FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 321
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Traieste

Tag-uri Populare


literatura   opera   comentariu   caracterizare   roman   referat   poezie   personaj   arta   viata   timp   iubire   caracterizare indirecta   caracterizare directa   zambet   sarut   dragoste   cultura   povestirea   poet   filme   dorinta   fericire   dreptate   prietenie   basm   poveste   univers   eseu   sentimente   amintiri   frumusete   ganduri   lacrimi   relatii   aminitiri  

All Tags

Famous Forum

 

Traieste

 Q:   Intreaba despre Traieste       
Traieste Traieste, ai toata lumea la picioare. Poate ca nu ai totul, dart ii poti avea pe toti. Nu te conforma cu regulile pe care le respecta ceilalti, ci incearca sa observi regulile care fa diferenta.

Iesi des, distreaza - te, amuza - te pe seama lor, lasa - I sa se amuze pe seama ta. Traieste fiecare moment ca ultimul, ca primul, ca pe clipele cu el, sau cu ea, finite speciale in viata ta.

Traieste. Nu vrei sa regreti cand ajungi prea tarziu sa pretuiesti totul. Nu vrei sa plangi in batranete ca e singura varsta in care ai observat frumusetea vietii si e prea tarziu sa te poti bucura.

Avem libertatea de a rade, puterea de a plange, fericirea de a trai. De ce nu putem ? Nu ar trebui sa n e plangem de nefericiri atata timp incat sa realizam ca o tristete mai mar e tot timpul ala trecut. Anost si absurd, fiecare veac ne aminteste de nenorocirile prin care am trecut.

An de an, descoperim noi probleme. Crestem si maturizarea ne inchide visele in scepticismul ei. Lumea plange odata cu noi, la fiecare problema a umanitatii.

Acuzam viata pentru tot, soarta pentru nefericiri, lacrimile pentru tristete. El, ea, nu au nicio vina. Sunt doar oamenii care atata timp te - au facut sa zambesti, iar acum s - a intamplat sa fie nevoiti sa plece.

Da, au plecat, au ales sa plece, tu zambeste. Au fost clipe atat de frumoase impreuna… Razi cu gandul la toate.

Regreti fiecare amintire in loc sa te bucuri ca le ai. Nu stii nici macar tu sa iti explici asta, doar regreti, devenind fara sa iti dai seama un mic Emo, punand regretele in toate. Nu te intrebi, nu ai curajul si puterea, ci continui sa regreti pana cand timpul iti sterge si cea mai mica amintire.

Traieste. Cluburi, prieteni, natura, muzica, liniste, carti, cuvinte, sunete, mangaieri, imbratisari, toate sunt ale tale. Oamenii iubesc, inainte de toate. Traieste si zambeste pentru tot…

By FW Editor


Tag-uri: viata, distractie, libertateCategorie: Eseuri  - ( Eseuri - Archiva)

Data Adaugarii: 22 February '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :