FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 638
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre A Walk to Remember

Tag-uri Populare


filme   hollywood   celebritate   film   actrita   cinematografie   serial   comedii   iarna   salma hayek   comedii romantice   a beautiful mind   tim kring   ubisoft   marlon brando   al pacino   francis ford coppola   animatie   pixar   2001   jim carrey   sarbatori   biografie   mozart   salieri   drama   denise di novi   nicholas sparks   roman   gospodarie   casa   depanare   scule   walt disney   mos craciun   keanu reeves  

All Tags

Famous Forum

 

A Walk to Remember

 Q:   Intreaba despre A Walk to Remember       
"A Walk to Remember" este unul din cele mai frumoase filme ale industriei hallywoodiane, pastrand vii sentimentele si reactiile tuturor ce il urmaresc. Intr-o lume plina de false valori, filmul produs de Denise Di Novi si Hunt Lowry in regia lui Adam Shankman, dupa un roman de Nicholas Sparks, urmareste povestea unor adolescenti americani cu personalitati diferite, pornind de la simpla lege fizica a atractiei.

Dincolo de o poveste frumoasa, "A Walk to Remember" este intradevar o capodopera a gesturilor actoricesti, prin maturitatea cu care este adoptat fiecare rol, indiferent de importanta in cadrul elementului finit.

Filmul prezinta povestea a doi adolescenti total diferiti, care ajung sa interfereze printr-o absurda intamplare a sortii, in momentul cand, Landon Carter (Shane W est) un licean rebel este pedepsit pentru cumulul de fapte ilegale si imorale . Astfel, el este nevoit sa se implice in piesa de teatru organizata in cadrul liceului, fapt ce ii schimba intr-un final intreagul sistem de valori. Pentru a-si pregati rolul, acesta ii cere inocentei Jamie Sullivan, care facea de asemenea parte din distributia piesei.

In timp ce Landon isi rezerva rolul unui adolescent popular, Jamie ocupa o rezervata pozitie fata de tot ceea ce el si prietenii lui reprezinta. Fiica a predicatorului, ea poarta haine care-i ascund formele şi acelasi pulover in fiecare zi. Indură comportamentul lui Landon si a prietenilor sai cu un zambet, vazand numai lucrurile bune din oameni si cand acesta ii propune sa il ajute in repetarea rolului, se hotaraste sa ii ofere ajutorul, in urma unei promisiuni pe care finalul filmului o aminteste in umbra evenimentelor deja intamplate

Dupa o insiruire de evenimente mai mult sau mai putin placute, Landon realizeaza ce a inceput sa simta si se apropie de Jamie, nesocotind ceea ce ii promisese.

Finalul filmului aduce lacrimi si tristete in sufletele celor ce de acum vor stii sa pretuiasca fiecare raza de soare.

Mi-am permis sa prezint o caracterizare succita a fimului regasita pe majoritatea site-urilor:

"Într-o industrie în care actorii îşi contrafac emoţiile pentru a părea autentici, e mare lucru ca un lucru atât de simplu şi pur ca sinceritatea reuşeşte să supravieţuiască, mai ales într-o producţie hollywoodiană . "A Walk to Remember", un film bazat pe romanul lui Nicholas Sparks, reuşeşte să fie admirabil în locurile în care o dramă a adolescentei ar fi fost contrafăcută. Povestea ne este binecunoscută :Un băiat rău (actorul Shane West) se îndrăgosteşte de o şcolăriţă bună (starul pop Mandy Moore). Plotul putea urma unul sau două căi. Fie dragostea îl va izbăvi pe el, sau o va trivializa pe ea. Jamie e, însă, atât de ingenuă că nu ne-o putem imagina purtând vinyl negru."

O intrebare ramane totusi: cum primesc acest film cei pusi in situatia inocentei Jamie Sullivan?

Autor: Vancea Catalin


Tag-uri: cinematografie, denise di novi, nicholas sparks, romanCategorie: Cinematografie  - ( Cinematografie - Archiva)

Data Adaugarii: 08 December '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :