|
Articole: pag 7
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |Specialitatile de carne fripte la gratar sunt mai fragede decat cele fripte la cuptor, dar cele fripte la gratar trebuie servite imediat ce sunt luate de pe gratar, punandu-se pe o... | Gimnastica pentru laba piciorului Apăsaţi bine pe gleznă cu degetele apoi pe partea exterioară a tălpii; presiunile mai mari se vor face cu degetul mare. Pentru talpă presaţi cu pumnul strans şi apăsaţi... |
Se aleg gogosari carnosi si proaspat culesi. inainte de a fi taiati, se spala bine si li se scot toate semintele si nervurile albe impreuna cu cotorul, in acest timp se pune la fiert... | Se prepara la fel ca si glazura precedenta, folosind pentru culoare sucuri de fructe (zmeura, visine, coacaze rosii, afine), zeama de sfecla rosie, spanac, morcov, cacao sau zahar... |
Ghiveci cu carne de vaca - de iarna Ingreriente: Carne de vacă 700 g, ulei 175 g, ceapă 200 g, morcovi 300 g, ţelină 200 g, cartofi 500 g, varză dulce 300 g, fasole verde (conservă) 500 g, mazăre verde (conservă)... | Gaina rasol cu sos de rosii sau orice fel de sos Găina se prepară la fer ca in reţeta "Rasol de gaina cu hrean", dar se serveşte cu sos de roşii sau oricare alt sos preparat după reţeta respectivă. Sosul se stinge cu supă... |
Exerciţiul 1 - Stand în picioare, cu spatele drept, cu mainile prinse de degete la spate trageţi umerii înapoi şi inspiraţi. - Vă aplecaţi în faţă ridicand braţele,... | Ingrediente 500 g ficat de gască, 200 g unt, 50 ml coniac, 300 g aspic, piper, nucşoară, sare. Mod de preparare Se curăţă ficatul de părţile pătate de fiere şi de... |
Ingrediente 600 g carne macră sau 1 kg carne cu os, 2-3 cepe, 300-400 g cartofi şi legume cat mai asortate sau pe care le avem la îndemană. Mod de preparare Unele legume... | Ingrediente: Oase de vacă sau viţel 5 kg. Cum se prepara: Se aleg oase de la încheieturi, se sparg cu barda, se aşază într-o tavă şi sa rumenesc la cuptor. Se scot... |
Ingrediente 200 g ciocolata amaruie, 1 lingura de ulei. Mod de preparare Ciocolata se rade pe razatoarea cu gauri mari, se pune intr-o craticioara asezata in alt vas cu apa... | Ingrediente : Gris 250 g, unt (ulei) 100 g, ouă 3 buc, sare. Mod de preparare : Untul se freacă cu ouăle, se adaugă grisul şi sarea şi se amestecă bine. Se lasă... |
Ingrediente 500 g făină, 600 g cartofi, 400 ml lapte, 2-3 ouă, 50 g drojdie de bere, 100 g zahăr, 100 g unt, 100 g zahăr pudră, 1 plic zahăr vanilat, sare, ulei pentru prăjit. Mod... | Ingrediente 250 g zahar pudra, 50 ml rom, zeama de la jumatate de lamaie, 100ml apa. Mod de preparare Se freaca intr-o farfurie adanca zaharul pudra, romul, zeama de lamaie... |
Grupul din care facem parte ne face mai competitori Ce este grupul ? Formează rockerii, care ascultă împreună muzică pe un stadion, un grup? Dar elevii dintr-o clasă? Dar membrii unei comunităţi religioase? Familia este un grup? Există... | Ingrediente: Făină 1,2 kg, ouă 15 buc. zahăr 800 g, lapte 600 ml, drojdie de bere 50 g, coajă de lămaie rasă 40 g. vin 1 l, vanilie 1/2 baton, marmeladă sau gem 600 g, nuci... |
- Staţi jos (pe şezut) încrucişand cele 2 degete mari de la picioare şi coboraţi încet capul privind într-un punct oarecare pe sol. - Ridicaţi picioarele în aceeaşi poziţie... | Galuste de cartofi cu branza de vaci la cuptor Ingrediente: Cartofi 1.2 kg, branză de vaci 400 g, faină 250 g, ouă 3 buc, caşcaval 150 g, unt 100 g, sare. Mod de preparare: Cartofii se fierb în apă cu sare, se curăţă... |
Gsp.ro este un site de unde poti afla informatii de ultima ora din lumea sportului. Site-ul contine o rubrica de live text unde se pot urmari informatii live legate de meciurile in... | Ingrediente : Lapte 1,6 l, mălai 400 g, unt 100 g, smantană 150 g, caş de oaie 200 g, sare 30 g. Mod de preparare : Se pune laptele la fiert, se adaugă sare, apoi, cand... |
Gulas de carne cu cartofi si chimen Gulaşul se prepară folosind aceleaşi componente şi cantităţi ca în reţeta anterioară, numai că în loc de usturoi se pun 10 g de chimen (bine spălat în prealabil). | Gogosarii, se aseaza la murat la sfarsitul lunii septembrie sau la inceputul lunii octombrie, inainte de a cadea bruma, deoarece cand sunt atinsi nu rezista la conservare si se inmoaie... |
Geneza operei Baltagul scrisa de Mihail Sadoveanu-a doua parte Semnele vin din partea lumii reale („— Nu vine, zise iarasi, aprig, Vitoria. Cucosul da semn de plecare"), dar si din, zari necunoscute", oculte - visul anxios, menit sa confirme... | Galuste de cartofi cu cascaval Ingrediente: Cartofi 1,2 kg, făină 250 g, ouă 3 buc, caşcaval 100 g, unt 100 g, sare. Mod de preparare: Cartofii se fierb în apă cu sare, se curăţă, se dau... |