FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 354
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Particularitatile machiajului

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Particularitatile machiajului

 Q:   Intreaba despre Particularitatile machiajului       
In general, ne vom farda după tipul de lumină şi vom avea grijă că atat fondul de ten cat şi fardurile sunt mai eficace cand sunt mai fluide (mai ales fondul de ten). Acesta se va întinde întai pe obraz apoi se vor face retuşurile conformaţiei obrazului: la fălci, la nas, la gură, la ridurile de la şanţul naso-labial, între sprancene, la ochi. după care se vor colora pomeţii, în cazul tu care fardul este lichid (rosul). Dacă este compact sau prat se va aplica după ce tenul a fost pudrat.

Ochii vor fi şi ei subliniaţi, cu olinie subţire sau ceva mai mult, după conformaţia lor, după gustul nostru şi în ton cu îmbrăcămintea, fiindcă machiajul de seară va fi în concordanţă şi cu ocazia sau festivitatea la care asistăm: teatru, aniversare, concert, reuni une colegială, nuntă, bal etc.

Sprancenele pensate la timp, vor fi redesenate sub formă de fire, dacă stnt prea subţiri, cu o culoare mai caldă (maro).

Pentru brune nu este necesară culoarea neagră care aspreşte, ci tot un maro, dar mai închis.

Gura va fi conturată cu o culoare cu un ton mai închis decat culoarea rosului de buze, dar fără distonante.
Nu va fi uitat gatul care trebuie să aibă aceeaşi culoare ca şi obrazul, fiind o prelungire a acestuia.

Decolteul va fi machiat dacă prezintă pete (vor fi acoperite cu un fard sau un anticearcăn de culoare deschisă) sau va fi numai pudrat pentru a avea un aspect neted, de marmură.

Mainile vor fi netede şi moi (dacă le apărăm de detergenţi!). Vom îndepărta petele de nicotină de pe degete frecandu-le cu piatră ponce şi cu puţin amoniac dizolvat în apă. Petele de pe dosul palmei pot fi acoperite cu un fard anticearcăn deschis şi apoi pudrate.

Femeile care au pete în timpul şi după naştere (masca sarcinei) le vor acoperi ca să fie mai puţin vizibile cu fond de ten.

Masca sarcinei, numită şi cloasmă, nu se poate decolora fiindcă ea dispare după o anumită perioadă. Deci nu este necesar să se decoloreze sau să se Întrebuinţeze creme exfoliante, fiindcă stratul pătat este cu mult mai profund. Se cere răbdare şi un strat de anticearcăn, peste care se va pudra cu o pudră de culoare neutră, nuanţă deschis?

Trebue să fim atente atunci cand suntem foarte obosite si nu avem deloc timp pentru o mică relaxare.

Machiajul se va face cu un fond de ten fluid, dat în strat foarte subţire, după ce am masat uşor obrazul, pentru a pune în circulaţie, mai alert, sangele. Culorile vor fi foarte discrete, altfel fardul stă ca o mască, fără aderenţă şi omogenitate pe piele şi trăsături.

Persoanele mai mature, cu o evidentă piele deshidrata şi fără strălucire, cu pete si cearcăne pronunţate, vor acoperi aceste defecte cu un fard anticearcăn, exact pe porţiunile închise şi apoi vor întinde fondul de ten.

Culorile vor fi pastelate, ca să nu sublinieze ridurile. Genele şi sprancenele vor fi colorate maro sau gri închis, nu negru, care dă o notă de tristeţe la ochi.
Rimelul nu se va da în strat gros, fiindcă imbătrineşte şi vulgarizează trăsăturile. Se va da de jos in sus. colorlndu-se intai varful genelor şi apoi se vor îndepărta unele de altele, in grupuri, cu o spatulă de lemn perfect curata, ca să se întoarcă în sus.
Pe arcadă o uşoară nuanţă de pudră sau fard roz, va înviora ochiul.
Seara, la o festivitate, mijlocul pleoapei superioare se poate colora cu un fard auriu sau argintiu, după tonul rochiei.


Tag-uri: frumusete, sanatate, ingrijire, tinereteCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 27 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :