FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 547
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Zinedine Zidane-Urmasul Lui Platini

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Zinedine Zidane-Urmasul Lui Platini

 Q:   Intreaba despre Zinedine Zidane-Urmasul Lui Platini       
Zinedine Zidane este unul dintre cei mai valorosi fotbalisti pe care i-a avut nationala Frantei in istoria sa, purtator al tricoului cu numarul 10. Zizou era un conducator de joc fenomenal, un bun pasator si un maestru in executarea loviturilor libere. A debutat in nationala in 1994, intr-un meci al francezilor contra selectionatei Cehiei.

Francezul a intrat pe teren la jumatatea reprizei secunde si in putinul timp acordat a marcat de doua ori egaland la 2 Cehia si dovedind ca este o certa valoare a fotbalului francez. A sosit Campionatul Mondial din anul 1998 organizat chiar de catre Franta, pe care in cele din urma l-a si castigat, Zidane avand o evolutie remarcabila mai ales in finala contra selectionatei B raziliei, o echipa de supervedete.

In respectivul meci Zinedine a reusit dubla, urmand ca Franta sa surclaseze Brazilia cu 3-0 si sa aduca inca un trofeu in vitrina federatiei. La Campionatul European din Belgia si Olanda, Franta in frunte cu Zinedine Zidane iese din nou castigatoare si ocupa locul unu mondial din istoria sa. Anuntandu-si retragerea in 2004, Zidane revine asupra deciziei si insoteste nationala la Campionatul Mondial organizat in Germania in anul 2006, cand depaseste cu greu faza grupelor, insa isi revine miraculos in fazele superioare si ajunge in finala pe care o pierde in fata Italiei.

In acea finala Zinedine Zidane a fost eliminat dupa un incident cu italianul Materazzi, francezul aplicandu-i un cap in piept in urma unor jigniri venite din partea peninsularului. La echipa nationala a Frantei, Zidane a evoluat in 108 partide si a marcat 31 de goluri, multe dintre acestea fiind decisive la turneele finale la care Zizou a participat alaturi de echipa sa. A fost desemnat cel mai bun jucator al turneului final din Germania in anul 2006, castigand Balonul de Aur al Campionatului Mondial.


Tag-uri: fotbalist, franta, campionatul mondial, evolutieCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 30 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :