FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 6

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > 
Ghiveci de legume- de vara

Ghiveci de legume- de vara

Ingrediente: Ceapă 400 g, ardei graşi 200 g, vinete 400 g, cartofi 600 g, dovlecei 300 g, morcovi 150 g, pătrunjel 100 g, ţelină 150 g, fasole verde 200 g, varză...

Ghiveci calugaresc, o alta reteta

Ghiveci calugaresc, o alta reteta

Ingrediente Se aleg urmatoarele legume tinere si proaspete : fasole tucara, verde, mazare, dovlecei, bame, conopida, patlagele vinete, varza, ardei grasi, morcovi, telina, patrunjel...

Gastrita

Gastrita

Gastritele acute Sunt boli inflamatorii ale mucoasei gastrice, survenite accidental şi de scurtă durată, ce dau suferinţe pe tubul digestiv şi au răsunet asupra...

G.Bacovia - Universul liricii

G.Bacovia - Universul liricii

Bacovia devine un poet cu un contur distinct de la primul sau volum de poezii Plumb, prin care se impune ca un poet autentic si original, cu o tonalitate cu totul noua in poezia noastra...

Gaina umpluta I

Gaina umpluta I

Ingrediente 1 găină nu prea bătrană, de circa 1,5 kg, 300 g carne de porc, 100 g franzelă, 100 g untură, 100 g ceapă, 1 legătură de pătrunjel verde...

Gaina rasol cu sos suprem

Gaina rasol cu sos suprem

Ingrediente 1 găină (circa 1 kg), 150 g unt, 2 ouă, 100 g smantană, 200 g orez, 1/2 lămaie, 100 g făină, 1 ceapă, puţin zarzavat, numai pentru...

Gemenii si caracteristicile zodiei

Gemenii si caracteristicile zodiei

Gemenii sunt cele doua astre luminoase Castor si Palux. Semnul reprezinta fortele progresiste si executive ale umanitatii in toate departamentele mecanice, constelatia Gemeni. este...

Ghiveci oltenesc din legume proaspete si carne de pasare

Ghiveci oltenesc din legume proaspete si carne de pasare

Ingrediente : Carne de pasăre 1 kg, ulei 250 g, cartofi 300 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, mazăre verde 200 g, fasole verde 200 g, vinete 400 g, dovlecei 200 g, varză...

Grecia Antica-partea 2

Grecia Antica-partea 2

Determinaţi de valurile de populaţii care pătrunseseră în mileniul al 2-lea în sud-estul Europei, grupuri de eleni migrează spre insulele din Marea Egee şi spre...

Grog

Grog

Se potriveste 1 l de ceai fiert de zahar, se adauga putina zeama de lamaie si se toarna in pahare. Se adauga la fiecare pahar cate o lingurita de rom.

Gogosele cu mere

Gogosele cu mere

Ingrediente: Mere 2 kg, ouă 6 buc, zahăr 175 g, făină 400 g, zahăr pudră 150 g, zahăr vanilat 1 plic, ulei 125 g, sare. Mod de preparare: Merele se curăţă...

Gasca sau rata cu ciuperci

Gasca sau rata cu ciuperci

Ingrediente 1 kg carne de gască sau de raţă, 2-3 cepe, 500 g ciuperci, 100 ml ulei, 30 g bulion, 100 ml vin, 1 legătură de pătrunjel verde, sare, piper. Mod...

Greutatile Copilariei Lui Banel Nicolita

Greutatile Copilariei Lui Banel Nicolita

Banel Nicolita s-a nascut pe data de 7 ianuarie 1985 in orasul Faurei, judetul Braila. El a venit pe lume intr-o familie numeroasa de rromi si a crescut alaturi de mama sa si cei sase...

Gogosari taiati in sferturi

Gogosari taiati in sferturi

Dupa ce s-au ales gogosarii intregi pentru conservat si au ramas unii loviti sau patati, nu se arunca ci se pun la murat, taiati in sferturi. Se scot cotoarele si semintele, se inlatura...

Ghiveci de legume proaspete, conservat

Ghiveci de legume proaspete, conservat

La prepararea ghiveciului se folosesc urmatoarele legume : morcovi, ardei grasi, mazare, fasole verde, bame, conopida, telina, rosii, vinete, dovlecei, ceapa si verdeata. Legumele...

George Pomutz

George Pomutz

general şi diplomat româno-american Originar din oraşul Gyula, Ungaria, s-a născut într-o familie de români la 31 mai 1818. Studiază la Academiile Militare din...

Ghiveci de cartofi

Ghiveci de cartofi

Ingrediente 500 g cartofi, 200 g morcovi, 300 g ceapă, 1 ţelină, 2-3 ardei graşi, 150 ml ulei, 2 legături de verdeaţă, 50 g bulion, 1 g boia, 1 g piper, sare. Mod...

Gasca salbatica cu masline

Gasca salbatica cu masline

Ingrediente 1/2 gasca, 250 g masline, 1 lamaie, 100 ml ulei, 200 ml vin, 200 g ceapa, 30 g bulion, cateva boabe de piper, 1 foaie de dafin, 1 ramura de cimbru, 112 lingura de faina. Mod...

Gogosele de cartofi cu cascaval

Gogosele de cartofi cu cascaval

Ingrediente: 800 g cartofi, 150 g făină, 3 ouă, 100 g caşcaval, 200 ml ulei pentru prăjit, sare, piper. Mod de preparare: Cartofii curăţaţi de coajă...

George Bacovia - Universul poeziei

George Bacovia - Universul poeziei

Acest univers al poeziei este inclus in volumele "Plumb" 1916, "Scanteie galbene" 1926, "Comedii in fond" 1936, Stante burgheze" 1946 si "Poezii" 1956. Urmarind opera lui Bacovia vom...

Gaina umpluta cu pesmet si miez de nuca

Gaina umpluta cu pesmet si miez de nuca

Se prepară ca puiul umplut

Gogosi din aluat oparit

Gogosi din aluat oparit

Ingrediente : Făină 300 g, unt 150 g, lapte 250 ml, zahăr 50 g, ouă 8 buc, untură 250 g, zahăr pudră 100 g, sirop de zmeură 350 g. Mod de preparare :...

Gratar - reteta generala

Gratar - reteta generala

Specialitatile de carne fripte la gratar sunt mai fragede decat cele fripte la cuptor, dar cele fripte la gratar trebuie servite imediat ce sunt luate de pe gratar, punandu-se pe o...

Glazura de albus colorata

Glazura de albus colorata

Se prepara la fel ca si glazura precedenta, folosind pentru culoare sucuri de fructe (zmeura, visine, coacaze rosii, afine), zeama de sfecla rosie, spanac, morcov, cacao sau zahar...


Page: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >