FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 708
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Trabucurile Dunhill

Tag-uri Populare


casa   gospodarie   depanare   raparatii   scule   curent   reparatii   energie   aparate   lemn   frumusete   femei   dragoste   sanatate   tinerete   ingrijire   sex   atractie   relatie   flirt   seductie   iubire   limbajul trupului   dragostea   sfat   echilibru   orgasm   placere   cucerire   talent   traditie   domina   strategii   cuie   gust   lamaie  

All Tags

Famous Forum

 

Trabucurile Dunhill

 Q:   Intreaba despre Trabucurile Dunhill       
In 1907, Mr. Dunhill deschidea intr-unul din cele mai selecte cartiere din Londra un magazin cu produse din tutun. Pravalia se afla langa faimoasele gentlemen’s clubs. Aici politica si afacerile aristocratilor englezi se discutau la un pahar de bautura fina si un trabuc.

Meritul domnului Dunhill a fost ca a intuit inca de la inceput ca fiecare client are propriile preferinte, asa nascandu-se amestecurile de tutun personalizate, pe care omul de afaceri le-a consemnat in catalogul “My Mixtures”, pastrat pana si astazi in manuscris.

Experienta a patru generatii de cultivatori de tutun a fost mostenita de fratii Cuevas, care, dupa ce au parasit Cuba si s-au stabilit in Republica Dominicana, au ajutat la construirea fabricii unde se produce astazi Colectia Autografa de trabucuri Du nhill.

Continutul trabucurilor din aceasta colectie este perfectionat din tutun dominican de tip Piloto Cubano si Cubita sud-american, din Columbia.

Frunzele culese de la varful si mijlocul plantei produc o aroma bogata. Frunzele rulate intr-o foaie de legatura sunt bagate intr-o matrita si apoi intr-o presa. Matritele sunt indepartate dupa 45 de ore si trabucurile prind forma.

Fiecare bucata este testata pentru a verifica gradul de aerare si greutatea care trebuie sa se incadreze in anumiti parametrii pentru a se obtine o calitate excelenta.

Rularea unui trabuc se face manual, fiind o adevarata arta si numai cei mai buni si mai experimentati torcedori lucreaza la aceasta operatiune. Dupa rulare, urmeaza inca o verificare si apoi depozitarea in camere lambrisate cu lemn de cedru pentru a se permite armonizarea diferitelor caracteristici ale tutunului.

Trabucurile vor intra in cutii dupa mai bine de trei luni. Acestea si multe altele garanteaza calitatea acestor trabucuri, despre care Mark Twain afirma: „Daca in rai nu am voie sa fumez trabuc, atunci nu vreau sa ajung in Rai!”


Tag-uri: mr. dunhillCategorie: Lumea Barbatilor  - ( Lumea Barbatilor - Archiva)

Data Adaugarii: 14 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :