FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 931
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Despre Anna Lesko

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Despre Anna Lesko

 Q:   Intreaba despre Despre Anna Lesko       
Anna Lesko (nume real Anna Stepvania Lyzhcko) s-a nascut la data de 10 ianuarie 1979 in Chisinau, Uniunea Sovietica. Este o pictorita si o cantareata apreciata in Romania.

A urmat scoala rusa la Chisinau. La varsta de 17 ani a sosit in Romania, hotarand ulterior sa se stabileasca aici. Desi la inceput nu stia deloc limba romana, a reusit s-a invete, reusind ca apoi sa devina absolventa Facultatii de Drept din Bucuresti. A renuntat la o cariera in avocatura in favoarea unei pasiuni mai vechi, si anume pictura. A luat lectii de pictura cu Sabin Balasa si Mircea Novac. Cea mai puternica incurajare de a continua pe acest drum a venit de la maestrul Balasa care i-a spus, in urma vizionarii unor lucrari semnate de ea: „ Rusoaico, pentru mine esti o revelatie!”. Primul tablou l-a vandut cu 3000 de dolari. Are tablouri expuse intr-o galerie de la Muzeul National.

Ulterior si-a exteriorizat si pesiunea pentru muzica, luand lectii de canto cu Crina Mardare. Primul sau album s-a lansat in decembrie 2002, intitulandu-se „Flacari”, avand ca prim single extras „Ard in flacari”. In 2003 si-a lansat albumul „Inseparabili” si in 2004 „Pentru Tine”. „Ispita” se numeste ultimul album pe care l-a scos pe piata in 2006, acesta fiind si cel mai apreciat. Relatia sa controversata cu omul de afaceri Irinel Columbeanu s-a aflat o perioada lunga de timp pe prima pagina a tabloidelor.


Tag-uri: chisinau, cantareata, muzica, canto, tabloidCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 01 October '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :