FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 313
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum se poate coase la masina o trusa pentru ciorapi

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Cum se poate coase la masina o trusa pentru ciorapi

 Q:   Intreaba despre Cum se poate coase la masina o trusa pentru ciorapi       
Este formată dintr-o bandă pe care se aplică pungi mici şi care se fixează pe partea din interior a uşii şifonierului . Se poate executa din orice rest de material aflat în casă. Se croiesc două bucăţi de material, prima lungă de 38-40 cm. şi lată de 18-20 cm, iar a doua lungă de 52-53 cm şi lată de 14-15 cm. Ambele bucâţi se tivesc, pe o parte din lungime şi pe cele două din lăţime, prin tivuri înguste de 0,5-0,8 cm, care se trag la maşină.

Se împarte apoi partea mai lungă în patru părţi egale, pe lungime, prin semne date cu aţă, formand astfel patru despărţituri . Pe linia de lungime netivită se formează în mijlocul pătratelor cate o cută adancă de 2,8-3 cm în aşa fel încat această parte să rămană egal de lungă cu cealaltă. Se unesc apoi cele două părţi pe liniile netivite şi se însăilează fixand partea care are cutele cu faţa la dosul celeilalte . Se trage la maşină, apoi se-ntoarce partea cu cute pe faţă şi se fixează de latura lungă pe semnele date, la fel pe cele două margini şi se trag la maşină, formand astfel patru punguliţe. La colţurile de sus, se fac două agăţători prin care se fixează suportul de uşa şifonierului. In fiecare punguliţă se pune cite o pereche de ciorapi.

Acest suport se poate executa şi mai mare, cu 5- 6 despărţituri sau cu două randuri de punguliţe . După aceleaşi explicaţii se pot obţine şi suporturi pentru mănuşi, batiste etc., mai mici sau mai mari, după cum este cazul.


Tag-uri: ac, ata, material, cusaturiCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 11 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :