FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 460
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Battlestations Pacific

Tag-uri Populare


pc   joc   xbox   ea   nfs   sequel   prince of persia   ubisoft   mmorpg   montreal   ares   apollo   atena   action   thq   saint row   tomb raider   metropola   liberty city   e3   2009   pacific   pearl harbor   fun   birds   rosie   kamikaze   domino   egipt   transilvania   dracula   gta   rockstar   lara croft  

All Tags

Famous Forum

 

Battlestations Pacific

 Q:   Intreaba despre Battlestations Pacific       
Battlestations Pacific Auzisem inca din vara lui 2008 de "Battlestations Pacific" , a carui aparitie era facuta in primul trimestru al anului 2009. Am pus si eu mana pe joc cam tarziu ce-i drept, insa asteptarea pare sa fi meritat.

Daca ar fi stiut fratele Yamamoto ce se alege cu imperiul nipon in urma deciziilor lui, nu ar mai fi pornit in veci ofensiva contra americanilor stationati la Pearl Harbor. Mai ales in atmosfera ludica, istoria este o adevarata vaca de muls pentru toti producatorii ce vor sa se inhame la proiecte de genul.

Dupa "Battlestations Midway" , bunii nostrii vecini panonici de la studiourile Eidos apar pe piata cu sequel-ul "Pacific" . Jocul a continua lupta de unde a lasat-o prequel-ul, mai exact dupa lupta pentru insula Midway. Daca prequl-ul te lasa sa te joci doar cu americanii, a ici nu se mai aplica aceasta reteta, caci poti juca de partea imperiului nipon intr-un scenariu interesant de istorie alternativa.

Noutatile jocului nu se rezuma doar la campania japoneza, ci mai avem de mentionat si un nou mod de gameplay, anume Island Capture. In principiu, este vorba de capturarea insulelor pe care jucatorul isi pune ochii. Pentru aceasta viclenie avem nevoie de tot arsenalul disponibil pe care sa-l aruncam in lupta.

Arsenalul unui jucator include avioane, trupe de desant maritim, cuirasante, distrugatoare, etc. Strategia de atac va fi la alegerea fiecaruia, nu exista scripturi in acest sens. Dupa ce insula a fost capturata cu succes, in punctele cheie ale acesteia se pot instala statii radar ce se vor dovedi foarte utile pentru deconspirarea pozitiei adversarului. In afara de aceste statii radar, se pot captura numeroase aerodromuri, porturi si alte numeroase pozitii strategice care a faciliteze victoria.

Nici partea tehnica nu a fost neglijata, producatorii au depus efort in modelarea realista a lumii de joc, precum si in redarea cat mai fidela a impactului corpurilor proiectilelor... magie, "ce puii mei" !

"Battlestations Pacific" e pana la urma un joc frumos, cu imbunatatiri vizibile fata de ultima versiune a jocului ("Battlestations Midway") , atat la efectele vizuale, cat si la gameplay... merita jucat!

Spor in lupta si "Hai liberare!" .


Tag-uri: 2009, pacific, pearl harbor, sequel


- Grand Theft Auto IV (17 visits)

- Jocurile de masa si puzzle (10 visits)

- Atlantica Online (9 visits)

- Domino pressure (9 visits)

- Aparitia jucariilor (7 visits)

- Damn Birds! (6 visits)

- Dracula Origin (6 visits)

- Hide the fart (6 visits)

- Need for Speed: Undercover (6 visits)

- Aparitia jocurilor video (5 visits)

- Tomb Raider- Underworld (5 visits)

- Need for Speed Pro street (4 visits)

- Prince of Persia (4 visits)

- Battlestations Pacific (4 visits)

- Rise of the Argonauts (4 visits)


Categorie: Jocuri  - ( Jocuri - Archiva)

Data Adaugarii: 16 July '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :