FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 539
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Tenerife, tinutul eternei primaveri

Tag-uri Populare


minerale   apa   natural   cura   boala   tratament   geografie   exotism   relief   romania   italia   spania   alimentatie   frumusete   ingrijire   sanatate   turism   luna de miere   delta dunarii   paradis   africa   belgia   ape   amstel   alpi   zeus   san pedro   peninsula iberica   provocare   niagara   cascada   polonia   germania   audi   franta   atlantic  

All Tags

Famous Forum

 

Tenerife, tinutul eternei primaveri

 Q:   Intreaba despre        
Tenerife, tinutul eternei primaveri Exista un loc superb in sudul Spaniei unde tot anul este primavara. Si unde mai pui ca se asculta mai ales muzica latino, viata de noapte e mult mai palpitanta, iar cocteilurile te invita la dans.

Tenerife este cea mai mare insula dintre cele apartinand Insulelor Canare ale Oceanului Atlantic.

Natura a fost foarte generoasa in aceasta parte a Spaniei, iar clima de aici este de o blandete proverbiala. Temperatura nu coboara mai jos de 15 grade, asta cand este cel mai frig. Dupa ce ai aterizat (exista curse din foarte multe orase europene) te poti caza in hoteluri cochete, la preturi de aproximativ 30 de euro pe camera.

Fie ca alegi sa stai in Santa Cruz de Tenerife, Puerto de la Cruz, La Orotava sau Los Realejos, fiecare oras are farmecul sau.

Distantele nu sunt mari , asa c a se pot vizita mai multe. Iar daca ajungi la Guimar, in sudul insulei, vei putea vizita piramidele din Tenerife. Unul dintre cele mai apreciate orase este totusi Santa Cruz de Tenerife care este capitala insulei si resedinta sa de guvern. Mai este si al doilea oras ca marime din arhipelag.

Nici oferta culturala nu este una oarecare: Centrul de Arte La Recova, Biblioteca si Muzeul de Arte Frumoase din Santa Cruz fiind vestite in intreaga lume.

Concertele se tin lant si satisfac fara doar si poate toate gusturile. Tot in Santa Cruz de Tenerife se afla paradisul lucrurilor ieftine. Parfumurile si produsele electrocasnice sunt mai ieftine decat in toata Europa, fiind o zona libera de taxe.

Noaptea strazile de langa Plaza del Charco sunt deosebit de animate, nenumarate restaurante au atmosfera placuta, iar preturile pot fi surprinzator de prietenoase.

Orasul are multe gradini bogate si foarte frumoase.

Una dintre cele mai propice perioade de vizitat aceasta insula este luna fabruarie, atunci cand are loc cea mai mare sarbatoare a insulei- Carnavalul. Acesta dureaza exact o luna de zile si in cadrul sau sunt prezentate fel de fel de programe artistice.

De asemenea, fiind un carnaval, noaptea au loc petreceri costumate pe strazile oraselor.

Una din cele mai mari atractii din El Puerto este ansamblul de bazine Lago Martianez, conceput de artistul Cesar Manrique. Gradina botanica de aici, infiintata in 1788, gazduieste un numar enorm de plante, din toate colturile lumii, gratie climatului bland din Tenerife.

Sursa Imaginii - webtrance.co.za


Tag-uri: spania, insulele canareCategorie: Turism  - ( Turism - Archiva)

Data Adaugarii: 18 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :