FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 3,251
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum sa crosetam primii botosei a bebelusului

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Cum sa crosetam primii botosei a bebelusului

 Q:   Intreaba despre Cum sa crosetam primii botosei a bebelusului       
Puncte utilizate: punctul leneş; punctul bob de orez simplu (un ochi pe faţă, un ochi pe dos iar randurile următoare unde s-a lucrat faţă se lucrează dos, iar ochiul pe dos se tricotează pe faţă); punctul elastic (două ochiuri pe faţă, două ochiuri pe dos).

Modul de execuţie.

Talpa se începe cu partea de jos, montand pe andrele 50 de ochiuri. Se lucrează în punct leneş 8 randuri, iar la fiecare extremitate se înmulţeşte cate un ochi cand se termină randul. In total se fac cate 4 creşteri de fiecare parte.

Partea laterală.

Se tricotează în continuare, 10 randuri cu punctul bob de orez.

Partea de deasupra.

Numărul de ochiuri de pe andrele se împart în trei: cate 24 ochiuri în părţile laterale şi restul de 10 ochiuri în centru. Se trico tează numai ochiurile din centru în punct de jerse (un rand pe faţă, un rand pe dos) iar celelalte sunt lăsate în aşteptare. La fiecare sfarşit de rand ultimul punct, al 10-lea, se ia pe andrea împreună cu un ochi din partea laterală (ţinute pe andrele). Se tricotează cele 10 ochiuri din mijloc pană se fac cate 12 scăzături la fiecare parte, după care se lucrează randul în întregime,in acest fel, botoşelul ia forma piciorului pe care îl îmbracă bine.

Elasticul.

La randul următor, pe faţă, se tricotează un rand de găurele astfel: după ochiul de margine se face un jete (se trece firul liber pe andreaua din mana dreaptă din faţă în spate) o scăzătură pe faţă (se lucrează două ochiuri o dată) şi aşa pană la capăt. Ultimul ochi este ochiul de margine. Randul următor se tricotează pe' dos. Se continuă apoi în punct de elastic 5—7 cm.

Montarea.

Se calcă puţin şi se uneşte botoşelul printr-o cusătură cap la cap cu un fir din acelaşi material. Cusătura se execută la partea din spate şi merge pe toată talpa.
Botoşelul se strange pe picior cu un şnur lung de 30—35 cm, lucrat cu croşeta, care se introduce prin găurelele de la elastic. Capetele şnurului se termină cu cate un ciucure rotund. Pe partea de deasupra, pe punctele tricotate în jerse, se lucrează cu acul floricele divers colorate. Pentru un botoşei mai mare se montează 60 — 70 de ochiuri.

sursa imaginii http://gettinitpegged.files.wordpress.com/


Tag-uri: andrele, ata, haine, crosetaCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 18 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :