FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 859
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Madalina Manole Ducea O Viata Fericita

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Madalina Manole Ducea O Viata Fericita

 Q:   Intreaba despre Madalina Manole Ducea O Viata Fericita       
Fata cu parul de foc a devenit mamica in urma cu aproape doi ani de zile, s-a casatorit cu omul iubit si a reusit sa aiba caminul pe care si-l dorea. Impreuna cu sotul sau, Petru, Madalina Manole si-a construit o casa departe de agitatia orasului.

Are o curte frumoasa, unde Petru Jr. Se va juca si va alerga fericit. A reusit sa obtina de la viata lucrurile pe care si le-a dorit ani de-a randul. Din momentul in care a devenit mama viata i s-a schimbat cu totul. Singura ei parere de rau era ca are senzatia ca timpul se consuma prea repede si de aceea isi dorea sa traiasca la intensitate maxima fiecare ora petrecuta cu familia ei.

Sarcina a fost cea mai frumoasa perioada din viata ei pana la momentul nasterii si ar fi vrut sa mai retraiasca filmul acelor noua luni, deoarece nu a avut o sarcina dificila cu pofte sau alte stari specifice. Si-a dorit mereu sa isi faca copilul sa simta ca este binecuvantat si ocrotit de divinitate inca din burtica mamei. Cele mai dragi amintiri ale ei din copilarie raman diminetile de 25 decembrie, cand, impreuna cu fratele ei mai mic, se trezeau si gaseau bradul gata impodobit.

Impreuna cu sotull ei au ales aceeasi zi pentru cununia religioasa si crestinarea fiului lor. Au vrut sa se bucure impreuna cu familiile lor si cu cativa prieteni de trei zile de poveste asa ca au ales ca loc pentru aceste evenimente speciale din viata lor un schit a; unei manastiri cunoscute de langa Suceava. Au ales acest loc si din cauza ca nu si-au dorit musafiri nepoftiti la aceste evenimente intime. In Ianuarie a inceput promovarea unui nou album, iar in februarie a avut loc lansarea.


Tag-uri: viata, cantareata, familieCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 14 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :