|
Articole: pag 13
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |Ingreriente: Carne de vacă 1 kg, ulei 75 g, morcovi 100 g, albitură 100 g, ceapă 100 g, bulion de tomate 50 g, vin alb 100 ml, cimbru 1 fir, usturoi 20 g, daÂfin 2 foi... | Toti cei care poseda conexiune la net, au auzit macar o data de Facebook. Din povestile “ batranilor “ am aflat ca sunt destui de multi cu astfel de cont, pe platforma... |
Pentru fripturi se foloseste carnea macra, iar daca se taie in bucati, se cauta ca acestea sa fie la fel de groase. Carnea se spala, se sterge, i se da o forma lunguiata potrivit... | Friptura inabusita de vaca si piure de spanac Ingreriente: Carne de vacă 1 kg, morcovi 100 g, albitură 100 g, ţelină 100 g, ulei 50 g, spanac 2 kg, unt 50 g, făină 50 g, lapte 300 ml, sare. Cum se prepară... |
Ingrediente 300 g ficăţei de pui, 300 g aspic, piper, sare. Mod de preparare Ficăţeii se curăţă de pieliţe, avand grijă să se inlăture şi... | Ingrediente 4 albusuri, 180-200 g zahar tos, 1 lingura de faina, 1 lingura zeama de lamaie. Mod de preparare Albusurile se bat cu zaharul tos infierbantantat in prealabil,... |
Factorii de risc ce pot aparea in casnicie Impactul grupului social şi etnocultural de apartenenţă asupra fenomenelor disfuncţionale maritale se poate evidenţia în cazurile unor asocieri între parteneri... | Fructele zaharate se folosesc la garnisirea diferitelor prajituri, rulade, torturi, creme etc. Ele se mai pot servi si ca desert. Fructele zaharate se prepara din fructe cu miez... |
Ingrediente 600 g cartofi, 300 g făină, 1/2 I lapte, 100 g unt, sare, piper, 3-4 ouă şi ulei pentru prăjit. Mod de prepapare Cartofii se curăţă de coajă... | Intr-un vas mai mare decat cel care contine compozitia se pune la fiert apa si, cand aceasta a dat in fiert, se introduce in apa clocotita vasul care contine compozitia. Se amesteca... |
Factori ce cresc riscul aparitiei cancerului de san Unul dintre cele mai importante sfaturi pe care un om îl poate primi este acela de a te cunoaşte pe tine însuţi şi de a te ajuta pe tine însuţi. Acest sfat este... | Ingrediente 300 g faina, 150 g unt, 150 g zahar pudra, 2 oua, 2 linguri de smantana, 1 plic de zahar vanilat, 1 varf de cutit de praf de copt, 30 ml (1 lingura) de alcool. Mod... |
Femeia trebuie sa asigure armonia familiei O femeie inteligentă trebuie să evite să diminueze personalitatea celui drag, fie că-i este soţ sau copil, nu să-l supună bunului său plac, bazandu-se pe sentimentul... | Ingrediente 1 kg fasole verde, 1 lingură plină cu unt, 200 g smantană, 1 linguriţă de făină, sare, 1 legătură de mărar verde. Mod de preparare Se... |
Fursecuri din compozitie de turta dulce Ingrediente 500 g faina, 200 g miere de albine, 300 g zahar tos, 50 g unt, 3-4 oua, 200 g miez de nuca, 1 lamaie, 112 pachetel praf de copt, 1 varf de cutit de sare, scortisoara... | Ingrediente: Fasole verde 1 kg, unt 50 g, ouă 6 buc, făină 40 g, costiţă 50 g, lapte 75 ml, sare. Mod de preparare: Fasolea se curăţă, se fierbe în... |
Ingrediente 7 kg fasole grasa (lata), 5 kg rosii, 1 kg ceapa, 1 litru ulei, 2 legaturi patrunjel, sare, piper. Mod de preparare Se curata ceapa, se spala si se taie in feliute... | Frumoase bronzate, nu arse de soare Băile de soare sunt o binefacere pentru organism, dar cu condiţia să le cunoaştem efectul şi mai ales să ştim când, cum şi cât ne expunem. Este ştiut... |
Ficat de porc impanat cu usturoi Ingreriente: Ficat de porc 750 g, usturoi 50 g, făină 50 g, ulei 125 g, ceapă 400 g, lapte 200 ml, smântână 100 g, cartofi 1,5 kg, verdeaţă 1 leg, piper,... | Ingrediente 5 kg fasole tucara sau verde, 3 kg rosii, 1 litru ulei, 2 legaturi patrunjel, sare, piper. Mod de preparare Se curata fasolea, se spala si se lasa sa se scurga... |
Ingrediente : Ficat de pasăre 500 g, ceapă 150 g, unt 100 g, roşii 200 g, vin 100 ml, sare. Mod de preparare : Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în... | INGREDIENTE: 1 kg fasole verde, 1 ceaşcă ulei, 1 cană suc de roşii, mărar proaspăt, zahăr, sare. MOD DE PREPARARE: Se curăţă fasolea, se spală... |
Ingrediente : Pulpă de miel 1 buc, slănină afumată 50 g, usturoi 30 g, lămâie 50 g, ulei 50 g, sare. Mod de preparare : Pulpa de miel se curăţă... | Fondant de baza pentru creme si glazuri Ingrediente 500 g zahar, 150 ml apa, 1 lingura de glucoza sau 1 lingura de otet ori zeama de lamaie.Aceasta reteta este un serbet de baza din care se pot prepara creme pentru torturi. Mod... |