FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 24

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: [<<] < 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 > [>>]
Mere in foitaj

Mere in foitaj

Se folosesc aceleasi componenete si cantitati ca la reteta "Foitaj de baza"; in plus sunt necesare mere, zahar tos, zahar vanilat si scortisoara. Se aleg mere mai mici, se curata...

Musaca de cartofi vegetariana

Musaca de cartofi vegetariana

Ingrediente 800 g cartofi, 200 g ceapă, 150 ml ulei, 10-20 ardei graşi cărnoşi (bine copţi sau chiar pîrguiţi), 500 g roşii, 2 ouă, 1 lingură de făină...

Musaca de vinete

Musaca de vinete

Ingrediente 300 g carne macra de vaca, 200 g carne de porc, 150 g untura, 2-3 cepe, 1,5 kg vinete, 300 g rosii, 2-3 oua, 100 g smantana, 50 g cascaval, 1 legatura verdeata, 50 ,g...

Macaroane cu branza

Macaroane cu branza

Ingrediente : Macaroane 500 g, branză telemea 200 g, unt 75 g, sare. Mod de preparare : Macaroanele se rup în două şi se pun la fiert în apă cloco­tită...

Muschi de vaca la gratar

Muschi de vaca la gratar

Se curata muschiul de seu si pielite, se sareaza si intreg se frige pe un gratar bine incins, intorcandu-se ca sa se rumeneasca pe toate partile. Se controleaza daca este fript...

Minunata casa a lui Goldie Hawn

Minunata casa a lui Goldie Hawn

In casa ei din Los Angeles, Goldie Hawn pare să fi descoperit secretul tinereţii veşnice. Actriţa, trecuta de 60 de ani, crede cu tărie că femeia este sufletul familiei...

Muzica.ro - Termeni si conditii de utilizare

Muzica.ro - Termeni si conditii de utilizare

Ca in cazul multor site-uri in care utilizatorii comunica si interactioneaza intre ei, exista niste reguli care trebuiesc respectate. Orice incalcare a acestor reguli duce la sanctiuni...

Mancare de praz cu masline

Mancare de praz cu masline

Ingrediente 2 kg praz, 80—100 g masline, 1,5 kg rosii pentru suc, 400 ml ulei, sare, piper. Mod de preparare Se curata prazul lasand numai partea alba, se spala si se...

Mamaliga din cartofi

Mamaliga din cartofi

Ingrediente 600 g cartofi, 200-300 g mălai (făină de porumb). Mod de prepapare Se curăţă cartofii şi se fierb în apă cu sare pană se terciuiesc...

Muschiulet de porc umplut

Muschiulet de porc umplut

Ingrediente 600 g muschiulet de porc, 200 g ciuperci proaspete, 100 g cascaval, 25 g unt, 2 oua, 1 lingura de faina, 300 g pesmet, sare, piper, ulei sau un¬tura pentru prajit. Mod...

Macrouri la gratar

Macrouri la gratar

Ingrediente: Macrouri 1,2 kg, ulei 50 g, sos a la grec 400 g, sare. Cum se prepară: Se curăţă macrourile, se spală, se sărează şi se aşează pe...

Magia primelor intalniri

Magia primelor intalniri

Prima întâlnire reprezintă pentru fiecare îndrăgostit o grea încercare. Fiecare dintre „parteneri” trebuie să fie foarte atenţi la absolut orice...

Mazare batuta

Mazare batuta

Ingrediente Pentru 6 porţii: 400-500 g mazăre uscată, 300 g ceapă, 120 ml ulei, 4-5 căţei de usturoi, sare Mod de preparare Se alege mazărea şi se pune...

Medalion de muschi de vaca sau de porc

Medalion de muschi de vaca sau de porc

Pentru fiecare persoana se taie cate o bucata de muschi de vaca sau de porc, sub forma de felie rotunda, si se frige la gratar sau la tigaie. Se servesc asezate pe crutoane de franzela...

Modul de administrare a apelor minerale pe cale respiratorie

Modul de administrare a apelor minerale pe cale respiratorie

Inhalaţiile colective se practică în camere special amenajate, ceaţa cu apă minerală fiind produsă de pulverizatoare de mare capacitate. Bolnavii sunt protejaţi...

Mancarea inghetata

Mancarea inghetata

Ideile despre mâncarea îngheţată îi aparţin lui Clarence Birdseye. Tot Birdseye a învăşat cum se conservă legumele pin îngheţarea lor în apă....

Muschi de vaca umplut ca o rulada

Muschi de vaca umplut ca o rulada

Ingrediente 1 muschi intreg, 300 g carne de porc, 100 g sunca, 100 g slanina afumata, 2 oua, 2-3 morcovi, sare, piper, ulei. Mod de preparare Se curata muschiul de vaca...

Minciunele

Minciunele

Ingrediente: Făină 600 g, gălbenuşuri 5 buc, smantana 200 g, zahăr tos 25 g, coniac 50 g, ulei 200 g, zahăr pudră 200 g, sare. Mod de preparare: Din făină...

Maria Papistasu are priza la regizorii straini

Maria Papistasu are priza la regizorii straini

Maria Papistasu nu isi face multe planuri de viitor. Deoarece se pare că nimic din ceea ce ar aştepta marele public nu prea îşi face loc în viaţa Măriei. „La...

Muschi de vaca glasat

Muschi de vaca glasat

Ingrediente 600 g carne macra, 150 g costita afumata, 100 ml vin, 250 g arpagic, 200 g morcov, 1 telina, 2 cepe, 100 g mazare, 1 lingura de gelatina (20-30 g), sare, piper, 1...

Medalion de pasare

Medalion de pasare

Ingrediente 600 g carne de pasăre, 300 g sos alb, 100 g unt, 500 g salată ă la rus, 100 g maioneză, sare, piper, 300 g aspic. Mod de preparare Se fierbe pasărea...

Muschi de vaca umplut cu oua fierte

Muschi de vaca umplut cu oua fierte

Se prepara la fel ca in reteta precedenta, in loc de slanina si sunca folosindu-se oua fierte tari, care se taie in sferturi sau se pun intregi, la mijlocul muschiului intins, impreuna...

Mircea Eliade - spirit al amplitudinii

Mircea Eliade - spirit al amplitudinii

Ce reprezintă Mircea Eliade în cultura veacului nostru poate fi arătat, în primul moment, doar prin comparaţie. La capătul celor 12 volume din ,, Ramura de aur’’...

Muschi de vaca in foitaj

Muschi de vaca in foitaj

Ingrediente 1 muschi de vaca, 500 g aluat de foitaj, 200 g ciuperci, 1 ou. Mod de preparare Muschiul de vaca se frige la fel ca in reteta precedenta, dar in asa fel ca sa ramana...


Page: [<<] < 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 > [>>]