FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 454
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Seducatoarele Hollywood-ului

Tag-uri Populare


casa   gospodarie   depanare   raparatii   scule   curent   reparatii   energie   aparate   lemn   frumusete   femei   dragoste   sanatate   tinerete   ingrijire   sex   atractie   relatie   flirt   seductie   iubire   limbajul trupului   dragostea   sfat   echilibru   orgasm   placere   cucerire   talent   traditie   domina   strategii   cuie   gust   lamaie  

All Tags

Famous Forum

 

Seducatoarele Hollywood-ului

 Q:   Intreaba despre Seducatoarele Hollywood-ului       
Hollywood-ul a reprezentat mereu o adevarata sursa de inspiratie si de seductie pentru public. Mai ales pentru barbate care chiar au avut ceea ce sa admire de-al lungul anilor.

Cand Marilyn Monroe spui seductie, sez-appeal. Ea intruchipeaza prototipul blondei perfecte si eterne, cu un trup absolut sexi si cu un aer usuratic. A fost plina de excentricitati si capricii, insa asta nu a insemnat si faptul ca a fost o persoana fericita. Sunt binecunoscute dependentele sale pentru alcool si medicamente pe care le folosea pentru a-si trata depresiile. Aceasta a declarat la un moment dat: „Asta-i problema, un sex-simbol devine un obiect. Dar daca totusi trebuie sa devin un simbol, atunci prefer sa devin simbolul sexului, decat al oricarui alt lucru”. Dincolo de destinul sau tragic, Marilyn Monroe a ramas si va ramane pentru totdeauna simbolul frumusetii, feminitatii si al atractiei sexuale.

Elizabeth Taylor a avut asigurata viza pentru succes inca de cand s-a nascut. Dupa ce a deschis ochii prima oara, i-a minunat pe toti cu nuanta violet a privirii sale, ochi care au propulsat-o in lumea succesului si faimei. Tot acesti ochi violeti au cucerit o multime de barbati, marturie fiind cele peste 8 casatorii pe care actrita le-a avut, dar si impresionanta sa colectie de bijuterii pe care le-a primit tot de la barbati.

Angelina Jolie reprezinta incarnarea voluptatii si a seductiei. Este femeia care te fascineaza cu fiecare particica din corpul sau. Dincolo de aura expresiva, de sanii voluptuosi sau de splendidele sale picioare, buzele Angelinei reprezinta arma fatala careia nici un barbat sau femeie nu ii poate rezista, indiferent de afinitatile si de gusturile sale. Talentul sau actoricesc ce i-a adus chiar un Oscan, dar mai ales buzele sale au facut-o celebra in toata lumea si dorita de toti barbatii. Se spune de aceasta ca trezeste asemenea pasiuni, incat poate transforma un homosexual in heterosexual, dar si o femeie intr-o bisexuala. Aceasta afirmatie s-a si confirmat, fiind binecunoscut faptul ca Angelina Jolie a avut ca amanta pe actrita alaturi de care a jucat in filmul „Fox Fire”.


Tag-uri: elizabeth taylorCategorie: Lumea Barbatilor  - ( Lumea Barbatilor - Archiva)

Data Adaugarii: 14 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :