FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 322
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cosmina Pasarin In Anii De Liceu

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Cosmina Pasarin In Anii De Liceu

 Q:   Intreaba despre Cosmina Pasarin In Anii De Liceu       
Cosmina Pasarin face parte din prototippul personajelor invidiate de fete si dorite de toti baietii. Este o persoana plina de energie, cu un corp suplu si musculos. Pentru frumoasa bruneta anii de liceu au fost foarte frumosi si s-au dus foarte repede.

Este o perioada de care isi aminteste cu bucurie, dar nu este genul de om care ar spune ca ar vrea sa ii retraiasca, deoarece i-au ajuns o data. Nu a fost o eleva foarte nebunatica, deoarece niciodata nu i-au placut lucrurile la extrem, dar ca oricare a avut momentele ei de razvratire chiulind de la ore impreuna cu gasca, insa nu a facut nimic iesit din comun despre care sa poata sa isi aminteasca, a incercat intotdeauna sa pastreze limita. In adolescenta isi do rea sa devina translator, deoarece a facut filologie si i-au placut foarte mult limbile straine, insa s-au intamplat o multime de lucruri care i-au deturnat planurile din adolescenta.

A incercat sa se adapteze pe parcurs, pe masura ce s-au ivit diverse oportunitati. Considera ca nu conteaza asa de mult sa fii tanara si frumoasa. Se vede o persoana tanara si capabila sa faca multe lucruri. Pentru ea e important ca in momentul in care ajunge pe platou si intra in contact cu oamenii, sa ii faca sa inteleaga ca nu e doar tanara si frumoasa. A ajuns sa faca multe lucruri la care nici nu visa in urma cu cativa ani si este mandra de acest lucru, vrand sa arate ca este capabila de multe.


Tag-uri: prototip, vedeta, adolescenta, liceuCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 09 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :