FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 807
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre De ce nu trebuie sa-si insele o femeie barbatul

Tag-uri Populare


casa   gospodarie   depanare   raparatii   scule   curent   reparatii   energie   aparate   lemn   frumusete   femei   dragoste   sanatate   tinerete   ingrijire   sex   atractie   relatie   flirt   seductie   iubire   limbajul trupului   dragostea   sfat   echilibru   orgasm   placere   cucerire   talent   traditie   domina   strategii   cuie   gust   lamaie  

All Tags

Famous Forum

 

De ce nu trebuie sa-si insele o femeie barbatul

 Q:   Intreaba despre De ce nu trebuie sa-si insele o femeie barbatul       
de Monique Barb -

O casnicie nu poate dura toata viata daca partenerii se inseala reciproc. Majoritatea ar spune ca barbatii sunt cei care calca stramb. Dar, la fel de bine, pot si femeile sa o faca. De ce nu trebuie ca o femeie sa-si insele sotul? In primul rand, femeia trebuie sa pastreze notiunea de casnicie sfanta si sacra nu numai teoretic, dar si practic.

Asadar, femeia trebuie sa se respecte pe ea ca femeie, sotie, mama, dar si sa-si respecte trupul. Altfel, cum sa ceara respectul celorlalti? Viata pe care o cautam nu consta in dizgratie si condamnare morala. Relatiile dintre sexe diferite sunt foarte complicate. Ca mama pentru copii, ca sotie pentru sot, femeia trebuie sa-si pastreze demnitatea si limitele. Exista o linie pe care niciodata nu trebuie sa o depaseas ca. Femeia este cea care sta in spatele unui barbat puternic. Acesta trebuie sa fie mandru de cea de langa el. Si numai o sotie respectabila este cea care sa-i insufle acest sentiment sotului ei. El o va trata cu respect profund. Fii iubita pentru sotul tau, mama pentru copiii tai si gospodina pentru casa ta . Doar asa iti poti incarca bateriile pentru a fi un angajat model la serviciu. Pe langa toate acestea, femeia trebuie sa dea un bun exemplu ca mama pentru copiii ei.

Cele mai inalte standarde de moralitate trebuie sa le regasim in femeia-mama. Ea trebuie sa insufle sentimentul corectitudinii si al respectului de sine pentru a-si ajuta copiii sa paseasca cu dreptul in viata.In alta ordine de idei, o mama cu moravuri usoare, o mama care nu acorda atentie corpului ei, va fi perceputa imoral de catre familia sa. Trebuie sa se gandeasca de doua ori inainte de a face o greseala care sa-i distruga viata de familie. A-ti insela partenerul devine, automat, a-ti insela copiii si, in cele mai multe cazuri, se soldeaza cu un divort. In urma acestuia, cel mai mult de suferit au copiii. Deci, daca ii iubesti, nu le face rau.

Nu cred ca o femeie-sotie este pregatita sa traiasca toata viata cu regretul ca si-a inselat sotul si ca a distrus atatea vieti. Cel mai bine este sa spui "NU" legaturilor extraconjugale pentru ca se dovedesc a fi un capriciu si o complicatie inutila.
De ce nu trebuie sa-si insele o femeie barbatul - Articol scris de Monique Barb pentru FamousWhy.ro

De ce nu trebuie sa-si insele o femeie barbatul Link-uri Externe :

Cheating in love is considered unpardonable (English Version)


Tag-uri: insela, despartire, divort, flirt, relatiiCategorie: Lumea Barbatilor  - ( Lumea Barbatilor - Archiva)

Data Adaugarii: 12 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :