FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 667
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum sa crosetam sosetutele bebelusului

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Cum sa crosetam sosetutele bebelusului

 Q:   Intreaba despre Cum sa crosetam sosetutele bebelusului       
Modul de execuţie.

Se lucrează în punct jerse, în rotund. Punctul jerse în rotund se obţine tricotand toate ochiurile pe faţă. Tubular se montează 36 ochiuri cu fir alb repartizate pe 4 andrele nr. 2 1 /2. Se tricotează rotund 3 cm apoi se intercalează cu fir în culoarea pantalonului şi se tricotează cu punct de jerse 4 ture; se trece iar la culoarea albă 4 ture, alte 4 ture de culoare după care se continuă cu fir alb. După alte 4 ture se scade cate un ochi de fiecare parte a piciorului (după 2 andrele).

Călcaiul se formează la 7 cm de la început în culoarea dungilor, lucrand numai partea din talpă. Pentru aceasta se împart ochiurile în două; 16 ochiuri din partea de deasupra piciorului răman în a şteptare pe un ac de siguranţă, iar cu restul de 18 ochiuri din spate se tricotează cu fir colorat 2 cm punct.de jerse pe 2 andrele, apoi încep scăderile pentru a forma călcaiul. Se tricotează numai 4 ochiuri centrale iar la terminarea fiecărui rand se face o scăzătură lucrand 2 ochiuri odată (al 4-lea ochi se lucrează împreună cu unul din cele 7).

Pentru prima scăzătură se tricotează pe faţă 10 ochiuri, 2 ochiuri împreună, apoi se întoarce pe dos (restul ochiurilor rămîn în aşteptare) 3 ochiuri pe dos, 2 ochiuri împreună, se întoarce lucru (restul ochiurilor rămîn în aşteptare). Se repetă pe faţă şi dos tricotand ochiurile centrale cu scăzături pană ce răman numai cele 4 ochiuri centrale. Cu un fir alb se ridică de fiecare parte a celor 4 ochiuri în culoare, în lungul fiecărei margini a călcaiului, 6 ochiuri; se reiau şi cele 16 ochiuri lăsate în aşteptare şi se tricotează in rotund pe toate cele 32 ochiuri, o porţiune de 4 cm.

Varful şosetei ca şi călcaiul se tricotează in culoare, scăzand la fiecare 2 randuri în părţi: 2 ochiuri lucrate, 2 ochiuri lucrate împreună de 2 ori după care se tricotează ochiurile două cate două. Se termină trecand un fir prin ultimele ochiuri rămase, cu ajutorul unui ac cu care se strînge şi se întăreşte.

sursa imaginii http://theknittree.com


Tag-uri: andrele, ata, haine, crosetaCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 18 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :