|
Articole: pag 28
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |Ingrediente 3-4 oua, 2-3 linguri de smantana groasa, 1 praf de sare, coaja de lamaie rasa, 100 g zahar pudra, 1 lingura de rom, faina cat cuprinde coca. Mod de preparare Se... | Ingrediente : Carne de miel 750 g, ulei 100 g, ceapă verde 4 leg, mărar verde 4 leg, pătrunjel verde 4 leg, jarhon 2 leg, făină 25 g, bulion de tomate 25 g, lămaie 100 g, sare. Mod... |
Musaca de catofi, branza si vinete Ingrediente 800 g cartofi, 600 g vinete, 200 g ceapă, 5-6 ardei graşi, 3-4 roşii, 150 ml ulei, 100 g branză, 2 ouă, 1/4 l lapte, 1-2 linguri făină, sare, piper, pesmet. Mod... | Mancare de fasole verde cu pasare Ingrediente 1 pui de circa 0,800—1 kg, 1 kg fasole, 200 g grasime (unt, untura, ulei), 1 lingura faina, 1 ceapa, 200 g rosii, patrunjel, sare, 1 ceasca smantana. Mod de preparare Se... |
Mademoiselle Docktor, regina spionajului si terorii germane In ultimii ani ai vieţii, „regina spionajului şi terori germane" locuia între zidurile austere ale unei case de sănătate din Elveţia. Senilă, cu gandurile tulburate, nu-şi... | Morun sau nisetru rasol servit cald Ingrediente 7,200 kg morun sau nisetru, 1 morcov, 1 rădăcină de pătrunjel, 1-2 cepe, 1/2 ţelină, cateva boabe de piper, 1 lingură de oţet, sare, lămaie, pătrunjel verde... |
Ingrediente: Mazăre 500 g. ulei 150 g;. ceapă 300 g, cartofi 400 g, sare. Mod de preparare: Se alege mazărea, se spală şi se lasă să se înmoaie cateva ore în apă... | Ingrediente : Carne de miel 1 kg, ulei 100 g, ciuperci 300 g, arpagic 300 g, costiţă afumată 100 g, bulion de tomate 50 g, morcovi 200 g, albitură 200 g, ţelină 100 g, ceapă... |
Ingrediente: Mere 1,2 kg, făină 250 g, unt 250 g, zahăr pudră 100 g, gem de căpşuni 150 g, ouă 3 buc, zahăr vanilat 1 plic, sare. Mod de preparare: Merele se curăţă... | Ingrediente 6 dovlecei (1 kg), 100 g ceapă, 1 legătură de mărar, 120 ml ulei, 50 g bulion de roşii sau cateva roşii, 1 căpăţană de usturoi, sare, piper, făină. Mod... |