FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 477
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Dan Bordeianu In Lost

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Dan Bordeianu In Lost

 Q:   Intreaba despre Dan Bordeianu In Lost       
Dan Bordeianu este unul din actorii ce au renuntat la a mai juca in telenovelele romanesti din cauza volumului mare de munca si a nesatisfactiilor pe plan financiar.
Devenit un actor liber de contract el a inceput sa lucreze in cardul televiziunilor prezentand diverse emisiunii. In cele din urma, Dan Bordeianu a mers la un interviu pentru un rol in ultimul sezon al controversatului serial „Lost”.

Dupa ce a trecut prin mai multe probe, unele mai dificile decat altele, Dan Bordeianu s-a bucurat de onoarea de a fi ales pentru a juca in serialul „Lost”. O bucurie imensa a simtit actorul roman la aflarea vestii ca se afla printre fericitii actori ce au fost selectati pentru a aparea in film.

Dan Bordeianu a calatorit la Los Angeles iar de acolo pana pe insula Oahu pentru a incepe filmarile. Personajul interpretat de Dan va fi un monstru care le va face zile negre naufragiatilor din Lost. Pentru a intra in pielea personajului, Dan Bordeianu va trebui sa produca mai multe shimbari fizicului sau. Trebuie sa isi puna implant de silicon in sprancene si in degete, multe fire de par de cal pe spate si deasemenea sa isi intinda parul deoarece singurul personaj din film cu parul ondulat este Saiyd.

Dan a acceptat toate conditiile pentru a putea intra in pielea personajului si in curand vor incepe filmarile pentru ultimul episod al serialului. Faptul ca va trebui sa renunte la multe nu il intristeaza pe Dan Bordeianu deoarece si multe vedete celebre internationale au facut mari sacrificii datorita rolurilor pe care le-au interpretat.

Actorul roman, acum de talie internationala, viseaza sa castige un Oscar, insa nu va fi trist daca acest lucru nu se va intampla. El este fericit ca are marea ocazie sa joace intr-un film de asemenea rang.


Tag-uri: serial, televiziune, telenovela, los angelesCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 22 November '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :