FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 148
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Mircea Solcanu Si-a Petrecut Ziua De Nastere Pe Transfagarasan

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Mircea Solcanu Si-a Petrecut Ziua De Nastere Pe Transfagarasan

 Q:   Intreaba despre Mircea Solcanu Si-a Petrecut Ziua De Nastere Pe Transfagarasan       
Mircea Solcanu si-a petrecut cea de-a 34 a aniversare la inaltime. El a avut parte de o aniversare a zilei de nastere cu peripetii. In zorii zilei s-a decis sa plece la Sibiu alaturi de cel mai bun prieten al lui, Rich. De foarte mult timp isi dorea sa conduca pe Transfagarasan, si s-a gandit ca aceasta zi este o buna ocazie sa isi indeplineasca dorinta, asa ca si-a luat inima in dinti si a pornit la drum.

A vurt sa isi faca ziua la inaltime, asa ca s-a trezit, s-a urcat in masina si a plecat. A fost ceva de moment, nepremeditat. Initial s-a gandit sa bea o cafea la Sibiu, dar nu a reusit sa ajunga pana acolo din cauza zapezii. Pe la jumatatea drumului, s-a trezit la o distanta de 300 de metri de cabana Capra, inconjurat de zapada, fara nici o persoana in jur, asa ca a incercat sa se intoarca, insa nu i-a iesit, asa ca a mers cu spatele o buna bucata de drum gandindu-se ca daca face zgomot o sa cada si restul de zapada de pe margine si poate ramane blocat de tot acolo, singur.

S-a simtit usurat in momentul in care a putut sa intoarce, deoarece deja isi imaginase ca va ramane blocat in plina primavara, pe Tansfagarasan. Desi nu prea i-a iesit plimbarea, nefiind cea care si-o dorise el, s-a revansat apoi fata de el cu ocazia zilei de nastere oferindu-si o sesiune de rasfat in piscina de la Susai, unde a stat un week-end. A stat la soare, a citit, a inotat, si-a incarcat bateriile in creierii muntilor.


Tag-uri: aniversare, tansfagarasanCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 16 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :