FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 429
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Activitatile Frumoasei Audra Lynn

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Activitatile Frumoasei Audra Lynn

 Q:   Intreaba despre Activitatile Frumoasei Audra Lynn       
Un foarte mare atu pentru Audra Lynn a fost faptul ca a devenit „Playmate” in anul 2003 si mai ales ca a pozat in revista Vogue deoarece ea a fost remarcata de o multime de oameni importanti atat din lumea modei cat si din cea a televiziunii. Astfel, Audra Lynn a fost contactata de mai multi regizori si redactori de reviste pentru a semna contracte si a lucra impreuna cu acestia.

Dornica de o cariera in televiziune, Audra Lynn a mai aparut si in emisiuni televizate precum „Viva La Bam”, „E! Reality Television”, „Mad TV”, J”immy Kimmel Live”, „Carson Daly”, „Late Night with David Letterman” si „The Tonight Show with Jay Leno”, insa a avut ocazia de a juca si in filme precum „The Gir ls Next Door” sau „Epic Movie”, ultimul fiind un film erotic in care blonda a avut o aparitie destul de scurta insa foarte fierbinte deoarece si-a dezgolit trupul in fata miilor de telespectatori.

Fiind o persoana emotiva si in acelasi timp cu un suflet foarte mare, Audra Lynn nu a stat degeaba si s-a implicat in nenumarate opere de caritate pentru a ajuta copii fara casa si abandonati de parinti insa si pe cei ai caror parinti i-au maltratat si abuzat fizic. Inima sa mare nu a putut ramane neclintita in fata unor astfel de nedreptati si a dorit sa intinda o mana de ajutor atunci cand a putut.

In acelasi timp, Audra Lynn nu s-a oprit doar aici, ci a sarit si in ajutorul animalelor fara stapan sau chinuite de catre cei ce le detin si astfel a participat la crearea de adaposturi pentru animalele abandonate sau abuzate.

Desi a devenit o vedeta si nimic nu ii mai trebuie, Audra Lynn a dorit sa arate intregii lumi ca pe ea faima nu a schimbat-o si ca este in continuare aceeasi fata simpla de la tara dornica sa ajute si sa faca bine atunci cand cineva are nevoie de ea.


Tag-uri: playmate, model, televiziune, actritaCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 13 October '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :