FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,042
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ghiveci de legume proaspete, conservat

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Ghiveci de legume proaspete, conservat

 Q:   Intreaba despre Ghiveci de legume proaspete, conservat       
Ghiveci de legume proaspete, conservatLa prepararea ghiveciului se folosesc urmatoarele legume :
morcovi, ardei grasi, mazare, fasole verde, bame, conopida, telina, rosii, vinete, dovlecei, ceapa si verdeata.

Legumele se curata, se spala si se taie in cuburi sau in bucati, dupa care se calesc pe rand, cate putin, intr-o tigaie cu ulei. In uleiul ramas dupa scoaterea ultimelor legume putin rumenite, se pune la prajit ceapa taiata marunt si dupa ce s-a calit putin se stinge cu suc de rosii sau cu bulion de rosii dizolvat in apa calda si daca este nevoie se mai adauga apa calda si se lasa sa dea in fiert 5—6 min.

Apoi se adauga legumele calite si cele fierte (conopida, fasolea verde, mazarea, bamele), verdeata, piper si sare dupa gust si toate impreuna se mai lasa pe foc pana dau bine in fiert.

Ghiveciul inca fierbinte se introduce in borcane de 500 ml sau de 1 l, la care se adauga deasupra 2—3 rosii, care au fost in prealabil oparite (date in 2—3 clocote). Se leaga apoi bine borcanele cu celofan si se sterilizeaza prin fierbere in bain-Marie.


Tag-uri: ghiveci, legume, conservare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 19 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :