FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 439
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Brooklyn Decker: Evolutie

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Brooklyn Decker: Evolutie

 Q:   Intreaba despre Brooklyn Decker: Evolutie       
Dupa minunata experienta avuta cu castigarea concursului si aparitia la cateva evenimente mondene organizate de agentia de moda la care ea a debutat, Brooklyn Decker a atras foarte mult atentia unor mari si celebre reviste de moda precum Teen Vogue, Seventeen, Elle Girl, Vogue, FHM, Glamour, Cosmopolitan si Spin, iar in acest mod ea a avut sansa de a creste in cariera sa si de a deveni mai cunoscuta deoarece a realizat mai multe sedinte foto care au pus in valoare adevaratele sale calitati.

In anul 2005, la mai putin de doua luni de cand s-a mutat la Big Apple, Brooklyn Decker a fost invitata sa dea o auditie pentru prestigiosul Sports Illustrated unde urma sa apara in costume de baie. Brooklyn si-a dat seama ca aceea urma sa fie marea sa sansa de a se afirma si a cerut agentiei in care lucra sa ii ofere ocazia de a merge la sala pentru a-si lucra trupul si a putea obtine contractul cu cei de la Sports Illustrated.

Astfel, munca ei a dat roade si Brooklyn Decker a fost selectata sa se alature modelelor legendare precum Heidi Klum, Elle MacPherson, Rachel Hunter si Rebecca Romijn, editia din 2006 a revistei.

Tanara a avut foarte mare noroc cu cei de la Sports Illustrated deoarece pana atunci ea fusese refuzata de cateva ori in cadrul unor agentii pe motiv ca trupul sau nu este prea bine lucrat si ca nu prezinta interes pentru ei.

De fiecare data cand a fost refuzata, Brooklyn nu a fost dezamagita ci a mers mai departe deoarece a stiut ca intr-o buna zi va reusi pe deplin iar cei ce nu au dorit-o vor regreta ca au respins-o. Faptul ca cei de la Sport Illustrated au ales sa lucreze cu ea si sa realizeze sedinte foto a insemnat mult pentru Brooklyn si a stiut ca acel moment va fi rampa sa de lansare cu adevarat in lumea ciudata si controversata a modeling-ului.


Tag-uri: evolutie, cariera, experienta, fhm, sports illustratedCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 02 December '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :