FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 418
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Gemenii si caracteristicile zodiei

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Gemenii si caracteristicile zodiei

 Q:   Intreaba despre Gemenii si caracteristicile zodiei       
Gemenii sunt cele doua astre luminoase Castor si Palux.
Semnul reprezinta fortele progresiste si executive ale umanitatii in toate departamentele mecanice, constelatia Gemeni. este prima emanatie a Tigrului si se afla in zodia planetei Mercur. Piatra pretioasa mistica este smaraldul.

Ziua norocoasa - miercuri. Numere norocoase - 3 si 4. Culorile norocoase - argintiul si griul. Cele mai bune locuri pentru succes sunt localitatile aflate la inaltime, cu mult deasupra marii. Actiunea stiintifica emanata de catre astru este pur intelectuala si stiintifica, insa confera supusilor iuteala si spirit activ, intuitie, spirit intraprinzator, nepasare usuratica, nestatornicie.

Mercur le da abilitate si spiritualitate ceea ce le da reusita in comert. Aceasta duce la vioiciune, desteptaciune, s pirit de cameleon. De la prima impresie sunt atragatori si magnetici, au maniere fruntase si politicoase. ii place sa respecte si sa fie respectati. Sunt capriciosi si cam nestatornici. Au o fire sensibila si activa, sunt afectivi,generosi si impulsivi.

Au un temperament destul de aprins, care ii impinge uneori la ursuzenie mai mult decit la o manifestare de manie feroce. Sunt foarte rapizi in totul. Nu sta prea mult intr-un loc, Sunt vorbareti si le place sa argumenteze in orice problema. Deseori o fac numai de dragul argumentatiei, Zodia determina originalitatea in idei, o imaginatie vie. Au o buna putere de observatie si perceptie si poate fi rabdator daca vrea.

Au o mare capacitate de a intelege lucrurile mai mult decat majoritatea oamenilor.. invata cu multa usurinta. Sunt visatori si idealisti. Sa-si foloseasca energia imaginativa pentru proiecte constructive si le va fi mai bine. Memoria e foarte buna cand se refera la activitatea profesionala sau afaceri. Multe din manifestarile lor impulsive se nasc din subcanstient, ei sunt impulsivi mai mult din punct de vederer mental decit emotional. Ei trebuie sa-si stapineaaca tendinta de impulsivitate si atunci vor fi feriti de multe rele.

Au insusirea de a se avertiza din timp asupra pericolelor. Au capacitatea de a reflecta asupra unor idei noi si originale (scriitori, inventatori). in dragoste sunt senzitivi, afectuosi, rafinati, dar tandretea si pasiunea lor depind de starea sufleteasca. Trec usor de la o stare de pasiune mare la o stare de indiferenta. In viata lor vor exista mai nulte iubiri. Sunt indragititi mai nult din punct de vedere intelectual decit fizic. Sunt tentati sa aiba mai nulte flirturi si sunt nestatornici. in dragoste imaginatia lor are un rol important. Trebuie sa existe balanta intre necesitatile sufletesti si cele trupesti pentru a putea fi fericiti si multumiti.

Au un fel al lor propriu si doresc sa se bucure de independenta proprie. Atentie la casatorie ! Ei pretind un partener intelectual, afectuos si rafinat. Zodia nu le prezice multi copii. Trebuie sa evite raceala si sa aiba grija de trup si minte. Au nevoie de aer si soare. Sunt critici in ceea ce priveste viata lor familiala. Doresc sa aiba exact am gandesc. Sunt extrem de sensibili.

Au calitati naturale pentru : scris, comert, avocatura, medicina, vor sa faca mai multe lucruri deodata. Trebuie sa stie ca progresul nu vine rapid si rabdarea este cheia succesului. Au inclinatii artistice. Ei prospera la vinzari in meseriile de contact cu publicul. Le place sa conduca cand sunt in asociatie. Au bani si cheltuiesc mult pe orice fleac. Trebuia sa-si tempereze impusurile in problemele financiare si succesul lor e legat de a face banul sa produca. Au prietenii multe si interesante. Le plac cei individuali si cu minte subtila.

Au abilitatea de a influenta pe altii. Cel mai mare handicap al vietii lor consta in tendinta de a taragana lucrurile. Sunt egoisti si le pasa foarte putin de gândurile si sentimentele altora. Li se incredinteaza libertatea de actiune dar este bine sa nu exagereze. Multi dintre gemeni isi iau aerul de independenta in scopul de a-si acoperi sentimentul de inferioritate. Este spre avantajul lor sa-si cultive rabdarea si taria de caracter, felul lor de a gandi. Sa caute sa-si castige o mai mare autoincredere.


Tag-uri: horoscop, zodie, mercurCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 14 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :