FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 13

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 > 
Frf.ro - 'Oglinda fidela a tot ceea ce este reprezentativ pentru fotbalul romanesc'

Frf.ro - 'Oglinda fidela a tot ceea ce este reprezentativ pentru fotbalul romanesc'

Frf.ro este un portal de stiri sportive, implementat pentru a satisface dorinta de informare a tuturor suporterilor din Romania. Dupa cum spune si motto-ul site-ului pe acest site...

Factorii de risc ce pot aparea in casnicie

Factorii de risc ce pot aparea in casnicie

Impactul grupului social şi etnocultural de apartenenţă asupra fenomenelor disfuncţionale maritale se poate evidenţia în cazurile unor asocieri între parteneri...

Friptura inabusita de vaca si piure de spanac

Friptura inabusita de vaca si piure de spanac

Ingreriente: Carne de vacă 1 kg, morcovi 100 g, albitură 100 g, ţelină 100 g, ulei 50 g, spanac 2 kg, unt 50 g, făină 50 g, lapte 300 ml, sare. Cum se prepară...

Facebook, or not Facebook?

Facebook, or not Facebook?

Toti cei care poseda conexiune la net, au auzit macar o data de Facebook. Din povestile “ batranilor “ am aflat ca sunt destui de multi cu astfel de cont, pe platforma...

Friganele de cartofi

Friganele de cartofi

Ingrediente 600 g cartofi, 300 g făină, 1/2 I lapte, 100 g unt, sare, piper, 3-4 ouă şi ulei pentru prăjit. Mod de prepapare Cartofii se curăţă de coajă...

Fasole verde cu smantana II

Fasole verde cu smantana II

Ingrediente 1 kg fasole verde, 1 lingură plină cu unt, 200 g smantană, 1 linguriţă de făină, sare, 1 legătură de mărar verde. Mod de preparare Se...

Fondant de baza pentru creme si glazuri

Fondant de baza pentru creme si glazuri

Ingrediente 500 g zahar, 150 ml apa, 1 lingura de glucoza sau 1 lingura de otet ori zeama de lamaie.Aceasta reteta este un serbet de baza din care se pot prepara creme pentru torturi. Mod...

Friptura la tava

Friptura la tava

Pentru fripturi se foloseste carnea macra, iar daca se taie in bucati, se cauta ca acestea sa fie la fel de groase. Carnea se spala, se sterge, i se da o forma lunguiata potrivit...

Fructe confiate

Fructe confiate

Fructele zaharate se folosesc la garnisirea diferitelor prajituri, rulade, torturi, creme etc. Ele se mai pot servi si ca desert. Fructele zaharate se prepara din fructe cu miez...

Fursecuri simple

Fursecuri simple

Ingrediente 300 g faina, 150 g unt, 150 g zahar pudra, 2 oua, 2 linguri de smantana, 1 plic de zahar vanilat, 1 varf de cutit de praf de copt, 30 ml (1 lingura) de alcool. Mod...

Fasole conservata in ulei II

Fasole conservata in ulei II

Ingrediente 7 kg fasole grasa (lata), 5 kg rosii, 1 kg ceapa, 1 litru ulei, 2 legaturi patrunjel, sare, piper. Mod de preparare Se curata ceapa, se spala si se taie in feliute...

Fasole verde cu oua la cuptor

Fasole verde cu oua la cuptor

Ingrediente: Fasole verde 1 kg, unt 50 g, ouă 6 buc, făină 40 g, costiţă 50 g, lapte 75 ml, sare. Mod de preparare: Fasolea se curăţă, se fierbe în...

Fasole verde cu sos de rosii

Fasole verde cu sos de rosii

INGREDIENTE: 1 kg fasole verde, 1 ceaşcă ulei, 1 cană suc de roşii, mărar proaspăt, zahăr, sare. MOD DE PREPARARE: Se curăţă fasolea, se spală...

Florentin Petre: O Cariera De-o Viata La FC Dinamo

Florentin Petre: O Cariera De-o Viata La FC Dinamo

Incontestabil numele lui Florentin Petre est legat pentru totdeauna de echipa bucuresteana FC Dinamo, care l-a consacrat si l-a adus in atentia si in sufletul fanilor. Inca din 1988...

Fasole verde sote

Fasole verde sote

Ingrediente: Fasole verde 1 kg, unt 75 g, sare. Mod de preparare: Fasolea verde se curăţă, se spală şi se fierbe în apă cu sare. După ce a fiert, se...

Ficatei de pui  in aspic

Ficatei de pui in aspic

Ingrediente 300 g ficăţei de pui, 300 g aspic, piper, sare. Mod de preparare Ficăţeii se curăţă de pieliţe, avand grijă să se inlăture şi...

Fasole in ulei I

Fasole in ulei I

Ingrediente 5 kg fasole tucara sau verde, 3 kg rosii, 1 litru ulei, 2 legaturi patrunjel, sare, piper. Mod de preparare Se curata fasolea, se spala si se lasa sa se scurga...

Factori ce cresc riscul aparitiei cancerului de san

Factori ce cresc riscul aparitiei cancerului de san

Unul dintre cele mai importante sfaturi pe care un om îl poate primi este acela de a te cunoaşte pe tine însuţi şi de a te ajuta pe tine însuţi. Acest sfat este...

Foi mereng

Foi mereng

Ingrediente 4 albusuri, 180-200 g zahar tos, 1 lingura de faina, 1 lingura zeama de lamaie. Mod de preparare Albusurile se bat cu zaharul tos infierbantantat in prealabil,...

Fierberea sosurilor dulci

Fierberea sosurilor dulci

Intr-un vas mai mare decat cel care contine compozitia se pune la fiert apa si, cand aceasta a dat in fiert, se introduce in apa clocotita vasul care contine compozitia. Se amesteca...

Femeia trebuie sa asigure armonia familiei

Femeia trebuie sa asigure armonia familiei

O femeie inteligentă trebuie să evite să diminueze personalitatea celui drag, fie că-i este soţ sau copil, nu să-l supună bunului său plac, bazandu-se pe sentimentul...

Ficat de porc impanat cu usturoi

Ficat de porc impanat cu usturoi

Ingreriente: Ficat de porc 750 g, usturoi 50 g, făină 50 g, ulei 125 g, ceapă 400 g, lapte 200 ml, smântână 100 g, cartofi 1,5 kg, verdeaţă 1 leg, piper,...

Fasole pastai conservata in sare

Fasole pastai conservata in sare

Se alege fasolea pastai foarte tanara si proaspat culeasa. Se curata, se spala si se lasa sa se zvante. Se opareste in apa clocotita 2—3 min, dupa care se raceste cu apa rece...

Ficat de pasare sote

Ficat de pasare sote

Ingrediente : Ficat de pasăre 500 g, ceapă 150 g, unt 100 g, roşii 200 g, vin 100 ml, sare. Mod de preparare : Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în...


Page: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >