FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 7

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > 
Gasca salbatica cu masline

Gasca salbatica cu masline

Ingrediente 1/2 gasca, 250 g masline, 1 lamaie, 100 ml ulei, 200 ml vin, 200 g ceapa, 30 g bulion, cateva boabe de piper, 1 foaie de dafin, 1 ramura de cimbru, 112 lingura de faina. Mod...

George Bacovia - Universul poeziei

George Bacovia - Universul poeziei

Acest univers al poeziei este inclus in volumele "Plumb" 1916, "Scanteie galbene" 1926, "Comedii in fond" 1936, Stante burgheze" 1946 si "Poezii" 1956. Urmarind opera lui Bacovia vom...

Gsp.ro gazeta sporturilor

Gsp.ro gazeta sporturilor

Gsp.ro este un site de unde poti afla informatii de ultima ora din lumea sportului. Site-ul contine o rubrica de live text unde se pot urmari informatii live legate de meciurile in...

Galuste de cartofi cu branza de vaci

Galuste de cartofi cu branza de vaci

Ingrediente: Cartofi 1,2 kg, branză de vaci 400 g, făină 250 g. ouă 8 buc, caşcaval 75 g, unt 100 g, sare. Mod de preparare: Cartofii se fierb în apă cu...

Gaina umpluta cu pesmet si miez de nuca

Gaina umpluta cu pesmet si miez de nuca

Se prepară ca puiul umplut

Gimnastica pentru laba piciorului

Gimnastica pentru laba piciorului

Apăsaţi bine pe gleznă cu degetele apoi pe partea exterioară a tălpii; presiunile mai mari se vor face cu degetul mare. Pentru talpă presaţi cu pumnul strans...

Gratar - reteta generala

Gratar - reteta generala

Specialitatile de carne fripte la gratar sunt mai fragede decat cele fripte la cuptor, dar cele fripte la gratar trebuie servite imediat ce sunt luate de pe gratar, punandu-se pe o...

Glazura de ciocolata

Glazura de ciocolata

Ingrediente 200 g ciocolata amaruie, 1 lingura de ulei. Mod de preparare Ciocolata se rade pe razatoarea cu gauri mari, se pune intr-o craticioara asezata in alt vas cu apa...

Glazura de albus colorata

Glazura de albus colorata

Se prepara la fel ca si glazura precedenta, folosind pentru culoare sucuri de fructe (zmeura, visine, coacaze rosii, afine), zeama de sfecla rosie, spanac, morcov, cacao sau zahar...

Glazura aromata

Glazura aromata

Ingrediente 250 g zahar pudra, 50 ml rom, zeama de la jumatate de lamaie, 100ml apa. Mod de preparare Se freaca intr-o farfurie adanca zaharul pudra, romul, zeama de lamaie...

Gogosari

Gogosari

Gogosarii, se aseaza la murat la sfarsitul lunii septembrie sau la inceputul lunii octombrie, inainte de a cadea bruma, deoarece cand sunt atinsi nu rezista la conservare si se inmoaie...

Generalul roman Manius Curius Dentatus

Generalul roman Manius Curius Dentatus

Prin 289 î.e.n., unul dintre cei mai mari generali romani îşi lucra singur ogorul, un lot de pămant foarte mic, cum numai cetăţenii saraci mai aveau. Nu era, însă...

Galuste de cartofi cu branza de vaci la cuptor

Galuste de cartofi cu branza de vaci la cuptor

Ingrediente: Cartofi 1.2 kg, branză de vaci 400 g, faină 250 g, ouă 3 buc, caşcaval 150 g, unt 100 g, sare. Mod de preparare: Cartofii se fierb în apă cu...

Gogosari taiati in otet

Gogosari taiati in otet

Se aleg gogosari carnosi si proaspat culesi. inainte de a fi taiati, se spala bine si li se scot toate semintele si nervurile albe impreuna cu cotorul, in acest timp se pune la fiert...

Ghiveci cu carne de berbec

Ghiveci cu carne de berbec

Ingrediente : Carne de berbec 750 g, ceapă 250 g, ulei 250 g, ardei graşi 200 g, vinete 300 g, morcovi 200 g, pătrunjel 150 g, ţelină 150 g, fasole verde 200 g...

Galuste de cartofi cu cascaval

Galuste de cartofi cu cascaval

Ingrediente: Cartofi 1,2 kg, făină 250 g, ouă 3 buc, caşcaval 100 g, unt 100 g, sare. Mod de preparare: Cartofii se fierb în apă cu sare, se curăţă...

Ghiveci cu carne

Ghiveci cu carne

Ingrediente 600 g carne macră sau 1 kg carne cu os, 2-3 cepe, 300-400 g cartofi şi legume cat mai asortate sau pe care le avem la îndemană. Mod de preparare Unele...

Gasca umpluta

Gasca umpluta

Ingrediente 500 g ficat de gască, 200 g unt, 50 ml coniac, 300 g aspic, piper, nucşoară, sare. Mod de preparare Se curăţă ficatul de părţile pătate...

Gimnastică pentru fese

Gimnastică pentru fese

- Staţi jos (pe şezut) încrucişand cele 2 degete mari de la picioare şi coboraţi încet capul privind într-un punct oarecare pe sol. - Ridicaţi picioarele...

Grădinile suspendate ale Semiramidei

Grădinile suspendate ale Semiramidei

Situate pe malul estic al Eufratului, la 150 km sud de Bagdad, lângă poarta zeiţei Iştar - cel mai important loc de intrare în oraş -, Grădinile suspendate erau...

Glace-ul - extrasul de oase

Glace-ul - extrasul de oase

Ingrediente: Oase de vacă sau viţel 5 kg. Cum se prepara: Se aleg oase de la încheieturi, se sparg cu barda, se aşază într-o tavă şi sa rumenesc la...

Galuste de gris pentru supa

Galuste de gris pentru supa

Ingrediente : Gris 250 g, unt (ulei) 100 g, ouă 3 buc, sare. Mod de preparare : Untul se freacă cu ouăle, se adaugă grisul şi sarea şi se ames­tecă...

Geandra

Geandra

Ingrediente : Lapte 1,6 l, mălai 400 g, unt 100 g, smantană 150 g, caş de oaie 200 g, sare 30 g. Mod de preparare : Se pune laptele la fiert, se adaugă sare, apoi...

Gogosi in sos de vin

Gogosi in sos de vin

Ingrediente: Făină 1,2 kg, ouă 15 buc. zahăr 800 g, lapte 600 ml, drojdie de bere 50 g, coajă de lămaie rasă 40 g. vin 1 l, vanilie 1/2 baton, marmeladă sau...


Page: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >