FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 14

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 > 
Ficatei de pui  in aspic

Ficatei de pui in aspic

Ingrediente 300 g ficăţei de pui, 300 g aspic, piper, sare. Mod de preparare Ficăţeii se curăţă de pieliţe, avand grijă să se inlăture şi...

Foi mereng

Foi mereng

Ingrediente 4 albusuri, 180-200 g zahar tos, 1 lingura de faina, 1 lingura zeama de lamaie. Mod de preparare Albusurile se bat cu zaharul tos infierbantantat in prealabil,...

Foi crocante pentru tort

Foi crocante pentru tort

Ingrediente 400 g faina, 200 g unt, 150 g zahar, 2-3 galbenusuri, 2-3 linguri de smantana sau lapte, putina sare, 1 lingurita coaja de lamaie rasa, 1 varf de cutit de bicarbonat...

Fasole pastai conservata in sare

Fasole pastai conservata in sare

Se alege fasolea pastai foarte tanara si proaspat culeasa. Se curata, se spala si se lasa sa se zvante. Se opareste in apa clocotita 2—3 min, dupa care se raceste cu apa rece...

Fierberea sosurilor dulci

Fierberea sosurilor dulci

Intr-un vas mai mare decat cel care contine compozitia se pune la fiert apa si, cand aceasta a dat in fiert, se introduce in apa clocotita vasul care contine compozitia. Se amesteca...

Fasole in ulei I

Fasole in ulei I

Ingrediente 5 kg fasole tucara sau verde, 3 kg rosii, 1 litru ulei, 2 legaturi patrunjel, sare, piper. Mod de preparare Se curata fasolea, se spala si se lasa sa se scurga...

Figaro

Figaro

Ingrediente: Făină 600 g, zahăr 180 g, ouă 6 buc, unt 300 g, praf de copt la plic, marmeladă 200 g, nuci 300 g, zahăr pudră 425 g, albuşuri 7 buc, făină...

Fursecuri din compozitie de turta dulce

Fursecuri din compozitie de turta dulce

Ingrediente 500 g faina, 200 g miere de albine, 300 g zahar tos, 50 g unt, 3-4 oua, 200 g miez de nuca, 1 lamaie, 112 pachetel praf de copt, 1 varf de cutit de sare, scortisoara...

Frumoase bronzate, nu arse de soare

Frumoase bronzate, nu arse de soare

Băile de soare sunt o binefacere pentru organism, dar cu condiţia să le cunoaştem efectul şi mai ales să ştim când, cum şi cât ne expunem. Este ştiut...

Fasole verde gratinata

Fasole verde gratinata

Ingrediente Pentru şase porţii: 1 kg fasole tanără, 3 ouă, 100 g unt, 60 g făină, 100 g caşcaval, 1/4 I lapte, piper, sare. Mod de preparare Se...

Fototerapia

Fototerapia

Terapia cu lumină foloseşte acţiunea asupra organismului a energiei radiante luminoase, furnizată de aparate alimentate cu energie electrică. Spectrele electromagnetice...

Friptura de vaca la tava

Friptura de vaca la tava

Friptura de carne de vaca se poate prepara la fel ca friptura de porc , dar este mai practic sa se prepare prin inabusire, recomandandu-se impanarea cu morcov, slanina afumata si usturoi....

Fardurile pot fi cel mai bun prieten al femeilor, dar si cel mai mare dusman

Fardurile pot fi cel mai bun prieten al femeilor, dar si cel mai mare dusman

Folosirea preparatelor cosmetice este în general un preţios mijloc de îngrijire şi înfrumuseţare a pielii, fapt care explică variata gamă de produse existente...

Frisca batuta

Frisca batuta

Ingrediente: Frişca proaspătă 1 Kg, zahăr tos 100 g, zahăr vianilat 1 plic. Mod de preparare: Frişca proaspătă se lasă la frigider să se răcească...

Filmele de debut ale lui Cate Blanchett

Filmele de debut ale lui Cate Blanchett

Cate Blanchett a completat cu succes lista distribuţiei in mai multe filme. Dincolo de scena de teatru, unde începuse deja să fie recunoscută, primele replici cu privire...

Fructele minune

Fructele minune

Fructele si legumele reprezinta baza unei alimentatii sanatoase, ele trebuind sa reprezinte trei sferturi din toate alimentele pe care le consumam. Iata cateva fructe impreuna cu calitatile...

Familia Hoherzolen

Familia Hoherzolen

Carol I Atunci cand a avut loc consultarea romanilor cu privire la viitorul celor doua Principate, Moldova si Muntenia, in cadrul asa numitelor "divane ad-hoc", s-a hotarat unirea...

Frumoase mereu, insa mai ales la ocaziile speciale

Frumoase mereu, insa mai ales la ocaziile speciale

Clipele de fericire pe care le vom petrece alături de cei dragi cu ocazia unor evenimente fericite, nu pot fi desprinse de dorinţa firească de a fi cât mai frumoase, de...

Ficat de pasare cu ciuperci

Ficat de pasare cu ciuperci

Ingrediente : Ficat de pasăre 500 g, ulei 100 g, ceapă 100 g, ciuperci 100 g, slănină afumată 50 g, vin 100 ml, sare. Mod de preparare : Ceapa se toacă şi...

Frigarui asortate din carne si organe

Frigarui asortate din carne si organe

Aceste frigarui se pot pregati din ficat, bucati de carne si intercalatii de felii de ceapa, ardei gras, rosii, toate presarate cu piper, sare, cimbru si insirate pe frigarui din lemn...

Franzela Umpluta I

Franzela Umpluta I

Franzela Umpluta: Ingrediente: Franzelă 1 buc, şuncă presată sau salam 200 g, sardele 100 g, măsline 50 g, unt 100 g, gogosari 100 g, lămaie 75 g. Mod de...

File de peste pane

File de peste pane

Ingrediente: Peşte (şalău, somn, cod, morun, nisetru) Mod de preparare: Peştele (şalău, somn, cod, morun, nisetru) curăţat, spălat şi zvantat...

Foi de placinta de baza

Foi de placinta de baza

Ingrediente 400-500 g faina, 1/2 pahar apa, 1 lingura de ulei, 1/2 lingurita de sare, 1 lingurita de otet. Mod de preparare Pentru o buna reusita a foilor, faina trebuie sa...

Fasole batuta II

Fasole batuta II

Aceeaşi cantitate de fasole impreună cu aceleaşi componente se pregătesc la fel ca in reţeta "Fasole boabe uscata fiarta", cu deosebirea că după ce este bine fiartă...


Page: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >