FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 7

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > 
Gratar - reteta generala

Gratar - reteta generala

Specialitatile de carne fripte la gratar sunt mai fragede decat cele fripte la cuptor, dar cele fripte la gratar trebuie servite imediat ce sunt luate de pe gratar, punandu-se pe o...

Gimnastica pentru laba piciorului

Gimnastica pentru laba piciorului

Apăsaţi bine pe gleznă cu degetele apoi pe partea exterioară a tălpii; presiunile mai mari se vor face cu degetul mare. Pentru talpă presaţi cu pumnul strans şi apăsaţi...

Gogosari taiati in otet

Gogosari taiati in otet

Se aleg gogosari carnosi si proaspat culesi. inainte de a fi taiati, se spala bine si li se scot toate semintele si nervurile albe impreuna cu cotorul, in acest timp se pune la fiert...

Glazura de albus colorata

Glazura de albus colorata

Se prepara la fel ca si glazura precedenta, folosind pentru culoare sucuri de fructe (zmeura, visine, coacaze rosii, afine), zeama de sfecla rosie, spanac, morcov, cacao sau zahar...

Ghiveci cu carne de vaca - de iarna

Ghiveci cu carne de vaca - de iarna

Ingreriente: Carne de vacă 700 g, ulei 175 g, ceapă 200 g, morcovi 300 g, ţelină 200 g, cartofi 500 g, varză dulce 300 g, fasole verde (conservă) 500 g, mazăre verde (conservă)...

Gaina rasol cu sos de rosii sau orice fel  de sos

Gaina rasol cu sos de rosii sau orice fel de sos

Găina se prepară la fer ca in reţeta "Rasol de gaina cu hrean", dar se serveşte cu sos de roşii sau oricare alt sos preparat după reţeta respectivă. Sosul se stinge cu supă...

Gimnastica pentru spate

Gimnastica pentru spate

Exerciţiul 1 - Stand în picioare, cu spatele drept, cu mainile prinse de degete la spate trageţi umerii înapoi şi inspiraţi. - Vă aplecaţi în faţă ridicand braţele,...

Gasca umpluta

Gasca umpluta

Ingrediente 500 g ficat de gască, 200 g unt, 50 ml coniac, 300 g aspic, piper, nucşoară, sare. Mod de preparare Se curăţă ficatul de părţile pătate de fiere şi de...

Ghiveci cu carne

Ghiveci cu carne

Ingrediente 600 g carne macră sau 1 kg carne cu os, 2-3 cepe, 300-400 g cartofi şi legume cat mai asortate sau pe care le avem la îndemană. Mod de preparare Unele legume...

Glace-ul - extrasul de oase

Glace-ul - extrasul de oase

Ingrediente: Oase de vacă sau viţel 5 kg. Cum se prepara: Se aleg oase de la încheieturi, se sparg cu barda, se aşază într-o tavă şi sa rumenesc la cuptor. Se scot...

Glazura de ciocolata

Glazura de ciocolata

Ingrediente 200 g ciocolata amaruie, 1 lingura de ulei. Mod de preparare Ciocolata se rade pe razatoarea cu gauri mari, se pune intr-o craticioara asezata in alt vas cu apa...

Galuste de gris pentru supa

Galuste de gris pentru supa

Ingrediente : Gris 250 g, unt (ulei) 100 g, ouă 3 buc, sare. Mod de preparare : Untul se freacă cu ouăle, se adaugă grisul şi sarea şi se ames­tecă bine. Se lasă...

Gogosi din cartofi-desert

Gogosi din cartofi-desert

Ingrediente 500 g făină, 600 g cartofi, 400 ml lapte, 2-3 ouă, 50 g drojdie de bere, 100 g zahăr, 100 g unt, 100 g zahăr pudră, 1 plic zahăr vanilat, sare, ulei pentru prăjit. Mod...

Glazura aromata

Glazura aromata

Ingrediente 250 g zahar pudra, 50 ml rom, zeama de la jumatate de lamaie, 100ml apa. Mod de preparare Se freaca intr-o farfurie adanca zaharul pudra, romul, zeama de lamaie...

Grupul din care facem parte ne face mai competitori

Grupul din care facem parte ne face mai competitori

Ce este grupul ? Formează rockerii, care ascultă împreună muzică pe un stadion, un grup? Dar elevii dintr-o clasă? Dar membrii unei comunităţi religioase? Familia este un grup? Există...

Gogosi in sos de vin

Gogosi in sos de vin

Ingrediente: Făină 1,2 kg, ouă 15 buc. zahăr 800 g, lapte 600 ml, drojdie de bere 50 g, coajă de lămaie rasă 40 g. vin 1 l, vanilie 1/2 baton, marmeladă sau gem 600 g, nuci...

Gimnastică pentru fese

Gimnastică pentru fese

- Staţi jos (pe şezut) încrucişand cele 2 degete mari de la picioare şi coboraţi încet capul privind într-un punct oarecare pe sol. - Ridicaţi picioarele în aceeaşi poziţie...

Galuste de cartofi cu branza de vaci la cuptor

Galuste de cartofi cu branza de vaci la cuptor

Ingrediente: Cartofi 1.2 kg, branză de vaci 400 g, faină 250 g, ouă 3 buc, caşcaval 150 g, unt 100 g, sare. Mod de preparare: Cartofii se fierb în apă cu sare, se curăţă...

Gsp.ro gazeta sporturilor

Gsp.ro gazeta sporturilor

Gsp.ro este un site de unde poti afla informatii de ultima ora din lumea sportului. Site-ul contine o rubrica de live text unde se pot urmari informatii live legate de meciurile in...

Geandra

Geandra

Ingrediente : Lapte 1,6 l, mălai 400 g, unt 100 g, smantană 150 g, caş de oaie 200 g, sare 30 g. Mod de preparare : Se pune laptele la fiert, se adaugă sare, apoi, cand...

Gulas de carne cu cartofi si chimen

Gulas de carne cu cartofi si chimen

Gulaşul se prepară folosind aceleaşi componente şi cantităţi ca în reţeta anterioară, numai că în loc de usturoi se pun 10 g de chimen (bine spălat în prealabil).

Gogosari

Gogosari

Gogosarii, se aseaza la murat la sfarsitul lunii septembrie sau la inceputul lunii octombrie, inainte de a cadea bruma, deoarece cand sunt atinsi nu rezista la conservare si se inmoaie...

Geneza operei Baltagul scrisa de Mihail Sadoveanu-a doua parte

Geneza operei Baltagul scrisa de Mihail Sadoveanu-a doua parte

Semnele vin din partea lumii reale („— Nu vine, zise iarasi, aprig, Vitoria. Cucosul da semn de plecare"), dar si din, zari necunoscute", oculte - visul anxios, menit sa confirme...

Galuste de cartofi cu cascaval

Galuste de cartofi cu cascaval

Ingrediente: Cartofi 1,2 kg, făină 250 g, ouă 3 buc, caşcaval 100 g, unt 100 g, sare. Mod de preparare: Cartofii se fierb în apă cu sare, se curăţă, se dau...


Page: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >