FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 615
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Avene

Tag-uri Populare


ingrijire   ata   frumusete   sanatate   haine   andrele   croseta   material   cusaturi   ac   alimentatie   copii   tricotaj   tinerete   ten   imbracaminte   familie   cosmetice   par   crestere   gust   stil   tratament   femei   hidratare   sarcina   machiaj   piele   fata   ruj   creme   fat   cuplu   relatie   epilare   masaj  

All Tags

Famous Forum

 

Avene

 Q:   Intreaba despre Avene       
Inca din cele mai vechi timpuri, proprietatile miraculoase ale apelor termale au fost folosite de catre oamnei pentru imbunatatirea starii de sanatate, dar si pentru pastrarea si conservarea tineretii si a frumusetii. Romanii au fost cei care au lansat aceasta sanatoasa moda a tratarii sanatatii prin apa termala.

In lume exista mai multe izvoare de apa termala care la ora actula sunt apreciate la adevarata or valuare. Pe langa aceste proprietati intrinseci ale acestei ape s-au dezvoltat o seerie de industrii care sunt din ce in ce mai profitabile, aducand incasari de milioane de dolari. Acest lucru se explica prin nemarginita dorinta a oamneilor pentru a avea grija de sanatatea lor, dar mai ales a femeilor dornice de obtinere a tineretii fara batranete. Spa-urile si industria cosmetice lor sunt cele care profita cel mai mult de beneficiile apelor termale.

Avene este una dintre cele mai apreciate ape termale din lume, celebra pentru compozitia sa constanta si unica de-a lungul timpului. Temperatura acestei ape este mereu 25,6 grade, iar pH-ul neutru are valoarea de 7,5. Printre atuurile sale se numara si faptul ca este singura apa termala din lume care imbuteliaza in conditii sterile direct din izvor, pentru a-i pastra nealterate calitatile. Are proprietati antiiritante, calmante, imunomodulatoare si anti-radicali liberi.

In spatele produselor dermatocosmetice Avene se afla un centru termal dermatologic cu o istorie de 250 de ani, situat chiar in Avene, sudul Frantei. In 1743 s-a construit primul centru de hidroterapie langa izvor, apoi statiunea s-a dezvoltat cu mare rapiditate, iar rezultatele bune obtinute aici au facut repede valva in lume.

Astazi, peste 2.000 de persoane cu probleme ale pielii sunt tratate anual in aceste centre, iar calitatile speciale ale apelor au fost folosite si in linia completa de cosmetice cu acelasi nume, destinate cu precadere tenului sensibil. Cosmeticele Avene au girul medicilor, esteticienilor si chirurgilor plasticieni. In plus, pot fi folosite ca adjuvant in tratamentele medicamentoase dermatologice.

Aceasta gama este foarte populara in randurile vedetelor, Demi Moore fiind o fidela clienta a acestor produse. Nu numai vedetele sunt cliente fidele ale acestor produse bazate pe proprietatile apelor termale. Tot mai multe femei sunt dispuse sa plateasca pretul destul de ridicat al acestor cosmetice care ajuta foarte mult la impiedicarea aparitiei efectelor acumularii anilor.

Sursa Imaginii - sh1.obuy.com.tw


Tag-uri: apa termalaCategorie: Lumea Femeilor  - ( Lumea Femeilor - Archiva)

Data Adaugarii: 17 December '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :