FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,468
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre O Lectie De MLM

Tag-uri Populare


bani   afaceri   internet   conceptii   financiar   economii   fonduri   publicitate   vanzator   cumparator   client   produs   uniunea europeana   apa   fericire   zodie   horoscop   lucasfilm   surse   venituri   fax   tehnologie   site   autor   mlm   mesaje   card de credit   american express   bogatie   imbogatire   finante  

All Tags

Famous Forum

 

O Lectie De MLM

 Q:   Intreaba despre O Lectie De MLM       
O Lectie De MLM Stephen Covey, autorul cartii “Eficienta in 7 trepte”, descrie o poveste adevarata, din care vei avea de invatat ceva extrem de important pentru viitoarea cariera in MLM.

Intr-o zi de duminica el mergea cu metroul din New York. Ceilalti calatori erau absolut linistiti cand, intr-o statie, usile se deschid si intra doi copii foarte neastamparati, insotiti de tatal lor. Cei doi pusti se agitau si se loveau mereu de peretii vagonului, insa tatal lor nu-i baga in nici o seama ci, dimpotriva, se aseza linistit pe o banca. Copiii devin din ce in ce mai neastamparati, se izbesc de oameni, le imprastie lucrurile.

Evident, ce ar fi putut sa spuna ceilalti calatori despre purtarea celor doi copii? Dar, mai ales, ce ar fi putut sa spuna despre purtarea tatalui lor?

Pana la urma, Steph en Covey nu mai suporta si ii atrage atentia tatalui ca ar trebui sa incerce totusi sa-i linisteasca pe copiii care deranjeaza toti calatorii. Tatal, putin uimit, ii spune incet : « Ah, aveti dreptate. Cred ca ar trebui sa fac ceva cu cei doi baieti. Acum ne intoarcem de la spital, unde mama lor a murit in urma cu o ora. Eu nu mai stiu ce sa fac, iar copiii nu stiu nici ei cum sa se poarte in acest caz… ». Cuvintele au cazut ca un trasnet ! Care este morala acestei povestiri ? Ceilalti oameni din metrou judecau ghidati de aparente, prin intermediul eului lor fals, comportamentul celor doi copii si a tatalui lor, insa, din momentul in care au aflat teribila veste, si-au schimbat complet optica si au vazut situatia cu totul diferit.

Asa se intampla de foarte multe ori si in viata noastra. Atunci cand cineva iti spune ceva, tu il poti asculta, insa ascultarea ta sa nu fie autentica. Eul tau fals este cel care aproba sau dezaproba, da dreptate sau nu. Din aceasta cauza, intre tine si persoana cu care vrei sa comunici nu poate exista o legatura REALA. Neexistand comunicare deplina, automat nu poate exista nici prietenie sau parteneriat.

MLM-ul inseamna in special sa poti crea si mentine niste relatii autentice, puternice, cu oamenii care vor lucra cu tine. Relatiile nu pot fi reale si durabile decat daca renunti la eul tau fals si alegi sa folosesti eul tau cel adevarat. Comunicarea cu eul adevarat face si ea parte din jocul interior.

Eul fals reprezinta o bariera intre tine si cei cu care vrei sa comunici.

Fara sa ai o comunicare autentica macar cu cei cinci OAMENI DE AUR cu care vei lucra direct, este aproape imposibil sa-ti cladesti o afacere MLM plina de succes.

Din cauza asta spuneam ca relatia ta cu cei cinci OAMENI DE AUR trebuie sa fie ABSOLUT SINCERA.

Este absolut vital pentru succesul afacerii tale MLM sa mentii o comunicare sincera cu oamenii cu care colaborezi direct!

Tu trebuie doar sa creezi si sa mentii relatii sincere, autentice. Aceasta este sarcina ta numarul unu in MLM.


Tag-uri: afaceri, mlm, autorCategorie: Afaceri  - ( Afaceri - Archiva)

Data Adaugarii: 23 October '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :