FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 9

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > 
Grandiosul Taj-Mahal

Grandiosul Taj-Mahal

Mausoleul reginei Mumtaz-Mahal ("Aleasa Pădurii") este o vestită construcţie funerară situată în statul Pradesh, din India, fostă capitală a Imperiului Marilor...

Gulii umplute cu orez

Gulii umplute cu orez

Se aleg 12 gulii tinere şi de aceeaşi mărime, se curăţă, se scobesc şi se umplu cu o compoziţie de orez preparată astfel: 100 g ceapă se taie mărunt...

Gogosi preferate

Gogosi preferate

Ingrediente: Făină 1 kg, ouă 6 buc, drojdie de bere 40 g, zahăr pudră 300 g, coajă de lămaie rasă 30 g, nuci 100 g, unt 150 g, sare. Mod de preparare: Din...

Gaudeamus igitur

Gaudeamus igitur

Politica… A venit vara, iar in acest an, pe langa vacanta primim circ, alaturi de pomisiunile unui viitor. Devenise insignifianta campania electorala, dar totul s-a schimbat...

Ghiveci calugaresc

Ghiveci calugaresc

Ingrediente: Morcovi 300 g, pătrunjel 150 g, ţelină 250 g, cartofi 500 g, ceapă 400 g, conopidă 300 g, mazăre verde 350 g, fasole verde 350 g, ardei graşi 200...

Gaina inabusita, servita cu sosuri diferite

Gaina inabusita, servita cu sosuri diferite

Cand găina este bătrană sau cand nu există cuptor, ea se taie in sferturi şi se pune intr-o cratiţă cu grăsime şi puţină apă, se acoperă şi...

Gogosari, o alta reteta

Gogosari, o alta reteta

Se aleg gogosarii, se spala, se inteapa ou o furculita o singura data, apoi se lasa sa se scurga de apa pe o strecuratoare. Se prepara otetul adaugand la un litru otet de 9°, doi...

Gaina cu ciuperci

Gaina cu ciuperci

Se prepară la fel ca puiul cu ciuperci.

Gogosi I

Gogosi I

Aluatul se prepara la fel ca in reteta "Cozonac simplu", cu deosebirea ca se pune in aluat mai putin zahar (deoarece cand sunt gata, gogosile se pudreaza cu zahar) si se face coca mai...

Glazura de cacao

Glazura de cacao

Ingrediente 300 g zahar tos, 100ml apa, 100 g lapte praf, 100 g cacao, 30 ml rom, 50 g unt. Mod de preparare Zaharul tos se dizolva cu apa si se pune la fiert 5—6 min...

Gris cu lapte II

Gris cu lapte II

Ingrediente 1 L lapte, 100 g gris, 200 g zahăr, sare, 100 g zahăr pentru caramelizat. Mod de preparare Se fierbe laptele cu zahărul şi cand clocoteşte se toarnă...

Gulii umplute cu carne de porc

Gulii umplute cu carne de porc

Ingreriente: Gulii tinere 2 kg, carne de porc 400 g, orez 100 g, ceapă 75 g, ulei 150 g, verdeaţă 1 leg, unt 50 g, supă de oase 200 ml, bulion de tomate 50 g, smântână...

Galuste cu cartofi la cuptor

Galuste cu cartofi la cuptor

Ingrediente : Cartofi 1,5 kg, faina 100 g, ouă 3 buc, caşcaval 150 g, unt 100 g, piper, sare. Mod de preparare : Cartofii se fierb, se curăţă, se trec prin...

Galuste de faina cu gem

Galuste de faina cu gem

Ingrediente: Făină 500 g, ouă 3 buc, ulei 75 g, unt 75 g, pesmet alb 200 g, gem 300 g, sare. Mod de preparare: Intr-un vas se pune la fiert 1 l apă, ulei...

Galuste cu conopida

Galuste cu conopida

Ingrediente: Conopidă 800 g, ceapă 100 g. unt 150 g, ouă 3 buc, gris 50 g, lapte 150 mil, franzelă 200 g, făină 100 g, sare. Mod de preparare: Conopida se...

Galuste cu ciuperci

Galuste cu ciuperci

Ingrediente: Ciuperci proaspete 1 kg, unt 125 g, ouă 3 buc, făină 200 g, franzelă 200 g, lapte 200 ml, sare. Mod de preparare: Ciupercile se fierb în apă...

Gem de caise sau de prune

Gem de caise sau de prune

Gemurile se prepara din fructe bine coapte. Fructele se curata de coaja si de samburi, se taie in bucati si se presara cu o parte din zaharul prevazut (300—400 g la 1 kg fructe...

Grau cu nuci

Grau cu nuci

Ingrediente 7 kg grau pisat, 200 g nuci, 300 g zahăr, 1 lingură de rom, 1 plic zahăr vanilat, 100 g zahăr pudră, pesmet de biscuiţi sau de franzelă, coajă...

Gogosi pripite cu cartofi

Gogosi pripite cu cartofi

Ingrediente: 600 g cartofi, 200 g făină, 100 ml ulei, 50 g unt, 3 ouă, sare, piper sau nucşoară. Mod de preparare: Se pup la fiert într-un vas 200 ml apă...

Gulii umplute cu carne

Gulii umplute cu carne

Se prepară din gulii tinere, fiindcă cele trecute (bătrane) sunt fibroase. Componentele, cantităţile şi pregătirea umpluturii sunt aceleaşi ca şi la reţeta...

Galuste de gris fara grasime

Galuste de gris fara grasime

Ingrediente 1-2 ouă, 2-4 linguri pline de gris, sare. Mod de prepapare Se sparg ouăle într-un castronaş şi se bat bine cateva minute, cu două furculiţe...

Gogosi speciale

Gogosi speciale

Ingrediente: Făină 1 kg, lapte 300 ml, drojdie de bere 50 g, ouă 2 buc, gălbenuşuri 4 buc, unt 200 g, zahăr 250 g, vanilie 1/2 baton, coniac 75 ml, dulceaţă...

Gogosele de albus de ou

Gogosele de albus de ou

Ingrediente: 200 g caşcaval ras, 4 albuşuri, 1 lingură zeamă de lămaie, 2 linguri pesmet, sare, ulei pentru prăjit. Mod de preparare: Se bat albuşurile...

Gogosi de cartofi

Gogosi de cartofi

Ingrediente: Cartofi 1 kg, făină 175 g, ulei 150 g, ouă 3 buc, sare. Mod de preparare: Se curăţă cartofii, se spală, se fierb în apă cu sare, se...


Page: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >