FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 13

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 > 
Friptura inabusita de vaca II

Friptura inabusita de vaca II

Ingreriente: Carne de vacă 1 kg, ulei 75 g, morcovi 100 g, albitură 100 g, ceapă 100 g, bulion de tomate 50 g, vin alb 100 ml, cimbru 1 fir, usturoi 20 g, da­fin 2 foi, piper...

Facebook, or not Facebook?

Facebook, or not Facebook?

Toti cei care poseda conexiune la net, au auzit macar o data de Facebook. Din povestile “ batranilor “ am aflat ca sunt destui de multi cu astfel de cont, pe platforma sociala...

Friptura la tava

Friptura la tava

Pentru fripturi se foloseste carnea macra, iar daca se taie in bucati, se cauta ca acestea sa fie la fel de groase. Carnea se spala, se sterge, i se da o forma lunguiata potrivit...

Friptura inabusita de vaca si piure de spanac

Friptura inabusita de vaca si piure de spanac

Ingreriente: Carne de vacă 1 kg, morcovi 100 g, albitură 100 g, ţelină 100 g, ulei 50 g, spanac 2 kg, unt 50 g, făină 50 g, lapte 300 ml, sare. Cum se prepară: Carnea...

Ficatei de pui  in aspic

Ficatei de pui in aspic

Ingrediente 300 g ficăţei de pui, 300 g aspic, piper, sare. Mod de preparare Ficăţeii se curăţă de pieliţe, avand grijă să se inlăture şi fierea, apoi se pun...

Fierberea sosurilor dulci

Fierberea sosurilor dulci

Intr-un vas mai mare decat cel care contine compozitia se pune la fiert apa si, cand aceasta a dat in fiert, se introduce in apa clocotita vasul care contine compozitia. Se amesteca...

Foi mereng

Foi mereng

Ingrediente 4 albusuri, 180-200 g zahar tos, 1 lingura de faina, 1 lingura zeama de lamaie. Mod de preparare Albusurile se bat cu zaharul tos infierbantantat in prealabil,...

Fructe confiate

Fructe confiate

Fructele zaharate se folosesc la garnisirea diferitelor prajituri, rulade, torturi, creme etc. Ele se mai pot servi si ca desert. Fructele zaharate se prepara din fructe cu miez...

Factorii de risc ce pot aparea in casnicie

Factorii de risc ce pot aparea in casnicie

Impactul grupului social şi etnocultural de apartenenţă asupra fenomenelor disfuncţionale maritale se poate evidenţia în cazurile unor asocieri între parteneri proveniţi din...

Friganele de cartofi

Friganele de cartofi

Ingrediente 600 g cartofi, 300 g făină, 1/2 I lapte, 100 g unt, sare, piper, 3-4 ouă şi ulei pentru prăjit. Mod de prepapare Cartofii se curăţă de coajă şi se ţin...

Factori ce cresc riscul aparitiei cancerului de san

Factori ce cresc riscul aparitiei cancerului de san

Unul dintre cele mai importante sfaturi pe care un om îl poate primi este acela de a te cunoaşte pe tine însuţi şi de a te ajuta pe tine însuţi. Acest sfat este valabil în orice...

Fasole verde cu smantana II

Fasole verde cu smantana II

Ingrediente 1 kg fasole verde, 1 lingură plină cu unt, 200 g smantană, 1 linguriţă de făină, sare, 1 legătură de mărar verde. Mod de preparare Se alege pe cat...

Femeia trebuie sa asigure armonia familiei

Femeia trebuie sa asigure armonia familiei

O femeie inteligentă trebuie să evite să diminueze personalitatea celui drag, fie că-i este soţ sau copil, nu să-l supună bunului său plac, bazandu-se pe sentimentul pe care...

Fasole verde cu oua la cuptor

Fasole verde cu oua la cuptor

Ingrediente: Fasole verde 1 kg, unt 50 g, ouă 6 buc, făină 40 g, costiţă 50 g, lapte 75 ml, sare. Mod de preparare: Fasolea se curăţă, se fierbe în apă cu sare, se...

Fursecuri simple

Fursecuri simple

Ingrediente 300 g faina, 150 g unt, 150 g zahar pudra, 2 oua, 2 linguri de smantana, 1 plic de zahar vanilat, 1 varf de cutit de praf de copt, 30 ml (1 lingura) de alcool. Mod...

Fursecuri din compozitie de turta dulce

Fursecuri din compozitie de turta dulce

Ingrediente 500 g faina, 200 g miere de albine, 300 g zahar tos, 50 g unt, 3-4 oua, 200 g miez de nuca, 1 lamaie, 112 pachetel praf de copt, 1 varf de cutit de sare, scortisoara...

Fasole conservata in ulei II

Fasole conservata in ulei II

Ingrediente 7 kg fasole grasa (lata), 5 kg rosii, 1 kg ceapa, 1 litru ulei, 2 legaturi patrunjel, sare, piper. Mod de preparare Se curata ceapa, se spala si se taie in feliute...

Frumoase bronzate, nu arse de soare

Frumoase bronzate, nu arse de soare

Băile de soare sunt o binefacere pentru organism, dar cu condiţia să le cunoaştem efectul şi mai ales să ştim când, cum şi cât ne expunem. Este ştiut faptul că pielea se...

Ficat de porc impanat cu usturoi

Ficat de porc impanat cu usturoi

Ingreriente: Ficat de porc 750 g, usturoi 50 g, făină 50 g, ulei 125 g, ceapă 400 g, lapte 200 ml, smântână 100 g, cartofi 1,5 kg, verdeaţă 1 leg, piper, sare. Cum se...

Fasole in ulei I

Fasole in ulei I

Ingrediente 5 kg fasole tucara sau verde, 3 kg rosii, 1 litru ulei, 2 legaturi patrunjel, sare, piper. Mod de preparare Se curata fasolea, se spala si se lasa sa se scurga...

Friptura de miel la tava II

Friptura de miel la tava II

Ingrediente : Pulpă de miel 1 buc, slănină afumată 50 g, usturoi 30 g, lămâie 50 g, ulei 50 g, sare. Mod de preparare : Pulpa de miel se curăţă de pieliţe, se spală...

Fasole verde cu sos de rosii

Fasole verde cu sos de rosii

INGREDIENTE: 1 kg fasole verde, 1 ceaşcă ulei, 1 cană suc de roşii, mărar proaspăt, zahăr, sare. MOD DE PREPARARE: Se curăţă fasolea, se spală şi se lasă să fiarbă...

Foi crocante pentru tort

Foi crocante pentru tort

Ingrediente 400 g faina, 200 g unt, 150 g zahar, 2-3 galbenusuri, 2-3 linguri de smantana sau lapte, putina sare, 1 lingurita coaja de lamaie rasa, 1 varf de cutit de bicarbonat...

Ficat de pasare sote

Ficat de pasare sote

Ingrediente : Ficat de pasăre 500 g, ceapă 150 g, unt 100 g, roşii 200 g, vin 100 ml, sare. Mod de preparare : Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în unt. Se adaugă...


Page: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >