|
Articole: pag 28
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |![]() Micul dictator sau cel care adora sa dea ordine Semnul cel mai evident al unui cancer social...este disparitia simtului umorului. Nici o dictatura nu accepta simtul umorului. Cititi Istoria si veti vedea. (Edward Albee) Pentru... | ![]() Musaca de catofi, branza si vinete Ingrediente 800 g cartofi, 600 g vinete, 200 g ceapă, 5-6 ardei graşi, 3-4 roşii, 150 ml ulei, 100 g branză, 2 ouă, 1/4 l lapte, 1-2 linguri făină, sare, piper... |
![]() Ingrediente Pentru 6 porţii: 500 g mazăre,boabe, 200 g ceapă, 500 g roşii, 150 ml ulei, 2 legături de mărar, sare, piper, 50 g zahăr. Mod de preparare Mazărea... | ![]() Mancare de fasole verde cu pasare Ingrediente 1 pui de circa 0,800—1 kg, 1 kg fasole, 200 g grasime (unt, untura, ulei), 1 lingura faina, 1 ceapa, 200 g rosii, patrunjel, sare, 1 ceasca smantana. Mod de... |
![]() Ingrediente: Mazăre 500 g. ulei 150 g;. ceapă 300 g, cartofi 400 g, sare. Mod de preparare: Se alege mazărea, se spală şi se lasă să se înmoaie cateva... | ![]() Morun sau nisetru rasol servit cald Ingrediente 7,200 kg morun sau nisetru, 1 morcov, 1 rădăcină de pătrunjel, 1-2 cepe, 1/2 ţelină, cateva boabe de piper, 1 lingură de oţet, sare, lămaie... |
![]() Ingrediente : Carne de miel 1 kg, ulei 100 g, ciuperci 300 g, arpagic 300 g, costiţă afumată 100 g, bulion de tomate 50 g, morcovi 200 g, albitură 200 g, ţelină... | ![]() Ingrediente: Mere 1,2 kg, făină 250 g, unt 250 g, zahăr pudră 100 g, gem de căpşuni 150 g, ouă 3 buc, zahăr vanilat 1 plic, sare. Mod de preparare: Merele... |
![]() Ingrediente 6 dovlecei (1 kg), 100 g ceapă, 1 legătură de mărar, 120 ml ulei, 50 g bulion de roşii sau cateva roşii, 1 căpăţană de usturoi, sare, piper... | ![]() Mercurul, metalul cu cea mai scazută temperatura de topire Mercurul. Metalul cu cea mai scăzută temperatură de topire (-38,87°C), din care motiv la temperatura camerei se prezintă în stare lichidă. Este cunoscut încă... |