FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 837
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum sa crosetam bluza cu maneca lunga a bebelusului

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Cum sa crosetam bluza cu maneca lunga a bebelusului

 Q:   Intreaba despre Cum sa crosetam bluza cu maneca lunga a bebelusului       
Modul de execuţie.

Este lucrată în model simplu şi terminată în punct de semielastic. Se încheie pe umărul stîng cu trei nasturi. Numele copilului se realizează dintr-un lanţ lucrat cu croşeta cu un fir colorat care se aplică pe tricot.

Partea din faţă.

Se începe de jos de la talie şi se montează 62 ochiuri pe andrele nr. 2 1/2 cu care se tricotează punct de semielastic. Punctul şi andrelele se schimbă după 2 cm cu andrele nr. 3 şi punct de model (3 ochiuri pe faţă, 1 ochi pe dos, iar randurile următoare aşa cum se prezintă). Răscroitura manecii se formează la 15 cm de la ochiurile de montaj, scăzînd de fiecare parte la 2 randuri, astfel: 2 ochiuri odată, un ochi de 2 ori. iar pe restul de 54 ochiuri se continuă tricotul.

Răscroitura gatul ui se formează la 23 cm cand se scad 12 ochiuri în mijloc. Fiecare parte se va termina separat pe cele 21 de ochiuri rămase, scăzînd în partea răscroiturii gîtului la fiecare 2 randuri: 3 ochiuri, 2 ochiuri, un ochi, după care rămîn cate 15 ochiuri de fiecare parte. Umărul se formează la 24 cm, scăzand pe umărul drept de la răscroitura manecii o dată 8 ochiuri; 36 a doua oară se scade restul de 7 ochiuri. Pe umărul sting se lasă în aşteptare, începînd de la răscroitura manecii, o dată 8 ochiuri iar la randul 2 restul de 7 ochiuri.

Partea din spate. Se lucrează pe acelaşi număr de ochiuri cu acelaşi punct ca partea din faţă, scăzand umărul tot la 24 cm în acelaşi fel. Răscroitura gatului se face la 24 cm cand se scad din centru 16 ochiuri şi apoi tot la 2 randuri 2 ochiuri.

Maneca.

Se montează 48 ochiuri pe andrele nr. 21l2 şi se lucrează în punct de semielastic 2 cm. Se schimbă andrelele, ca şi la partea din faţă şi spate şi se continuă cu punctul de model. Rotunjimea manecii se formează la 12 cm de la ochiurile de montaj scăzand de fiecare parte la fiecare 2 randuri cate 2 ochiuri de 8 ori, 3 ochiuri o dată iar restul se încheie pe ultimul rand. Montarea. Se întind părţile pe tipar şi se calcă cu cîrpa udă. Partea din faţă se uneşte cu cea din spate la subraţ şi pe umărul drept cu o cusătură cap la cap.

Cu andrele nr. 2 1/2 şi cu fir în culoare se ridică în jurul răscroiturii gatului la spate 28 ochiuri şi în continuare la faţă încă 36 ochiuri. Se tricotează în punct de semielastic un cm după care se încheie toate ochiurile. Cu acelaşi fir se reiau pe andrele nr. 2 1/2 cele 15 ochiuri lăsate în aşteptare pe umărul stang al părţii din spate, ridicand încă 4 ochiuri pe marginea semielasticului de la răscroitura gîtului. Se tricotează un cm semielastic după care se încheie toate ochiurile. Umărul stang de la partea din faţă se face asemănăter, formînd aici 3 butoniere la randul 2 astfel: se tricotează 3 ochiuri, se încheie 2 ochiuri (unul cate unul) pană se fac 2 butoniere şi se termină ochiurile.

La randul următor, în dreptul ochiurilor încheiate se repun pe andrele cate ochiuri s-au scăzut şi se continuă piuă la un cm cand se încheie toate ochiurile. Cusătura manecilor se face tot cap la cap şi se prinde apoi maneca la răscroitura braţului, In nce de gămălie, fixand cusătura manecii în cusătura de subraţ. Plusul de lărgime se fixează în dreptul umărului. Se însăilează şi se coase cu punct de tighel de mană fără a se strînge prea tare firul. La umăr se cos cei 3 nasturi. Numele copilului de pe bluziţă se execută astfel: pe o foiţă se scrie numele, peste care se aplică un lăntisor lucrat cu croşeta într-un fir colorat. Acesta se coase cu un fir colorat pe bluziţă, după care SE rupe foiţa.


sursa imaginii http://static.squidoo.com/


Tag-uri: andrele, ata, haine, crosetaCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 18 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :