FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 784
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum se coase agataroarea dreapta si cea intinsa

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Cum se coase agataroarea dreapta si cea intinsa

 Q:   Intreaba despre Cum se coase agataroarea dreapta si cea intinsa       
Prosoapele, şervetele de vase, carpele de praf etc., se agaţă în cuier cu ajutorul agăţătoarelor Acestea se fac din şiret ce se găseşte în comerţ sau dintr-o faşie de material îndoită şi trasă la maşină, care se coase de obiect întinsă sau dreaptă.

Agaţătoarea dreaptă . Se face din ţesătură mai subţire sau din şiret lung de 12-13 cm. Se îndoaie şiretul în două şi se fixează cu ambele capete aplicate unul peste celălalt pe tiv. Se coase cu punct oblic cele trei laturi, iar partea de la mar. ginea tivului, cu punct de tighel. Dacă există maşină de cusut se coase la maşină.

Agaţătoarea întinsa. Se aplică la şervete, fuste în talie, la râscroitura gatului la capoate, halate, pardesie etc. Lungimea este de 6-8 cm şi lăţimea de 0,6-1 cm. Se îndoaie capetele agăţătoarei şi se aplică la locul stabilit ceva mai largă decat materialul pe care se aplică. Fiecare capăt se coase pe circa 1 cm cu punct oblic pe cele trei laturi, iar la partea care rămane liberă, cu punct de tighel. Se poate coase de jur împrejur la maşina de cusut.

La pardesie, paltoane, agaţatoarea se face din materialul lucios cu care sunt căptuşite.


Tag-uri: ac, ata, material, cusaturiCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 11 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :