FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 736
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre John Cena Si Lumea Wrestling-ului

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

John Cena Si Lumea Wrestling-ului

 Q:   Intreaba despre John Cena Si Lumea Wrestling-ului       
Wrestling-ul este un sport ce in ultimii 20 de ani a cunoscut o evolutie impresionanta, mai ales in Statele Unite unde au aparut numeroase competitii si turnee de wrestling. Daca initial foarte putini veneau la un meci de wrestling, pana in 2010 s-a ajuns la o asistenta record. Au fost meciuri sau turnee la care au asistat peste 100.000 de spectatori. Wrestling-ul este atat un sport individual cat si unul de echipa. Luptatorii se intrec pentru diverse titluri si bineinteles, considerabile sume de bani. Intrebarea este: este wrestling-ul un sport adevarat sau un simplu teatru? Exista lupte adevarate sau doar spectacol? Daca totul ar fi aranjat, de ce se mai fac pariuri pe meciurile de wrestling?

Probabil ca adevaratul se afla undeva la mijloc. Este adevarat ca cea mai mare parte a meciu rilor de wrestling este aranjata. Castigatorul se cunoaste de la inceput, ba chiar cu cateva zile inainte. Cu toate acestea, cei doi combatanti incearca sa ofere publicului un spectacol total, astfel incat deznodamantul jocului sa fie unul incert pana in ultima secunda. Faptul ca meciurile de wrestling sunt aranjate nu inseamna ca sportul in sine va atrage mai putini fani, din contra. Popularitatea wrestling-ului a crescut intr-un mod accelerat in ultimii ani.

Dar cum sunt aranjate aceste meciuri si cat de reala este lupta in interiorul ringului de wrestling? Totul tine de talentul luptatorilor si de capacitatea lor de a „simula” lovituri si miscari impresionante. John Cena Cena este de departe unul dintre cei mai talentati wrestleri ai momentului. Spectacolul oferit de John Cena este unul total iar acest lucru se vede. Fiecare reprezentatie oferita de el este vazuta de zeci si zeci de mii de fani infocati.

Sistemul de lupta este unul destul de simplu. Cei doi luptatori isi stabilesc inainte de inceperea meciului cateva „lovituri” spectaculoase pe care le vor face. Desigur, exista semne si modalitati de comunicare si in interiorul ringului. Astfel sunt evitate accidentarile grave iar cei doi jucatori pot oferi spectacolul dorit de public.

Albitrul are un rol esential in acest spectacol. El poate „anunta” momentul in care anumite miscari spectaculoase vor avea loc si va numara de fiecare data cand un jucator este „cazut”. Desigur, numaratoarea se va opri de fiecare data la 2 (3 inseamna eliminare) pentru a spori tensiunea jocului.


Tag-uri: wrestling, turneeCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 06 December '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :