FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 26

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: [<<] < 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 > [>>]
Muschi de vaca glasat

Muschi de vaca glasat

Ingrediente 600 g carne macra, 150 g costita afumata, 100 ml vin, 250 g arpagic, 200 g morcov, 1 telina, 2 cepe, 100 g mazare, 1 lingura de gelatina (20-30 g), sare, piper, 1...

Mere coapte II

Mere coapte II

Ingrediente: Mere 1,5 kg, unt 50 g, dulceaţă 150 g, pişcoturi 100 g. Mod de preparare: Se scobesc merele cu o linguriţă de scobit, scoţandu-se seminţele...

Michael Jackson - No Coming Back Show

Michael Jackson - No Coming Back Show

Michael Joseph Jackson s-a născut la 29 august 1958 în oraşul Gary, Indiana (o suburbie industrială a oraşului Chicago, Illinois) într-o familie de muncitori. Fiul...

Macaroane cu ciuperci

Macaroane cu ciuperci

Ingrediente : Macaroane 500 g, ciuperci 400 g, unt 100 g, ceapă 150 g, roşii 300 g, caşcaval 100 g, sare. Mod de preparare : Macaroanele se rup în două şi...

Marmelada de caise fara coaja

Marmelada de caise fara coaja

Ingrediente 3 kg pireu de caise, 1 kg zahar Mod de preparare Caisele foarte bine coapte, se curata de partile stricate si se spala. Se rup in doua, se inlatura samburii, apoi...

Morcovi inabusiti cu smantana

Morcovi inabusiti cu smantana

Ingrediente 800 g morcovi, 50 g unt, 200 g smantană, sare. Mod de preparare Morcovii se prepară ca in reţeta "Morcovi cu mazare sote" şi la urmă se adaugă...

Mancare de morcovi cu smantana si turnatei

Mancare de morcovi cu smantana si turnatei

Ingrediente 600 g morcovi; 100 g unt, 200 g smantană, sare. Pentru turnatei: 700 g. făină, 2 ouă, 1 pahar mic de lapte (150 ml). Mod de preparare Se curăţă...

Mancare de mazare II

Mancare de mazare II

Ingrediente: Mazăre verde 1,5 kg, unt 100g, roşii 500 g, mărar verde 1 leg, sare. Mod de preparare: Mazărea se fierbe în apă cu sare, se scurge, se adaugă...

Mancare de ardei grasi

Mancare de ardei grasi

Ingrediente 70-75 ardei cărnoşi, 100 g ceapă, 400 g cartofi sau 100 g orez, ulei, cateva roşii coapte bine, 2 legături de verdeaţă (mărar şi pătrunjel). Mod...

Mancare de cartofi cu rosii

Mancare de cartofi cu rosii

Ingrediente Pentru 6 porţii: 800 g cartofi, 500 g roşii, 300 g ceapă, 150 ml ulei, 1 lingură de făină, 1 fir de cimbru, cateva boabe de piper, sare. Mod de...

Mancare de vacuta cu legume II

Mancare de vacuta cu legume II

Ingreriente: Carne de vacă 750 g, ceapă 200 g, morcovi 300 g, pătrunjel 100 g, ţelină 200 g, mazăre verde (conservă) 300 g, cartofi 1 kg, conopidă 600 g,...

Modalitatea in care antrenorul poate ajuta sportivul sa invete si sa-si imbunatateasca tehnica

Modalitatea in care antrenorul poate ajuta sportivul sa invete si sa-si imbunatateasca tehnica

Etapele învăţării tehnicii Conform specialiştilor din domeniu, etapele învăţării tehnicii sunt următoarele: 1. Etapa informării şi a formării...

Musaca de varza alba cu carne de porc I

Musaca de varza alba cu carne de porc I

Ingrediente: Varză albă 2,5-3 kg, făină 125 g, ouă 6 buc, pesmet 100 g, carne de porc 500 g, slănină afumată 100 g, ceapă 100 g, ulei 200 g, bulion de...

Marea putere a televiziunii

Marea putere a televiziunii

S-a constatat că, dincolo de rolul consacrat de informare, mijloacele de comunicare în masă reprezintă un element care determină schimbări în interiorul unei societăţi....

Muschi de porc si de vaca - Flora Bucovinei

Muschi de porc si de vaca - Flora Bucovinei

Ingrediente 1 bucata de muschi de vaca si 1 bucata de muschi de porc (cam de cate 500 g fiecare), 100 g slanina afumata, 3-4 oua, morcov, legume, untura, faina, bulion. Mod...

Musaca de varza alba cu carne de porc afumata II

Musaca de varza alba cu carne de porc afumata II

Ingrediente: Varză albă 2,5-3 kg, făină 125 g, ouă 6 buc, pesmet 100 g, ulei 200 g, carne afumată 600 g, roşii 300 g, bulion de tomate 75 g, cimbru 1 fir, piper...

Misiuni ale mademoisellei Docktor, regina spionajului ÅŸi terori germane

Misiuni ale mademoisellei Docktor, regina spionajului ÅŸi terori germane

O fată cam prostănacă : pistruiată şi cu părul roşcat, îmbrăcată ca de bogdaproste, se angajează ca servitoare în serviciul de spionaj francez. Spală...

Masuratori in microcosmos

Masuratori in microcosmos

O data cu clasificarea elementelor chimice in sistemul periodic se incheie perioada de cercetari initiala de Lavoisier. Sistemul periodic a continuat sa se manifeste profund in cercetarile...

Mancare de telina

Mancare de telina

Ingrediente: Ţelină 1 kg, ceapă 100 g, ulei 100 g, roşii 250 g, făină 50 g, smantană 200 g, zahăr 20 g, verdeaţă 1 leg, sare. Mod de preparare: Ţelina...

Musaca de varza alba cu costita afumata

Musaca de varza alba cu costita afumata

Ingrediente: Varză albă 2,5-3 kg, ouă 6 buc, ulei 250 g, bulion de tomate 75 g, supă de oase 150 ml, făină 100 g, pesmet 100 g, costiţă afumată 400 g,...

Mancare de vacuta cu spanac

Mancare de vacuta cu spanac

Ingreriente: Carne de vacă 750 g, spanac 2 kg, ceapă 175 g, ulei 150 g, bulion de tomate 50 g, făină 100 g, usturoi 15 g, piper, sare. Cum se prepară: Carnea...

Macrouri la tava

Macrouri la tava

Ingrediente: Macrouri 1 kg, ulei 100 g, lămâie 100 g, sare. Cum se prepară: Macrourile se curăţă, se spală, se sărează şi se ung bine cu ulei....

Mere incaltate

Mere incaltate

Ingrediente: Făină 300 g, lapte 800 ml, ouă 3 buc, zahăr pudră 125 g, mere dulci 1 kg, zahăr vanilat 1 plic, ulei 100 g, sare, sifon. Mod de preparare: Din...

Mercurul, metalul cu cea mai scazută temperatura de topire

Mercurul, metalul cu cea mai scazută temperatura de topire

Mercurul. Metalul cu cea mai scăzută temperatură de topire (-38,87°C), din care motiv la temperatura camerei se prezintă în stare lichidă. Este cunoscut încă...


Page: [<<] < 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 > [>>]