FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 24

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: [<<] < 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 > [>>]
Muschi de vaca la gratar

Muschi de vaca la gratar

Se curata muschiul de seu si pielite, se sareaza si intreg se frige pe un gratar bine incins, intorcandu-se ca sa se rumeneasca pe toate partile. Se controleaza daca este fript...

Macaroane cu branza

Macaroane cu branza

Ingrediente : Macaroane 500 g, branză telemea 200 g, unt 75 g, sare. Mod de preparare : Macaroanele se rup în două şi se pun la fiert în apă cloco­tită cu sare. Se...

Marmelada de caise

Marmelada de caise

Cantitatile si procedeul de preparare sunt aceleasi ca in reteta "Marmelada de mere, de pere sau de prune". Trebuie mentionat insa ca se folosesc caise bine coapte. Daca fructele...

Manipularea prin vorbe dulci

Manipularea prin vorbe dulci

Cel ajuns într-o funcţie de conducere nu trebuie să se lase îmbătat de laude şi linguşiri, de vorbe şoptite la ureche de către intriganţi şi turnători. Adevăratul conducător...

Macrouri la gratar

Macrouri la gratar

Ingrediente: Macrouri 1,2 kg, ulei 50 g, sos a la grec 400 g, sare. Cum se prepară: Se curăţă macrourile, se spală, se sărează şi se aşează pe bucăţi de pergament...

Mamaliga din cartofi

Mamaliga din cartofi

Ingrediente 600 g cartofi, 200-300 g mălai (făină de porumb). Mod de prepapare Se curăţă cartofii şi se fierb în apă cu sare pană se terciuiesc, se presară cu mălai...

Muschiulet de porc umplut

Muschiulet de porc umplut

Ingrediente 600 g muschiulet de porc, 200 g ciuperci proaspete, 100 g cascaval, 25 g unt, 2 oua, 1 lingura de faina, 300 g pesmet, sare, piper, ulei sau un¬tura pentru prajit. Mod...

Miel cu spanac

Miel cu spanac

Ingrediente : Carne de miel 750 g, ulei 125 g, ceapă 150 g, bulion de tomate 50 g, făină 50 g, spanac 1,5 kg, lămaie 100 g, piper, sare. Mod de preparare : Carnea de miel...

Marturiile istoricilor asupra etnogenezei romanilor

Marturiile istoricilor asupra etnogenezei romanilor

In operele cronicarilor medievali şi istoricilor moderni, românii sunt consideraţi cei mai vechi locuitori al spaţiului carpato-dunăreano-pontic -Anonymus - notarul anonim...

Muzica.ro - Termeni si conditii de utilizare

Muzica.ro - Termeni si conditii de utilizare

Ca in cazul multor site-uri in care utilizatorii comunica si interactioneaza intre ei, exista niste reguli care trebuiesc respectate. Orice incalcare a acestor reguli duce la sanctiuni...

Mircea Eliade - spirit al amplitudinii

Mircea Eliade - spirit al amplitudinii

Ce reprezintă Mircea Eliade în cultura veacului nostru poate fi arătat, în primul moment, doar prin comparaţie. La capătul celor 12 volume din ,, Ramura de aur’’, Frazer declara...

Maria Papistasu are priza la regizorii straini

Maria Papistasu are priza la regizorii straini

Maria Papistasu nu isi face multe planuri de viitor. Deoarece se pare că nimic din ceea ce ar aştepta marele public nu prea îşi face loc în viaţa Măriei. „La momentul actual...

Medalion de muschi de vaca sau de porc

Medalion de muschi de vaca sau de porc

Pentru fiecare persoana se taie cate o bucata de muschi de vaca sau de porc, sub forma de felie rotunda, si se frige la gratar sau la tigaie. Se servesc asezate pe crutoane de franzela...

Muschi de porc imbracat

Muschi de porc imbracat

Ingrediente: Muşchi de porc 750 g, slănină afumată 50 g, usturoi 30 g, ouă 8 buc, unt 50 g, caşcaval 50 g, sare. Cum se prepară: Se porţionează muşchiul de porc şi...

Muschi de vaca in foitaj

Muschi de vaca in foitaj

Ingrediente 1 muschi de vaca, 500 g aluat de foitaj, 200 g ciuperci, 1 ou. Mod de preparare Muschiul de vaca se frige la fel ca in reteta precedenta, dar in asa fel ca sa ramana...

Muschi de vaca umplut ca o rulada

Muschi de vaca umplut ca o rulada

Ingrediente 1 muschi intreg, 300 g carne de porc, 100 g sunca, 100 g slanina afumata, 2 oua, 2-3 morcovi, sare, piper, ulei. Mod de preparare Se curata muschiul de vaca...

Munca la birou trebuie mereu organizata

Munca la birou trebuie mereu organizata

Calitatea conducerii depinde de modul cum este exercitată şi materializată aceasta de către persoanele cu asemenea îndatoriri de serviciu. Primordială rămâne problema organizării...

Mazare batuta

Mazare batuta

Ingrediente Pentru 6 porţii: 400-500 g mazăre uscată, 300 g ceapă, 120 ml ulei, 4-5 căţei de usturoi, sare Mod de preparare Se alege mazărea şi se pune in apă rece...

Modul de administrare a apelor minerale pe cale respiratorie

Modul de administrare a apelor minerale pe cale respiratorie

Inhalaţiile colective se practică în camere special amenajate, ceaţa cu apă minerală fiind produsă de pulverizatoare de mare capacitate. Bolnavii sunt protejaţi de halate şi...

Mancare de morcovi II

Mancare de morcovi II

Ingrediente Pentru 6 porţii: 800 g morcovi, 100 ml ulei, 50. g făină, 30 g zahăr, sare, 1 legătură de pătrunjel verde. Mod de preparare Morcovii sau carotele se curăţă...

Mastile - salvatoarele tenului

Mastile - salvatoarele tenului

Un mijloc excelent pentru a da strălucire unui obraz şters, obosit, cu porii deschişi, este aplicarea unei măşti cosmetice. Efectul de moment este de cele mai multe...

Mancarea inghetata

Mancarea inghetata

Ideile despre mâncarea îngheţată îi aparţin lui Clarence Birdseye. Tot Birdseye a învăşat cum se conservă legumele pin îngheţarea lor în apă. Oricum se pare că Birdseye...

Magia primelor intalniri

Magia primelor intalniri

Prima întâlnire reprezintă pentru fiecare îndrăgostit o grea încercare. Fiecare dintre „parteneri” trebuie să fie foarte atenţi la absolut orice gest, orice cuvânt pe care...

Medalion de pasare

Medalion de pasare

Ingrediente 600 g carne de pasăre, 300 g sos alb, 100 g unt, 500 g salată ă la rus, 100 g maioneză, sare, piper, 300 g aspic. Mod de preparare Se fierbe pasărea, se...


Page: [<<] < 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 > [>>]