FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 961
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Fazan cu varza

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Fazan cu varza

 Q:   Intreaba despre Fazan cu varza       
Fazan cu varzaIngrediente:

Fazan 1 buc, ulei 150 g, varză murată 1,5 kg, costiţă afumată 150 g, zarzavat de supă 150 g, piper, sare.

Mod de preparare:

Fazanul, înainte de a fi gătit, trebuie să se fezandeze timp de 5- 8 zile într-un loc rece, apoi i se smulg penele, se trece printr-o flacără, se scot intestinele şi măruntaiele, se spală, se şterge şi se freacă cu sare. Se răsucesc aripile după gat şi se introduc picioarele în tăietura prin care s-au scos intestinele. Se aşează fazanul într-o tavă cu ulei, se pune alături zarzavatul de supă dat pe razătoare şi se dă tava la cuptor, stropindu-se din cand în cand fazanul cu sosul format în tavă. Cand este gata, se scoate din cuptor şi se taie in porţii, iar sosul se pasează. Varza se spală, se scurge, se taie fideluţă şi se căleşte în restul de ulei. Se adaugă piper boabe şi se ţine pe foc, pană ce varza este moale. Costiţa afumată se fierbe 30 min. în apă. La servit, la fiecare porţie, se pune o bucată de carne şi o cantitate corespunzătoare de varză, peste carne se pune o felie de costiţă şi sos.


Tag-uri: vanat, varza, costita, piper



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :