FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 15

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 > 
Foi de rulada albe pentru tort

Foi de rulada albe pentru tort

Ingrediente 5-6 oua, 100 g zahar, 100 g faina, 1 varf de cutit sare, 1 lingurita coaja de lamaie rasa, 1 lingura zeama de lamaie. Mod de preparare Albusurile se bat cu zaharul...

Fototerapia

Fototerapia

Terapia cu lumină foloseşte acţiunea asupra organismului a energiei radiante luminoase, furnizată de aparate alimentate cu energie electrică. Spectrele electromagnetice...

Fasole boabe cu sos tomat

Fasole boabe cu sos tomat

INGREDIENTE: 500 g fasole boabe, 1 cană ulei, 3 cepe mijlocii, 3 morcovi, 1 cutie roşii decojite, sare, piper măcinat, ţelină şi pătrunjel tocat, după gust. MOD...

File de peste pane

File de peste pane

Ingrediente: Peşte (şalău, somn, cod, morun, nisetru) Mod de preparare: Peştele (şalău, somn, cod, morun, nisetru) curăţat, spălat şi zvantat...

Fasole boabe uscata fiarta

Fasole boabe uscata fiarta

Ingrediente Pentru 6 porţii: 500-600 g fasole albă uscată, 1 morcov, 1 rădăcină de pătrunjel, 2 cepe, 1 foaie de dafin, cateva boabe de piper, 1 fir cimbru,...

Frigarui din carne de porc

Frigarui din carne de porc

Carnea macra sau din piept de porc se taie in patratele egale care se sareaza, se presara cu piper si cimbru, se ung putin cu ulei, se infig pe frigarui de lemn si se frig pe gratarul...

Fiptura inabusita de pasare

Fiptura inabusita de pasare

Ingrediente : Carne de pasăre 1 kg, unt 75 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, vin 100 ml, sare. Mod de preparare : Pasărea se curăţă, se tranşează...

Femeile trebuie sa faca eforturi sa isi cunoasca partenerul

Femeile trebuie sa faca eforturi sa isi cunoasca partenerul

Din punct de vedere fiziologic bărbatul evoluează mai lent şi aceasta se observă perfect la adolescenţi. Tinerele fete se dezvoltă mult mai repede decat băieţii...

Friptura de curcan in aspic

Friptura de curcan in aspic

Ingrediente 1 curcan sau o bucată, untură pentru uns, sare. Mod de preparare Pentru acest fel de friptură trebuie ca curcanul să fie gras. Se frige la cuptor...

Ficat de gasca pane

Ficat de gasca pane

Ingrediente 500 g ficat de gască, 2 ouă, 100 g pesmet, 50 g făină, 30 g unt, sare, ulei pentru prăjit. Mod de preparare Ficatul de gască se taie în felii...

Friptura de porc cu salata de cartofi

Friptura de porc cu salata de cartofi

Carnea se fasoneaza dupa dorinta, se impaneaza cu usturoi, se leaga circular cu o sfoara, se sareaza, se pune intr-o tava cu untura sau ulei si se introduce in cuptorul bine incins....

Formatiunile politice din zona Dunarii din secolele XI-XII

Formatiunile politice din zona Dunarii din secolele XI-XII

Dobrogea -primele cristalizări ne sunt cunoscute din "Alexiada" Anei Camnena ce se referă la trei şefi locali care stăpâneau ţinutul dintre Dunăre şi Marea Neagră...

Faceti din trusa de farduri cea mai buna prietena

Faceti din trusa de farduri cea mai buna prietena

În fiecare dimineaţă în faţa oglinzii, mii de femei încearcă să retuşeze, să mascheze anumite imperfecţiuni sau să scoată în relief ceea ce...

Fondul de ten

Fondul de ten

Astăzi, majoritatea femeilor doresc să atingă perfecţiunea. Este un deziderat nu numai al femeilor, dar şi al bărbaţilor care au început din ce în ce mai...

Friptura de pasare

Friptura de pasare

Păsările (fie găină, curcan, pui, raţă sau gască) au aceeaşi metodă de frigere. După ce a fost curăţată şi spălată, pasărea se sărează...

Friptura de rasoluri de porc

Friptura de rasoluri de porc

Ingrediente 3 rasoluri de porc, 50 g untura, usturoi, cimbru, sare. Mod de preparare Rasolurile se taie pe mijloc in doua, dar nu de tot, ci atat cat sa poata fi usor...

File de morun sau nisetru in aspic

File de morun sau nisetru in aspic

Ingrediente 600-800 g (o bucată) de morun sau nisetru, 1 kg de salată a la rus sau de legume cu maioneză, 300 g aspic. Mod de preparare Se fierbe bucata de morun...

Fasole batuta II

Fasole batuta II

Aceeaşi cantitate de fasole impreună cu aceleaşi componente se pregătesc la fel ca in reţeta "Fasole boabe uscata fiarta", cu deosebirea că după ce este bine fiartă...

Fobiile

Fobiile

Fobiile sunt reprezentate de temeri nejustificate faţă de obiecte, animale, evenimente, situaţii, care prin ele însele nu constituie un pericol real sau au o probabilitate...

Factori negativi care duc la consum inutil din timpul de munca

Factori negativi care duc la consum inutil din timpul de munca

Conducătorii eficienţi îşi concentrează eforturile a câtorva activităţi principale, importante, care au şanse de reusită, iar cele mărunte să fie...

Frumoase mereu, insa mai ales la ocaziile speciale

Frumoase mereu, insa mai ales la ocaziile speciale

Clipele de fericire pe care le vom petrece alături de cei dragi cu ocazia unor evenimente fericite, nu pot fi desprinse de dorinţa firească de a fi cât mai frumoase, de...

Frigarui de morun sau nisetru

Frigarui de morun sau nisetru

Ingrediente Morun sau nisteru, sare, ulei, sos â la grec, lămaie. Mod de preparare Se taie peştele în felii mai groase, care la rîndul lor se împart în...

Fursecuri cu miere

Fursecuri cu miere

Ingrediente: Miere 250 g, zahăr pudră 100 g, ulei 75 g, ouă 4 buc, lămaie 100 g, nuci 200 g, făină 400 g, scorţişoară măcinată 5 g, praf de copt...

Friptura de porc in cantitati mai mari, pentru mese festive

Friptura de porc in cantitati mai mari, pentru mese festive

Ingrediente 2-3-5 kg de carne, 100 g grasime, cateva cepe, 1 telina, 1 morcov, 1 capatana de usturoi, cateva boabe de piper, 1 foaie de dafin, 1 lingurita de boia, de chimen sau...


Page: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >