FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 658
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ne ajuta kamasutra in salvarea unei relatii?

Tag-uri Populare


dragoste   cuplu   relatii   familie   societate   sex   relatie   iubire   sfat   pasiune   despartire   casnicie   comunicare   dorinta   sentimente   infidelitate   fantezie   educatie   femei   seductie   atractie   scrisoare   muzica   fericire   narcisism   respect   afrodita   romantic   te iubesc   obsesie   gelozie   zeu   responsabilitate   certuri   speranta   furie  

All Tags

Famous Forum

 

Ne ajuta kamasutra in salvarea unei relatii?

 Q:   Intreaba despre Ne ajuta kamasutra in salvarea unei relatii?       
In viata fiecarui cuplu exista perioade bune, dar si perioade mai putin bune. De fiecare data cand trebuie depasite anumite probleme ambii parteneri trebuie sa colaboreze.

Exista, de asemenea, probleme destul de grave, cum ar fi cele de natura sexuala. Pur si simplu, cei doi nu se mai inteleg la pat. Sau, poate, nu se mai simt atrasi unul fata de celalalt. Aici intervin terapiile in prezenta unui specialist.

Sunt cazuri in care se apeleaza la tehnicile prezente in Kama Sutra, carte care demonstreaza ca sexul este o arta rafinata. Kama Sutra a aparut intre secolele I si al IV-lea d. Hr., in Benares, cand inteleptul Shari Vatsyayana, a consemnat in scris tot ce a putut gasi despre practicile sexuale ale compatriotilor sai, si a alcatuit un ghid detaliat al etichetei sexuale, pe care l -a numit Kamasutra. Inteleptul si-a dedicat cartea zeitei de la care se revarsa tot extazul. Kamasutra reflecta lumea privilegiata in care a trait Vatsyayana, o lume saturata de lux si intrigi. Principalul tel al oamenilor din societatea indiana era cautarea placerii, obsesiile ei numindu-se seductie si sex.

De exemplu, o tehnica este aceea de a nu grabi lucrurile si de a lasa timpul sa treaca, in aparenta. Dar, de fapt, in tot acest timp, fiecare partener se foloseste de farmecele personale pentru a-l face pe celelalt s ail doreasca si mai mult. Se stie ca ceea ce nu poti avea iyi starneste si mai mult dorinta. Astfel, dupa o perioada in care cei doi nu intretin relatii sexuale, se incearca diferite trucuri, unele chiar adolescentine. De exemplu, declaratii de dragoste si fantezii ale fiecaruia sau lecture din Kama Sutra. Atunci cand se ajunge intr-un punct maxim de dorinta si placere niciunul nu va avea parte de finalul asteptat.

Dupa aceste multe asteptari, in sfarsit, cei doi pot avea parte de ceea ce isi doresc de multa vreme, in sfarsit. Numai ca acum au acumulat mult mai multe cunostiinte in arta amorului, cunostiinte ce le garanteaza o viata sexuala mult mai bogata si mai diversificata. Practice, nu prea mai exista sanse ca cei doi sa se plictiseasca in pat.

Acum, fiecare stie ce sa ofere si cand sa ofere. Nu degeaba Kama Sutra este considerate ca un abecedary al vietii sexuale.


Tag-uri: kamasutra, sex, relatie, seductie, placereCategorie: Dragoste si Sex  - ( Dragoste si Sex - Archiva)

Data Adaugarii: 28 March '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :