FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 8

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > 
Gatul - o unealta de seductie a femeilor

Gatul - o unealta de seductie a femeilor

Gatul este o parte a trupului nostru, care dă graţie şi frumuşete. Făcand legătura corpului cu capul, pare o prelungire a obrazului şi trebuii! sa aibă aceeaşi...

Galuste de cartofi cu cascaval

Galuste de cartofi cu cascaval

Ingrediente: Cartofi 1,2 kg, făină 250 g, ouă 3 buc, caşcaval 100 g, unt 100 g, sare. Mod de preparare: Cartofii se fierb în apă cu sare, se curăţă...

Ghiveci cu carne de vaca - de vara

Ghiveci cu carne de vaca - de vara

Ingreriente: Carne de vacă 700 g, ulei 200 g, ceapă 200 g, bulion de tomate 100 g, morcovi 300 g, ţelină 200 g, cartofi 500 g, ardei graşi 200 g. varză dulce 300...

Generalul roman Manius Curius Dentatus

Generalul roman Manius Curius Dentatus

Prin 289 î.e.n., unul dintre cei mai mari generali romani îşi lucra singur ogorul, un lot de pămant foarte mic, cum numai cetăţenii saraci mai aveau. Nu era, însă...

Geandra

Geandra

Ingrediente : Lapte 1,6 l, mălai 400 g, unt 100 g, smantană 150 g, caş de oaie 200 g, sare 30 g. Mod de preparare : Se pune laptele la fiert, se adaugă sare, apoi...

Generatii depasite… controverse

Generatii depasite… controverse

De la machiajul strident al unei generatii emo, pana la chipul bunicii ridat si obosit, regasit in poezii, in vise sau amintirile fiecaruia, de la bretonul ce acopera ochii, pana la...

Gina Wild: Personalitate

Gina Wild: Personalitate

Familia este pe primul loc pentru Gina Wild, fosta actrita porno. Cand vorbim despre relatii, dragoste, afectiune, pasiune profunda si intensa, vedem materializarea lor in relatia stransa...

Gabriela Petit, spioana Belgiei

Gabriela Petit, spioana Belgiei

3 martie 1916. La cea mai înaltă instanţă a ţării, sala de şedinţe este pătrunsă de o linişte apăsătoare - atmosfera specifica judecării proceselor...

Galuste cu branza de vaci

Galuste cu branza de vaci

Ingrediente: Branza de vaci 250 g, gris 100 g, făină 50 g, caşcaval 100 g, ouă 3 buc, unt 50 g, sare. Mod de preparare: Se amestecă branza de vaci cu ouăle...

Gogosi cu crema

Gogosi cu crema

Pentru pregatirea aluatului si a cremei de vanilie se folosesc aceleasi componente si cantitati ca in reteta "Ecler cu crema de vanilie". Compozitia de coca se toarna intr-o tava, in...

Goldie Hawn: Copilarie

Goldie Hawn: Copilarie

Goldie Hawn s-a nascut pe 21 noiembrie 1945 in Washington DC si a crescut intr-un cartier predominant evreiesc in suburbiile Maryland-ului. Parintii sai sunt Laura Hawn si Edward Rutledge...

Generalitati privind litiaza urinara

Generalitati privind litiaza urinara

Ţinand seama de frecvenţa mereu crescandă a litiazei urinare, precum şi de consecinţele sale asupra sănătăţii şi capacităţii de muncă, problema...

Gogosi mici de cascaval sau svaiter

Gogosi mici de cascaval sau svaiter

Ingrediente 200 g cascaval sau svaiter, 4 albusuri, pesmet, grasime pentru prajit. Mod de preparare Se bat albusurile spuma si se amesteca cu cascavalul ras. Se formeaza...

Galuste de franzela

Galuste de franzela

Ingrediente : Făină 400 g, franzelă 200 g, drojdie de bere 30 g, sare. Mod de preparare : Din făină, apă, drojdie şi puţină sare se face o cocă...

Galuste cu gris si franzela

Galuste cu gris si franzela

Ingrediente : Gris 500 g, făină 200 g, lapte 600 ml, ouă 2 buc, praf de copt 1 plic, franzelă 500 g, sare. Mod de preparare : Se amestecă laptele cu grisul...

Ghiveci cu carne de pui

Ghiveci cu carne de pui

Se prepară la fel ca şi puiul cu legume, folosind aceleaşi componente şi cantităţi.

Gogosele de cartofi

Gogosele de cartofi

Ingrediente : Cartofi 1 kg, făină 300 g, ouă 4 buc, drojdie 30 g, lapte 300 g, ulei 300 g, sare. Mod de preparare : Cartofii se fierb în apă cu sare, se curăţă...

Gat de gasca umplut si afumat

Gat de gasca umplut si afumat

Ingrediente: Piele de pe gaturi de gască 4 buc, ficat de gască 400 g, pipotă de gască 400 g, pulpă de porc 600 g, slănină 100 g, ceapă 50 g, untură 100...

Galuste de carne afumata pentru supa

Galuste de carne afumata pentru supa

Ingrediente : Car­ne afumată 400 g, pesmet 100 g, făină 100 g, ulei 100 g, ouă 4 buc, verdeaţă 1 leg, sare. Mod de preparare : Carnea afumată se taie...

Giulia Anghelescu Este Pe Culmile Succesului Alaturi de DJ Project

Giulia Anghelescu Este Pe Culmile Succesului Alaturi de DJ Project

DJ Project feat Giulia este numele sub care activeaza Gino Manzotti, Maxx si Giulia Anghelescu. Dupa o perioada de aproximativ o luna, timp in care solista a fost Claudia Pavel, DJ-ii...

Gazele terapeutice

Gazele terapeutice

Sunt folosite numai în cură externă, bolnavul fiind introdu în incinta unde se degajă gazul. Gatul şi capul răman în afara, respiraţia făcandu-se în...

Gusa de curcan umpluta cu carne de porc si ficat

Gusa de curcan umpluta cu carne de porc si ficat

Ingrediente 1 guşă de curcan, 300 g carne de porc sau ficat, 2-3 cepe, 50 g untură, 100 g franzelă, 100 g slănină, sare, piper. Mod de preparare Tocătura...

Gulii pane

Gulii pane

Ingrediente Pentru 6 porţii: 6 gulii, 60 g unt, 2-3 ouă, făină, pesmet, ulei pentru prăjit. Mod de preparare Guliile curăţate se taie in felii cu grosimea...

Gogosi din cascaval si faina

Gogosi din cascaval si faina

Se prepara un aluat din 5 oua, 100 g margarina sau unt, 200 g faina, 250 ml apa rece, sare. Umplutura se prepara din 150 cascaval, 100 g lapte, 50 g faina, 100 g unt. Se aseaza...


Page: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >