FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 207
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum se poate coase la masina un portbagaj pentru bicicleta

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Cum se poate coase la masina un portbagaj pentru bicicleta

 Q:   Intreaba despre Cum se poate coase la masina un portbagaj pentru bicicleta       
Această sacoşă este foarte practică pentru cumpărături, pentru luat mancare la camp etc. Se poate fixa şi pe portbagajul bicicletei sau al motocicletei. Se compune din doi saci, unul lîngă altul, uniţi numai în partea de sus, aşa ca să se poată fixa pe bicicletă sau motocicletă, unul într-o parte şi celălalt în partea opusă.. Se execută dintr-o panză mai deasă, impermeabilă, rezistentă, cum este docul. In exterior primul sac are două buzunare aplicate.
După dorinţă, sacii pot fi împărţiţi în interior în mai multe compartimente cu foi mai groase de plastic.

Pentru a nu se deforma şi pentru a fi impermeabil şi in interior, se recomandă să se dubleze fiecare despărţitură tot cu foi de plastic însă mai subţiri. Această sacoşă se execută in felul următor: se croiesc patru bucăţi din material cu aceeaşi lăţime, de 35 cm, din care două au lungimea de 32 cm, a treia se croieşte dublă plus 10 cm, deci de 72 cm, iar a patra care formează de fapt partea cu care se închide sacoşa la ambele părţi, de 50 cm. Cele două bentiţe care formează burduful se croiesc cu lăţimea de 10 cm şi lungimea de 1 m, cat este conturul sacului pe trei laturi. Buzunarele din afară au formă dreptunghiulară şi se croiesc cu înălţimea de 12 cm şi lăţimea de 16 cm. Clapa are 8 cm şi aceeaşi lăţime cu cea a buzunarului. Cand toate părţile celor doi saci au fost croite, se incepe montarea, aplicand întai buzunarul exterior pe una din părţile mici ale sacului. Latura liberă a buzunarului se termină cu un tiv de 1 cm, tras la maşină, iar cele două părţi laterale şi clapa se conturează cu un şiret de tapiţerie. Banda se uneşte apoi de faţa sacului, care are buzunar, pe cele trei laturi. Pentru completarea primei părţi a sacoşei se fixează această parte la un capăt al bucăţii celei mari, care, în continuare, se îndoaie pe bicicletă pentru forme.ea celui de-al doilea sac, la celălalt capăt.
Părţile se prind întai în ace cu gămălie, se însăilează, apoi se trag la maşină. Toate cusăturile se execută pe faţă apoi se conturează cu acelaşi şiret de tapiţerie, lat de 2 cm, cu care s-au conturat buzunarele. Se fixează şiretul jumătate pe o parte şi restul pe cealaltă parte în aşa fel încît să fie cusătura conturată pe ambele părţi. Se însăilează şi se trage la maşină, făcand astfel din cusături o garnitură frumoasă.

Partea cu care se închide sacoşa se conturează la fel pe toate laturile, cu acelaşi şiret. Pentru a se fixa se dau semne în mijlocul ei cat măsoară distanta ramasa libera între cei doi saci, mai puţin 3—4 cm. Se aşază pe partea superioară rămasă liberă între cei doi saci şi se trage la maşină. Clapa se fixează pe sacoşă prin două şuviţe de material dublu, late de 2 cm, aşezate într-o parte si alta, care se inchid prin doua catarame fixate pe partea de jos a sacosei. In partea de sus se fixeaza un maner dintr-o bucata de lemn, care se imbraca cu panza din acelasi material cu sacosa sau un siret rasucit si suprapus o parte peste cealalta, pentru a nu jena mana.


Tag-uri: ac, ata, material, cusaturiCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 11 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :