|
Articole: pag 24
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |![]() Se curata muschiul de seu si pielite, se sareaza si intreg se frige pe un gratar bine incins, intorcandu-se ca sa se rumeneasca pe toate partile. Se controleaza daca este fript... | ![]() Ingrediente : Macaroane 500 g, branză telemea 200 g, unt 75 g, sare. Mod de preparare : Macaroanele se rup în două şi se pun la fiert în apă clocotită cu sare. Se... |
![]() Cantitatile si procedeul de preparare sunt aceleasi ca in reteta "Marmelada de mere, de pere sau de prune". Trebuie mentionat insa ca se folosesc caise bine coapte. Daca fructele... | ![]() Cel ajuns într-o funcţie de conducere nu trebuie să se lase îmbătat de laude şi linguşiri, de vorbe şoptite la ureche de către intriganţi şi turnători. Adevăratul conducător... |
![]() Ingrediente: Macrouri 1,2 kg, ulei 50 g, sos a la grec 400 g, sare. Cum se prepară: Se curăţă macrourile, se spală, se sărează şi se aşează pe bucăţi de pergament... | ![]() Ingrediente 600 g cartofi, 200-300 g mălai (făină de porumb). Mod de prepapare Se curăţă cartofii şi se fierb în apă cu sare pană se terciuiesc, se presară cu mălai... |
![]() Ingrediente 600 g muschiulet de porc, 200 g ciuperci proaspete, 100 g cascaval, 25 g unt, 2 oua, 1 lingura de faina, 300 g pesmet, sare, piper, ulei sau un¬tura pentru prajit. Mod... | ![]() Ingrediente : Carne de miel 750 g, ulei 125 g, ceapă 150 g, bulion de tomate 50 g, făină 50 g, spanac 1,5 kg, lămaie 100 g, piper, sare. Mod de preparare : Carnea de miel... |
![]() Marturiile istoricilor asupra etnogenezei romanilor In operele cronicarilor medievali şi istoricilor moderni, românii sunt consideraţi cei mai vechi locuitori al spaţiului carpato-dunăreano-pontic -Anonymus - notarul anonim... | ![]() Muzica.ro - Termeni si conditii de utilizare Ca in cazul multor site-uri in care utilizatorii comunica si interactioneaza intre ei, exista niste reguli care trebuiesc respectate. Orice incalcare a acestor reguli duce la sanctiuni... |
![]() Mircea Eliade - spirit al amplitudinii Ce reprezintă Mircea Eliade în cultura veacului nostru poate fi arătat, în primul moment, doar prin comparaţie. La capătul celor 12 volume din ,, Ramura de aur’’, Frazer declara... | ![]() Maria Papistasu are priza la regizorii straini Maria Papistasu nu isi face multe planuri de viitor. Deoarece se pare că nimic din ceea ce ar aştepta marele public nu prea îşi face loc în viaţa Măriei. „La momentul actual... |
![]() Medalion de muschi de vaca sau de porc Pentru fiecare persoana se taie cate o bucata de muschi de vaca sau de porc, sub forma de felie rotunda, si se frige la gratar sau la tigaie. Se servesc asezate pe crutoane de franzela... | ![]() Ingrediente: Muşchi de porc 750 g, slănină afumată 50 g, usturoi 30 g, ouă 8 buc, unt 50 g, caşcaval 50 g, sare. Cum se prepară: Se porţionează muşchiul de porc şi... |
![]() Ingrediente 1 muschi de vaca, 500 g aluat de foitaj, 200 g ciuperci, 1 ou. Mod de preparare Muschiul de vaca se frige la fel ca in reteta precedenta, dar in asa fel ca sa ramana... | ![]() Muschi de vaca umplut ca o rulada Ingrediente 1 muschi intreg, 300 g carne de porc, 100 g sunca, 100 g slanina afumata, 2 oua, 2-3 morcovi, sare, piper, ulei. Mod de preparare Se curata muschiul de vaca... |
![]() Munca la birou trebuie mereu organizata Calitatea conducerii depinde de modul cum este exercitată şi materializată aceasta de către persoanele cu asemenea îndatoriri de serviciu. Primordială rămâne problema organizării... | ![]() Ingrediente Pentru 6 porţii: 400-500 g mazăre uscată, 300 g ceapă, 120 ml ulei, 4-5 căţei de usturoi, sare Mod de preparare Se alege mazărea şi se pune in apă rece... |
![]() Modul de administrare a apelor minerale pe cale respiratorie Inhalaţiile colective se practică în camere special amenajate, ceaţa cu apă minerală fiind produsă de pulverizatoare de mare capacitate. Bolnavii sunt protejaţi de halate şi... | ![]() Ingrediente Pentru 6 porţii: 800 g morcovi, 100 ml ulei, 50. g făină, 30 g zahăr, sare, 1 legătură de pătrunjel verde. Mod de preparare Morcovii sau carotele se curăţă... |
![]() Mastile - salvatoarele tenului Un mijloc excelent pentru a da strălucire unui obraz şters, obosit, cu porii deschişi, este aplicarea unei măşti cosmetice. Efectul de moment este de cele mai multe... | ![]() Ideile despre mâncarea îngheţată îi aparţin lui Clarence Birdseye. Tot Birdseye a învăşat cum se conservă legumele pin îngheţarea lor în apă. Oricum se pare că Birdseye... |
![]() Prima întâlnire reprezintă pentru fiecare îndrăgostit o grea încercare. Fiecare dintre „parteneri” trebuie să fie foarte atenţi la absolut orice gest, orice cuvânt pe care... | ![]() Ingrediente 600 g carne de pasăre, 300 g sos alb, 100 g unt, 500 g salată ă la rus, 100 g maioneză, sare, piper, 300 g aspic. Mod de preparare Se fierbe pasărea, se... |