FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 808
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Familia, Cel Mai Mare Regret al Mirabelei Dauer

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Familia, Cel Mai Mare Regret al Mirabelei Dauer

 Q:   Intreaba despre Familia, Cel Mai Mare Regret al Mirabelei Dauer       
Desi este o femeie de succes care si-a satisfacut mereu toate placerile, Mirabela Dauer nu a reusit sa-si intemeieze cu adevarat o familie.

Mirabela a marturisit ca a fost mereu fericita pentru ca a stiut sa isi cladeasca singura fericirea chiar si in cele mai grele momente. Cel mai mare regret al ei este faptul ca desi are o varsta, nu are o familie in adevaratul sens al cuvantului, o familie formata din sot, copii si nepoti. Si-a dorit foarte mult acest lucru dar se pare ca cel de sus nu i-a dat sansa de a fi implinita si pe plan familiar.

Mirabela a fost casatorita de doua ori in viata: prima data la varsta de doar 18 ani cu Mircea Dauer, o casnicie ce a durat 5 ani iar dupa aceea cu Traian Popovici cu c are are si un baiat. Datorita neintelegerilor, Mirabela si Traian au divortat iar copilul a fost incredintat tatalui. Astfel Mirabela a ramas singura si si-a vazut de cariera ei muzicala. Pe acest plan, Dumnezeu, i-a dat tot ceea ce si-a dorit si acum Mirabela se gandeste ca in viata nu le poti avea pe toate. Desi nu are o familie pe care si-a dorit-o din tot sufletul, ea a marturisit ca nu este singura, ca familia ei este publicul ce o iubeste si prietenii ce sunt alaturi mereu.

Mirabela considera ca aceasta a fost menirea ei pe pamant si ca nu regreta nici o clipa faptul ca a ales muzica, marea si singura ei iubire. Un alt mare regret al Mirabelei este faptul ca tatal nu a fost niciodata intr-un concert al sau sa o vada dorindu-si foarte mult acest lucru. Mama sa insa a participat si a avut o primire spectaculoasa realizata de minunatul Octavian Ursulescu.

Parintii Mirabelei nu mai sunt alaturi de ea dar sora si nepotii ii umplu zilele de bucurii si surprize. Iata ca totusi Mirabela nu este singura si are o familie, chiar daca nu este aceea pe care ea si-a dorit-o.


Tag-uri: familie, relatie, succes, viataCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 16 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :