FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 470
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ingrijirea parului

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Ingrijirea parului

 Q:   Intreaba despre Ingrijirea parului       
Parul , daca este bine ingrijit si aranjat, confera femeii mult farmec si personalitate. Cea mai buna modalitate de ingrijire a parului este periatul zilnic, dimineata si seara.

Aceasta operatie, in afara de faptul ca il curati de praf si alte impuritati, repartizeaza grasimea de la radacina pe toata lungimea firului de par, il face mai suplu, mai matasos si ajuta la circulatia sangelui.


Pentru ca parul sa poata beneficia din plin de aceasta ingrijire se recomanda ca periatul sa se faca cu o perie de par de animale, iar daca sunt conditii,in fata unei ferestre deschise, ca un masaj, astfel:
Cu capul plecat in fata se incepe periatul de la ceafa la crestet, apoi din partea dreapta spre stanga si invers,de la stanga la dreapta.


Se perie pe portiuni, ridicand firele de par, spre a nu fi lipite de pielea capului. In ultima faza,se perie de la frunte spre crestet. De acest periat-masaj beneficiaza in egala masura, parul si pielea capului .


Tag-uri: par, ingrijire, personalitateCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 25 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :