piper, sare. Cum se prepară...

Manifestarea postmodernismului in filosofie

Manifestarea postmodernismului in filosofie

Marea descoperire a filosofiei din amurgul perioadei moderne - ideea ‘mortii lui Dumnezeu’, profetizata de Nietzsche - va marca prabusirea sistemului de valori modernist. Daca...

Mijloace de ocrotire a bolnavului mintal

Mijloace de ocrotire a bolnavului mintal

Ocrotind bolnavul mintal, legile R.S-R. prevăd unele măsuri ce întăresc legătura cu psihiatria, care ar trebui să ducă la o colaborare şi o înţelegere...

Macaroane cu sunca si sos tomat

Macaroane cu sunca si sos tomat

Se prepara la fel ca in reteta precedenta, in loc de umplutura de carne adaugandu-se 200 g sunca taiata in patratele mici si prajita putin.

Mastile naturale ne ajuta pielea

Mastile naturale ne ajuta pielea

Măştile de plante, fructe şi legume sunt la îndemana noastră şi hrănesc tenul. Gălbenuşul de ou, prin conţinutul lui mare de colesterol, în combinaţie...

Machiajul persoanelor care poarta permanent ochelari

Machiajul persoanelor care poarta permanent ochelari

Cand avem unele deficiente de vedere şi purtăm ochelari nu este oportun un machiaj violent, care apare şi mai evident reflectat prin lentilele care măresc suprafaţa ochiului. Produsele...

Mihai Bendeac Este Mondenul Cu Mai Multe Fete

Mihai Bendeac Este Mondenul Cu Mai Multe Fete

Daca nu ar fi imbratisat cariera de actor, Mihai Bendeac ar fi putut juca cu succes in Liga lui Mitica. Naomi, Prigoana, Solcanu, Basescu si alte persoane au un singur numitor comun...

Mistret

Mistret

Carnea de mistret se prepara la fel ca si carnea de porc, numai ca se scoate soriciul, care nu se foloseste la gatit, iar carnea se tine cateva zile in bait.

Masti pentru tenul gras si acneic

Masti pentru tenul gras si acneic

Se aplică pe obraz o mască de tifon îmbibată cu iaurt (este bună şi pentru pielea arsă de soare). Un morcov ras se amestecă cu o linguriţă de zeamă...

Miel cu verdeturi

Miel cu verdeturi

Ingrediente : Carne de miel 750 g, ceapă verde 500 g, mărar verde 5 leg, pătrunjel verde 5 leg, usturoi verde 3 leg, ulei 150 g, roşii 1 kg, smântână 200 g,...

Musaca de telina

Musaca de telina

Se prepara la fel ca musacaua de cartofi.Se pot intercala insa, intre feliile de telina, felii de cartofi si felii de rosii. Se coace in cuptor pana se rumeneste frumos. Se serveste...

Mancare de pui cu mazare

Mancare de pui cu mazare

Ingrediente : Pui 1 kg, mazăre fină (conservă) 800 g, unt 150 g, ceapă 100 g, făină 50 g, bulion de tomate 50 g, roşii 400 g, mărar verde 2 leg, zahăr...

Musaca de varza alba

Musaca de varza alba

Ingrediente 1-2 capatani de varza indesata, 500 g carne de porc, 2-3 cepe, 150 g untura, 2-3 oua, 1 lingura de bulion, cateva rosii, sare, piper, 100 g faina, 100 g pesmet, 100...

Mazare verde cu smantana

Mazare verde cu smantana

Ingrediente: Mazăre verde 1,5 kg, unt 100 g, făină 50 g, ceapă 100 g, zahăr 20 g, smantană 250 g, mărar verde 1 leg, sare. Mod de preparare: Se curăţă...

Macaroane gratinate

Macaroane gratinate

Ingrediente : Macaroane 500 g, ficat de porc 400 g, unt 125 g, ceapă 100 g, ouă 4 buc, pesmet 25 g, caşcaval 150 g, roşii 600 g, făină 50 g, smantană 200 g...

Mancare de praz cu masline II

Mancare de praz cu masline II

Ingrediente: Praz 1 kg, ulei 100 g, măsline 150 g, făină 25 g, bulion do tomate 50 g, oţet 9° 20 ml, sare. Mod de preparare: Se curăţă prazul, se taie...

Miel cu rosii

Miel cu rosii

Ingrediente : Carne de miel 750 g, ulei 125 g, ceapă 150 g, roşii 750 g, făină 40 g, mărar 1 leg, piper, sare. Mod de preparare : Carnea de miel se curăţă...

Marele geto-dac Burebista

Marele geto-dac Burebista

„Feriţi-ne, zei cefeşti, ca, prinţi un dezastfj care i-ar pune în mişcare pe daci şi pe geţi, Roma să cadâfl iar eu să mai răman teafăr..."...

Masajul medical si miscarea ca factori terapeutici

Masajul medical si miscarea ca factori terapeutici

Masajul medical ocupă un loc de seamă în complexul mijloacelor terapeutice din staţiuni. Combinarea şi succesiunea manevrelor fundamentale de masaj (netezirea, frămantatul...

Masti pentru frumusetea mainilor noastre

Masti pentru frumusetea mainilor noastre

Se topeşte parafina solidă şi se răceşte la o temperatură suportabilă pe piele, ungandu-se cu o pensula fiecare deget şi în intreaga mană. Se înfăşoară...

Marinata de crap sau alte specii de peste

Marinata de crap sau alte specii de peste

Ingrediente: 7 kg crap sau alte feluri de peşte, 100 ml ulei, 1 morcov, 2 cepe, 1 ţelină, 50 g bulion, 100 ml oţet, 1 lingură făină, 1-2 foi dafin, boabe de...

Macaroane cu carne

Macaroane cu carne

Ingrediente 500 g carne macra, 100 g unt, 1-2 cepe, 50 g cascaval, 100 g untura, 1-2 oua, sare, piper, 1/2 L sos tomat. Mod de preparare Se fierb macaroanele in apa multa...

Mazare cu friganele

Mazare cu friganele

Ingrediente: Mazăre proaspătă 1 kg, unt 50 g, zahăr tos 40 g, ulei 100 g, franzelă 300 g, lapte 300 ml, mar 2 buc, mărar verde 1 leg, sare. Mod de preparare...


Page: [<<] < 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 > [>>]