|
Articole: pag 24
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |![]() Se folosesc aceleasi componenete si cantitati ca la reteta "Foitaj de baza"; in plus sunt necesare mere, zahar tos, zahar vanilat si scortisoara. Se aleg mere mai mici, se curata... | ![]() Ingrediente 800 g cartofi, 200 g ceapă, 150 ml ulei, 10-20 ardei graşi cărnoşi (bine copţi sau chiar pîrguiţi), 500 g roşii, 2 ouă, 1 lingură de făină... |
![]() Ingrediente 300 g carne macra de vaca, 200 g carne de porc, 150 g untura, 2-3 cepe, 1,5 kg vinete, 300 g rosii, 2-3 oua, 100 g smantana, 50 g cascaval, 1 legatura verdeata, 50 ,g... | ![]() Ingrediente : Macaroane 500 g, branză telemea 200 g, unt 75 g, sare. Mod de preparare : Macaroanele se rup în două ÅŸi se pun la fiert în apă clocoÂtită... |
![]() Se curata muschiul de seu si pielite, se sareaza si intreg se frige pe un gratar bine incins, intorcandu-se ca sa se rumeneasca pe toate partile. Se controleaza daca este fript... | ![]() Minunata casa a lui Goldie Hawn In casa ei din Los Angeles, Goldie Hawn pare să fi descoperit secretul tinereţii veşnice. Actriţa, trecuta de 60 de ani, crede cu tărie că femeia este sufletul familiei... |
![]() Muzica.ro - Termeni si conditii de utilizare Ca in cazul multor site-uri in care utilizatorii comunica si interactioneaza intre ei, exista niste reguli care trebuiesc respectate. Orice incalcare a acestor reguli duce la sanctiuni... | ![]() Ingrediente 2 kg praz, 80—100 g masline, 1,5 kg rosii pentru suc, 400 ml ulei, sare, piper. Mod de preparare Se curata prazul lasand numai partea alba, se spala si se... |
![]() Ingrediente 600 g cartofi, 200-300 g mălai (făină de porumb). Mod de prepapare Se curăţă cartofii şi se fierb în apă cu sare pană se terciuiesc... | ![]() Ingrediente 600 g muschiulet de porc, 200 g ciuperci proaspete, 100 g cascaval, 25 g unt, 2 oua, 1 lingura de faina, 300 g pesmet, sare, piper, ulei sau un¬tura pentru prajit. Mod... |
![]() Ingrediente: Macrouri 1,2 kg, ulei 50 g, sos a la grec 400 g, sare. Cum se prepară: Se curăţă macrourile, se spală, se sărează şi se aşează pe... | ![]() Prima întâlnire reprezintă pentru fiecare îndrăgostit o grea încercare. Fiecare dintre „parteneri†trebuie să fie foarte atenţi la absolut orice... |
![]() Ingrediente Pentru 6 porţii: 400-500 g mazăre uscată, 300 g ceapă, 120 ml ulei, 4-5 căţei de usturoi, sare Mod de preparare Se alege mazărea şi se pune... | ![]() Medalion de muschi de vaca sau de porc Pentru fiecare persoana se taie cate o bucata de muschi de vaca sau de porc, sub forma de felie rotunda, si se frige la gratar sau la tigaie. Se servesc asezate pe crutoane de franzela... |
![]() Modul de administrare a apelor minerale pe cale respiratorie Inhalaţiile colective se practică în camere special amenajate, ceaţa cu apă minerală fiind produsă de pulverizatoare de mare capacitate. Bolnavii sunt protejaţi... | ![]() Ideile despre mâncarea îngheţată îi aparţin lui Clarence Birdseye. Tot Birdseye a învăşat cum se conservă legumele pin îngheţarea lor în apă.... |
![]() Muschi de vaca umplut ca o rulada Ingrediente 1 muschi intreg, 300 g carne de porc, 100 g sunca, 100 g slanina afumata, 2 oua, 2-3 morcovi, sare, piper, ulei. Mod de preparare Se curata muschiul de vaca... | ![]() Ingrediente: Făină 600 g, gălbenuşuri 5 buc, smantana 200 g, zahăr tos 25 g, coniac 50 g, ulei 200 g, zahăr pudră 200 g, sare. Mod de preparare: Din făină... |
![]() Maria Papistasu are priza la regizorii straini Maria Papistasu nu isi face multe planuri de viitor. Deoarece se pare că nimic din ceea ce ar aştepta marele public nu prea îşi face loc în viaţa Măriei. „La... | ![]() Ingrediente 600 g carne macra, 150 g costita afumata, 100 ml vin, 250 g arpagic, 200 g morcov, 1 telina, 2 cepe, 100 g mazare, 1 lingura de gelatina (20-30 g), sare, piper, 1... |
![]() Ingrediente 600 g carne de pasăre, 300 g sos alb, 100 g unt, 500 g salată ă la rus, 100 g maioneză, sare, piper, 300 g aspic. Mod de preparare Se fierbe pasărea... | ![]() Muschi de vaca umplut cu oua fierte Se prepara la fel ca in reteta precedenta, in loc de slanina si sunca folosindu-se oua fierte tari, care se taie in sferturi sau se pun intregi, la mijlocul muschiului intins, impreuna... |
![]() Mircea Eliade - spirit al amplitudinii Ce reprezintă Mircea Eliade în cultura veacului nostru poate fi arătat, în primul moment, doar prin comparaţie. La capătul celor 12 volume din ,, Ramura de aur’’... | ![]() Ingrediente 1 muschi de vaca, 500 g aluat de foitaj, 200 g ciuperci, 1 ou. Mod de preparare Muschiul de vaca se frige la fel ca in reteta precedenta, dar in asa fel ca sa ramana... |